Имам проблем!Моля за съдеиствие!/съвет/
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- CecoMezdra
- Потребител
-
Имам проблем!Моля за съдеиствие!/съвет/

Преди смяната имаше ли го този звук?
Поздрави

Аз имах същия проблем - смених двата ремъка и започна такова свирене, че хората се обръщаха по улиците, абе все едно караш няква каруца - така се чувствах. Оказа се, че едната ролка/тази, която се намира отдясно най-откоре/ се е износила,стария ремък се е бил изкривил по нея и не е свирил, но новия..... проблема при мен беше, че преди да го установя това пак пишман майстор ми каза да си карам така, че нищо нямало с времето щяло да престане да свири. Резултата беше, че след като смених тази ролка/струва 30-35лв/ ремъка вече се беше изметнал леко и сега пак посвирва от време на време ама леко. Като ми писне ще го сменя пак, ама сега е зима и него чувам особенно. Та съвета ми е да провериш дали не е тази ролка, за да не патиш като мен
- CecoMezdra
- Потребител
-
Благодаря за съвета!
Да прав си за ролките, но аз ги смених и двете още при смяната на ремъка!Купих на SKF -казват че са добри! Проблемът сум го локализирал, но се чудя как да ми излезе по-тънко!Новият механизъм /амортесьорчето/ струва 150 лева.Втора ръка е 40 лева , но няма гаранция ,че това което е износено при мен и там няма да е износено!! Явно само износената пластмаса няма да намеря! Предложиха ми вариант да ми изработят нова метална втулка с диаметъра на изниосената пластмаса!!! За сега съм в застой с решението!! 

4 мнения
• Страница 1 от 1