да си имам късмета
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
да си имам късмета
докато колегита в софия се връткат по новия снежец и се кефят мен днощи ме атакува камикадзе пиян като свиня в 19:00 и избяга намерих го кои е но не доиде в полицията а те нямали право да го изкарат от тях понеже вътре им казват че излязъл както и да е направиха портокол след намесата на 2-3-ма от началниците по телефоните казаха че ще му вземат книжката затова че е избягал от птп написахме квата трябва и ссе пръснахме между другото това се случи пре управлението в павел баня
оства в понеделник да довърша с портокола в полицията и да се почва ремонта
и цялото писане е за да ме ориентирато за това какво ще ми струва приблизително естествено ударена е вратата зад шофьора колника и ъгъла на бронята това нещо да се изправи подготви и боядиса само че боята мисля да е цяластно понеже вече си има забелжки колко ще излезе без ядовете и нервите с малоумни маистори
сори че ви занимавам с моите болки ама си обичам кораба и сега ми е свит стомаха а да карам е-32
оства в понеделник да довърша с портокола в полицията и да се почва ремонта
и цялото писане е за да ме ориентирато за това какво ще ми струва приблизително естествено ударена е вратата зад шофьора колника и ъгъла на бронята това нещо да се изправи подготви и боядиса само че боята мисля да е цяластно понеже вече си има забелжки колко ще излезе без ядовете и нервите с малоумни маистори
сори че ви занимавам с моите болки ама си обичам кораба и сега ми е свит стомаха а да карам е-32
Вчера вечерта и мен ме сполетя д*ба и късмета. Едно дупе като се засилил в квартала и уж да пресече нормално кръстовището със скромните 80-100км/може и повече/ му поднася гоуфа и удря 3 паркирали коли, включително и моята
И това пред жилището ми, 1 час преди да се изнасям за Планет
Лайнарчето е избягало веднага - явно или е било пияно или
и фъсна келеша мръсен. Колата която е ударил почти челно - нищо не става от нея, а собственика е супер човек и направо ми е
за него. Оттам неговата кола удря предната лада, която удря мойта в бронята.
Добре, че не е бавареца, а авенсиса/2005/ и по не ме е яд
При мен щетите са спукана броня и номера е аут. На ладата и няма абсолютно нищо, нито отпред нито отзад. А колата на комшията която е обрала удара - Ровер, отзад не става за нищо, отпред също. А колите бяха паркирани на по метър разстояние една от друга. Направете сметка оня с колко се е нацещил
НищУ, знам номера, знам и модела на автомобила и се моля само да е някой квартален гАзар и ще го смеля от бой като го набарам.
Ушевите след като писаха протоколите ми заявиха най-отговорно, че вече било късно да го издирват - оставало за утрешния ден, т.е. днес.
И въпреки всичко, днес към 4 сутринта най-нагло си дрифтвах из квартала без номер нагоре надолу, обаче нестава с тоя кенеф. Само да хапна и изваждам бавареца да тествам зимните

Лайнарчето е избягало веднага - явно или е било пияно или

Добре, че не е бавареца, а авенсиса/2005/ и по не ме е яд

НищУ, знам номера, знам и модела на автомобила и се моля само да е някой квартален гАзар и ще го смеля от бой като го набарам.
Ушевите след като писаха протоколите ми заявиха най-отговорно, че вече било късно да го издирват - оставало за утрешния ден, т.е. днес.
И въпреки всичко, днес към 4 сутринта най-нагло си дрифтвах из квартала без номер нагоре надолу, обаче нестава с тоя кенеф. Само да хапна и изваждам бавареца да тествам зимните

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
d
казаха че ще му вземат книжката даже щом е избягал знае ли го че кара редовно пил ебати държавата и оправията ами ако беше дете с колело
а пияницата работел като шофьор
и си позволява да кара кат свиня поркан
а пияницата работел като шофьор
и си позволява да кара кат свиня поркан
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
kagebista написа:Вчера вечерта и мен ме сполетя д*ба и късмета. Едно дупе като се засилил в квартала и уж да пресече нормално кръстовището със скромните 80-100км/може и повече/ му поднася гоуфа и удря 3 паркирали коли, включително и моятаИ това пред жилището ми, 1 час преди да се изнасям за Планет
![]()
Лайнарчето е избягало веднага
Лоша работа, но няма да се косиш страхливци има много не само с Голфове.Ще те посаветвам да се разходиш из квартала навсякъде, да огледаш за ударени коли по платените паркинги и така нататък...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: d
turieca написа:ако беше дете с колело
По това време...едва ли. По-вероятно е да е наркоман с колело, а най-вероятно - дете наркоман с колело...

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
По това време...едва ли. По-вероятно е да е наркоман с колело, а най-вероятно - дете наркоман с колело... Idea
незнам в софия но тук децата все още могат да играят до късно нали уж е спокоино малко градче говоря за павел баня а и 19:00 не е от наи-късните часове
а няко има ли идея кво ще ми струва пиянството на тоя боклук че да знам какво да очаквам
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
като почнат да я правят ще видим миля че само лаисни ще трябват но ще видим само вместо да си сложа кожа ся ша пря тенекии
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:....
Със засилка... А между другото съм виждал къде си я държиш и там ееее... леко казано опасно...

Като знам, че има тука едни съседи дето зимата започват да играят на "папагал" (единия прави нещо другите го повтарят) и всяка вечер има поне по една щета, не бих си оставил колата така...

13 мнения
• Страница 1 от 1