да ви разкажа за един пич....е нема толко тъпо копеле...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).
След ден два идва тоя и показва: Ей я там лампата неще да изгасне, е тая там с червената лейката. (лампата за маслото).
След ден два идва тоя и показва: Ей я там лампата неще да изгасне, е тая там с червената лейката. (лампата за маслото).
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Kris написа:Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).

Кви са тия хора бе то бива ,ама толкова да си технически неграмотен немога да си го обясна.
Тоя сигурно от две годишен само на цигулка и на пияно е свирил , и не си е показвал носса навън камоли да направи нещо рисковано

Дори жените се сещат за какво е тая лампа без да им казваш.
Е сигурно не всички,но се обзалагам че повече от 50% няма да сбъркат

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Смеете се вие, ма като се сетя за една моя случка
... Преди години ми кърпят колата. И пичовете викат: сипи си ДИФЕРЕНЦИАЛНО масло, че докато беше обърната, изтече. Да де, ма аз нали съм си разсеян - взех че сипах двигателно (в двигателя де). И така 4 месеца джитках само с 50-100 грама масло в скоростите. Всъщност може и хич да е нямало, защото кутията събираше 1,1 литра, аз сипах 1 литър и не протече
. И после се усети лека разлика във вървежа 

It's not who You are, it's who You know...
vld написа:Kris написа:Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).
![]()
![]()
![]()
Кви са тия хора бе то бива ,ама толкова да си технически неграмотен немога да си го обясна.
Тоя сигурно от две годишен само на цигулка и на пияно е свирил , и не си е показвал носса навън камоли да направи нещо рисковано![]()
Дори жените се сещат за какво е тая лампа без да им казваш.
Е сигурно не всички,но се обзалагам че повече от 50% няма да сбъркат
То затва инструкторите, като се качи новак в колата, нетрябва да му казват първо лостчетата, а първо уредите на таблото
ре
sonny написа:Бате, имах подобна случка преди години. Отивам при един радиаторджия да си праа радиатора, идва една мацка и вика, майсторите ми казаха, че ше ми направите радиатора, човека вика да дайте го, мацката вика, ама той е на колата, неможе ли да го свалите и като е готов да ми го качите? Радиаторджията вика, става, ама нема къде да сложиме колата. А мацката, не, не, аз се га тръгвам за провинцията с нея и като се върна да ми го сложите направен. Нали се сещаш, че всички бехме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да е имала предвид радиатора в тях

///M Club Member
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
Kris написа:Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).
ебати ташака тва ве4е е прекалено

едно гадже преди години ми се обажда по телефона горката как и къде да налее течност за чистачки:
-" Никоооо,къде трябва да го сложа това ?
"
-" аре ма има си там капачка с знак толкова ли не можеш ..айде чакам те да не се забавиш...
-"не няма!"
слизам от нас след малко, от двигателя едно сухо чук-чук
и според нея нещо се прецакала колата..."къде го сипа?" ей там където е лейката...
направо нов мотор ама много здрави тия фиести бе
-" Никоооо,къде трябва да го сложа това ?

-" аре ма има си там капачка с знак толкова ли не можеш ..айде чакам те да не се забавиш...
-"не няма!"
слизам от нас след малко, от двигателя едно сухо чук-чук

направо нов мотор ама много здрави тия фиести бе
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
В сервиза, където работя има и автокъща, и в последната партида коли имаше едно рено клио с АТФ вместо спирачна течност, а спирачки немаше, беше голяма веселба 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
наскоро източих вода наместо спир течност от една кола 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2