да си имам късмета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

да си имам късмета

Мнение от turieca » 21 Окт 2007, 8:44

докато колегита в софия се връткат по новия снежец и се кефят мен днощи ме атакува камикадзе пиян като свиня в 19:00 и избяга намерих го кои е но не доиде в полицията а те нямали право да го изкарат от тях понеже вътре им казват че излязъл както и да е направиха портокол след намесата на 2-3-ма от началниците по телефоните казаха че ще му вземат книжката затова че е избягал от птп написахме квата трябва и ссе пръснахме между другото това се случи пре управлението в павел баня
оства в понеделник да довърша с портокола в полицията и да се почва ремонта
и цялото писане е за да ме ориентирато за това какво ще ми струва приблизително естествено ударена е вратата зад шофьора колника и ъгъла на бронята това нещо да се изправи подготви и боядиса само че боята мисля да е цяластно понеже вече си има забелжки колко ще излезе без ядовете и нервите с малоумни маистори
сори че ви занимавам с моите болки ама си обичам кораба и сега ми е свит стомаха а да карам е-32

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Окт 2007, 8:57

Вчера вечерта и мен ме сполетя д*ба и късмета. Едно дупе като се засилил в квартала и уж да пресече нормално кръстовището със скромните 80-100км/може и повече/ му поднася гоуфа и удря 3 паркирали коли, включително и моята :evil: И това пред жилището ми, 1 час преди да се изнасям за Планет :evil:
Лайнарчето е избягало веднага - явно или е било пияно или :weed: и фъсна келеша мръсен. Колата която е ударил почти челно - нищо не става от нея, а собственика е супер човек и направо ми е :( за него. Оттам неговата кола удря предната лада, която удря мойта в бронята.
Добре, че не е бавареца, а авенсиса/2005/ и по не ме е яд :mhihi: При мен щетите са спукана броня и номера е аут. На ладата и няма абсолютно нищо, нито отпред нито отзад. А колата на комшията която е обрала удара - Ровер, отзад не става за нищо, отпред също. А колите бяха паркирани на по метър разстояние една от друга. Направете сметка оня с колко се е нацещил :evil:
НищУ, знам номера, знам и модела на автомобила и се моля само да е някой квартален гАзар и ще го смеля от бой като го набарам.
Ушевите след като писаха протоколите ми заявиха най-отговорно, че вече било късно да го издирват - оставало за утрешния ден, т.е. днес.

И въпреки всичко, днес към 4 сутринта най-нагло си дрифтвах из квартала без номер нагоре надолу, обаче нестава с тоя кенеф. Само да хапна и изваждам бавареца да тествам зимните :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Окт 2007, 10:01

не е смешно, съчувствам ви
но как не сте паркирали ладата отпред да ви пази :mhihi:
както чета голфа нямаше да има шанс срещу нея :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 21 Окт 2007, 11:22

:evil: лош късмет колега, поне карамфилите трябва да го издирят и задържат щом имаш номера :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

d

Мнение от turieca » 21 Окт 2007, 11:39

казаха че ще му вземат книжката даже щом е избягал знае ли го че кара редовно пил ебати държавата и оправията ами ако беше дете с колело
а пияницата работел като шофьор
и си позволява да кара кат свиня поркан

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Окт 2007, 11:44

kagebista написа:Вчера вечерта и мен ме сполетя д*ба и късмета. Едно дупе като се засилил в квартала и уж да пресече нормално кръстовището със скромните 80-100км/може и повече/ му поднася гоуфа и удря 3 паркирали коли, включително и моята :evil: И това пред жилището ми, 1 час преди да се изнасям за Планет :evil:
Лайнарчето е избягало веднага

Лоша работа, но няма да се косиш страхливци има много не само с Голфове.Ще те посаветвам да се разходиш из квартала навсякъде, да огледаш за ударени коли по платените паркинги и така нататък...

старши ентусиаст
Аватар

Re: d

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Окт 2007, 11:46

turieca написа:ако беше дете с колело

По това време...едва ли. По-вероятно е да е наркоман с колело, а най-вероятно - дете наркоман с колело... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 21 Окт 2007, 11:51

По това време...едва ли. По-вероятно е да е наркоман с колело, а най-вероятно - дете наркоман с колело... Idea

незнам в софия но тук децата все още могат да играят до късно нали уж е спокоино малко градче говоря за павел баня а и 19:00 не е от наи-късните часове
а няко има ли идея кво ще ми струва пиянството на тоя боклук че да знам какво да очаквам

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Окт 2007, 12:54

колега съчувствам ти, щото знам кво е да ти ударят е32то, ако имаш нужда от чаркалък свиркай ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 21 Окт 2007, 13:03

като почнат да я правят ще видим миля че само лаисни ще трябват но ще видим само вместо да си сложа кожа ся ша пря тенекии

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 21 Окт 2007, 13:13

turieca написа:като почнат да я правят ще видим миля че само лаисни ще трябват но ще видим само вместо да си сложа кожа ся ша пря тенекии

Е, бате по гражданска ще си вземеш парите! Нали го знаели кой е .. :roll:

Успех!!
_!_

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Окт 2007, 17:39

Зимно време като има сняг, гледам да си качвам колата на някой тротоар поне да минимизирам риска някой да не успее да вземе завоя и да ме избухти.
Сега остава въпроса как да я качвам на тротоара с летните гуми ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Окт 2007, 18:01

!!Asen_X написа:....

Със засилка... А между другото съм виждал къде си я държиш и там ееее... леко казано опасно... ;)

Като знам, че има тука едни съседи дето зимата започват да играят на "папагал" (единия прави нещо другите го повтарят) и всяка вечер има поне по една щета, не бих си оставил колата така... ;)

Назад към Извън Темата