да ви разкажа за един пич....е нема толко тъпо копеле...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 19 Окт 2007, 13:33

Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).
След ден два идва тоя и показва: Ей я там лампата неще да изгасне, е тая там с червената лейката. (лампата за маслото).

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Окт 2007, 14:00

Kris написа:Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).
След ден два идва тоя и показва: Ей я там лампата неще да изгасне, е тая там с червената лейката. (лампата за маслото).

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Кви са тия хора бе то бива ,ама толкова да си технически неграмотен немога да си го обясна.
Тоя сигурно от две годишен само на цигулка и на пияно е свирил , и не си е показвал носса навън камоли да направи нещо рисковано :roll:
Дори жените се сещат за какво е тая лампа без да им казваш.
Е сигурно не всички,но се обзалагам че повече от 50% няма да сбъркат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 19 Окт 2007, 14:11

Смеете се вие, ма като се сетя за една моя случка :uups: ... Преди години ми кърпят колата. И пичовете викат: сипи си ДИФЕРЕНЦИАЛНО масло, че докато беше обърната, изтече. Да де, ма аз нали съм си разсеян - взех че сипах двигателно (в двигателя де). И така 4 месеца джитках само с 50-100 грама масло в скоростите. Всъщност може и хич да е нямало, защото кутията събираше 1,1 литра, аз сипах 1 литър и не протече :mhihi: . И после се усети лека разлика във вървежа :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Окт 2007, 15:26

vld написа:
Kris написа:Е то и аз намам за един дето му се бил прецакал датчика за измиване на колата и се обажда на моя приятел да го погледне ама след ден два щото сега не можел. Приятела ми му вика добре ела в сервиза когато искаш и ще го оправиме. Като седи гръмнат че досега не е срещал кола с такъв датчик ( за мръсна кола и да ходиш да я миеш).

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Кви са тия хора бе то бива ,ама толкова да си технически неграмотен немога да си го обясна.
Тоя сигурно от две годишен само на цигулка и на пияно е свирил , и не си е показвал носса навън камоли да направи нещо рисковано :roll:
Дори жените се сещат за какво е тая лампа без да им казваш.
Е сигурно не всички,но се обзалагам че повече от 50% няма да сбъркат :mhihi:

То затва инструкторите, като се качи новак в колата, нетрябва да му казват първо лостчетата, а първо уредите на таблото

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 19 Окт 2007, 15:33

sonny написа:Бате, имах подобна случка преди години. Отивам при един радиаторджия да си праа радиатора, идва една мацка и вика, майсторите ми казаха, че ше ми направите радиатора, човека вика да дайте го, мацката вика, ама той е на колата, неможе ли да го свалите и като е готов да ми го качите? Радиаторджията вика, става, ама нема къде да сложиме колата. А мацката, не, не, аз се га тръгвам за провинцията с нея и като се върна да ми го сложите направен. Нали се сещаш, че всички бехме :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Може да е имала предвид радиатора в тях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M Club Member

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 19 Окт 2007, 15:40

ебати ташака тва ве4е е прекалено :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 19 Окт 2007, 20:18

едно гадже преди години ми се обажда по телефона горката как и къде да налее течност за чистачки:
-" Никоооо,къде трябва да го сложа това ? :mhihi: :mhihi: "
-" аре ма има си там капачка с знак толкова ли не можеш ..айде чакам те да не се забавиш...
-"не няма!"

слизам от нас след малко, от двигателя едно сухо чук-чук :shock: и според нея нещо се прецакала колата..."къде го сипа?" ей там където е лейката...
направо нов мотор ама много здрави тия фиести бе

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 19 Окт 2007, 21:55

В сервиза, където работя има и автокъща, и в последната партида коли имаше едно рено клио с АТФ вместо спирачна течност, а спирачки немаше, беше голяма веселба :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Окт 2007, 22:15

наскоро източих вода наместо спир течност от една кола :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Окт 2007, 0:11

абе тфа верно ли :shock:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата