Що не се пика ....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Що не се пика ....

Мнение от Гост » 13 Окт 2007, 20:00

Да ви кажа-прави са си германците ,че не дават да се пика на кой къде му падне....! Ма а де! Кат ти се пика ,а па и не си у германия,а в австрия...!?!? Та карам си аз новата Е60ка и си говорим глупости по станциите с брат ми и един приятел и усещам,че треа да се спира ,ма спешно! Викам -вие карайте напред -аз кат пусна водата ше ви стигна*шот нали-аз с БМВ,а те с Пеугеот и едно джипе,ма недоносено-Паджеро-Пинин*! Спирам аз ,колкото мога встрани след един прав участък посред нощ,бегом да полея братската авсрийска природа и обратно! И пришпорвам здраво да ги стигна и тааааамън вече се чуват по станцията и тая черната ми убавица като изкара един червен екран с една гума на него и вика: спукали сте гума* ма така-нежно на немски* и вика-карайте с 80 до следващият сервиз!!!.........Викам-а така!.... Къв сервиз посред нощ и кви 80 като ония шпорат и след малко ше ги изпусна и ше ме чакат чак в Сърбия сигурно!!! Дадох газ,викнах ги да намалят и на първото расщете спрехме и почнахме да я обарваме по отдолу....! То па толко се и разбира рън-флат гума дали е спукана,ма си викам поне требва да се е загрела,която е дала фира!!!Да,ама не! Сичките са си еднакво студени и си изглеждат екстра! Викам-давайте до некоя бензиностанция и ше мериме! Тръгнахме лекичко в колонка и на една бензинджийница спираме и мериме! Нема никви проблеми! Сичките гуми в кондиция,кондом спукан -нема,бе сичко наред! Пуснах и некво инциализирине,мина там квот мина и тя вика-сичко е наред,налягането-наред,карай! Е карай ма аз изстръпнах! Мое ли така да се бъзикаме ....!!! И после позасилих,пробвах с волана -нищо не играе и си я доведох убавицата дома!!!! ..............Та после попътно си мислех-сигурно като съм карал бързо и гумите са се нагрели,после спрех с десните в тревата и беше мокро и сигурно от различната температура се е променило налягането и за тва момата почна да пищи у тъмното....!!! Ма сичко свърши като американски филм де...с епиенд!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 13 Окт 2007, 21:39

дано това ти е първия и последен проблем с електрониката...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Окт 2007, 22:55

Честита придобивка колега :D
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Окт 2007, 23:56

Честита да ти е и много да се слушате :)

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 14 Окт 2007, 0:30

Айде хиляди безаварийни с красавицата! :roll: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 14 Окт 2007, 0:48

Честито
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39

Мнение от s » 14 Окт 2007, 15:45

ако започне ти го прави тоя проблем често, са ти криви джантите или си ударил някъде борда баща ми така тръгнеше ли по магистрала как достигне 180-200 после като спре и ЦЪК tire puncture същата работа ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Окт 2007, 22:02

и аз преди малко пикаш че немоа да се сдържа .. пак нека си пищи тфа се не търпи :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Окт 2007, 22:08

Скиса, честито!!! Със здраве да си я караш и внмавай къде чуркаш :mhihi:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 15 Окт 2007, 7:20

Все пак наистина провери джантите да не са криви.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 15 Окт 2007, 8:03

на един приятел му писаха акт за "замърсяване на околната среда" и още нещо защото пикал на едни храсти около метро пловдив

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Окт 2007, 19:41

мен ми взеха "50 марок" навремето сърбите за....."мочане и такса еколоджиче" :mhihi: ма са се крия!
Джантета им нема нищо-вчера ги въртех на стенда! Просто температурните разлики си казват думата. Но извода е ,че тия работи треа се праат на местата определени от ....кмета!!! :lol:

Гост
Аватар

Re: Що не се пика ....

Мнение от Гост » 16 Окт 2007, 20:53

SKISA написа:Да ви кажа-прави са си германците ,че не дават да се пика на кой къде му падне....! Ма а де! Кат ти се пика ,а па и не си у германия,а в австрия...!?!? Та карам си аз новата Е60ка и си говорим глупости по станциите с брат ми и един приятел и усещам,че треа да се спира ,ма спешно! Викам -вие карайте напред -аз кат пусна водата ше ви стигна*шот нали-аз с БМВ,а те с Пеугеот и едно джипе,ма недоносено-Паджеро-Пинин*! Спирам аз ,колкото мога встрани след един прав участък посред нощ,бегом да полея братската авсрийска природа и обратно! И пришпорвам здраво да ги стигна и тааааамън вече се чуват по станцията и тая черната ми убавица като изкара един червен екран с една гума на него и вика: спукали сте гума* ма така-нежно на немски* и вика-карайте с 80 до следващият сервиз!!!.........Викам-а така!.... Къв сервиз посред нощ и кви 80 като ония шпорат и след малко ше ги изпусна и ше ме чакат чак в Сърбия сигурно!!! Дадох газ,викнах ги да намалят и на първото расщете спрехме и почнахме да я обарваме по отдолу....! То па толко се и разбира рън-флат гума дали е спукана,ма си викам поне требва да се е загрела,която е дала фира!!!Да,ама не! Сичките са си еднакво студени и си изглеждат екстра! Викам-давайте до некоя бензиностанция и ше мериме! Тръгнахме лекичко в колонка и на една бензинджийница спираме и мериме! Нема никви проблеми! Сичките гуми в кондиция,кондом спукан -нема,бе сичко наред! Пуснах и некво инциализирине,мина там квот мина и тя вика-сичко е наред,налягането-наред,карай! Е карай ма аз изстръпнах! Мое ли така да се бъзикаме ....!!! И после позасилих,пробвах с волана -нищо не играе и си я доведох убавицата дома!!!! ..............Та после попътно си мислех-сигурно като съм карал бързо и гумите са се нагрели,после спрех с десните в тревата и беше мокро и сигурно от различната температура се е променило налягането и за тва момата почна да пищи у тъмното....!!! Ма сичко свърши като американски филм де...с епиенд!!!

Така само съм се насирал от страх още веднъж кога една друга мома,ма жива каза: Е тая гума май се спука!!!!..........

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Окт 2007, 22:02

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

p.s. дай снимки да я видим таз кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 05 Ное 2007, 19:15

Честита да ти е коицата колега и супер много безаварийни километри ти пожелавам :) .Ей Space пожали я малко тая мома,че след толкова скачане след 3 години (не повече) пъпа и ще се намира между циците - по обясними причини :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории