Що не се пика ....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
Що не се пика ....
Да ви кажа-прави са си германците ,че не дават да се пика на кой къде му падне....! Ма а де! Кат ти се пика ,а па и не си у германия,а в австрия...!?!? Та карам си аз новата Е60ка и си говорим глупости по станциите с брат ми и един приятел и усещам,че треа да се спира ,ма спешно! Викам -вие карайте напред -аз кат пусна водата ше ви стигна*шот нали-аз с БМВ,а те с Пеугеот и едно джипе,ма недоносено-Паджеро-Пинин*! Спирам аз ,колкото мога встрани след един прав участък посред нощ,бегом да полея братската авсрийска природа и обратно! И пришпорвам здраво да ги стигна и тааааамън вече се чуват по станцията и тая черната ми убавица като изкара един червен екран с една гума на него и вика: спукали сте гума* ма така-нежно на немски* и вика-карайте с 80 до следващият сервиз!!!.........Викам-а така!.... Къв сервиз посред нощ и кви 80 като ония шпорат и след малко ше ги изпусна и ше ме чакат чак в Сърбия сигурно!!! Дадох газ,викнах ги да намалят и на първото расщете спрехме и почнахме да я обарваме по отдолу....! То па толко се и разбира рън-флат гума дали е спукана,ма си викам поне требва да се е загрела,която е дала фира!!!Да,ама не! Сичките са си еднакво студени и си изглеждат екстра! Викам-давайте до некоя бензиностанция и ше мериме! Тръгнахме лекичко в колонка и на една бензинджийница спираме и мериме! Нема никви проблеми! Сичките гуми в кондиция,кондом спукан -нема,бе сичко наред! Пуснах и некво инциализирине,мина там квот мина и тя вика-сичко е наред,налягането-наред,карай! Е карай ма аз изстръпнах! Мое ли така да се бъзикаме ....!!! И после позасилих,пробвах с волана -нищо не играе и си я доведох убавицата дома!!!! ..............Та после попътно си мислех-сигурно като съм карал бързо и гумите са се нагрели,после спрех с десните в тревата и беше мокро и сигурно от различната температура се е променило налягането и за тва момата почна да пищи у тъмното....!!! Ма сичко свърши като американски филм де...с епиенд!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
ако започне ти го прави тоя проблем често, са ти криви джантите или си ударил някъде борда баща ми така тръгнеше ли по магистрала как достигне 180-200 после като спре и ЦЪК tire puncture същата работа 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Гост
-
Re: Що не се пика ....
SKISA написа:Да ви кажа-прави са си германците ,че не дават да се пика на кой къде му падне....! Ма а де! Кат ти се пика ,а па и не си у германия,а в австрия...!?!? Та карам си аз новата Е60ка и си говорим глупости по станциите с брат ми и един приятел и усещам,че треа да се спира ,ма спешно! Викам -вие карайте напред -аз кат пусна водата ше ви стигна*шот нали-аз с БМВ,а те с Пеугеот и едно джипе,ма недоносено-Паджеро-Пинин*! Спирам аз ,колкото мога встрани след един прав участък посред нощ,бегом да полея братската авсрийска природа и обратно! И пришпорвам здраво да ги стигна и тааааамън вече се чуват по станцията и тая черната ми убавица като изкара един червен екран с една гума на него и вика: спукали сте гума* ма така-нежно на немски* и вика-карайте с 80 до следващият сервиз!!!.........Викам-а така!.... Къв сервиз посред нощ и кви 80 като ония шпорат и след малко ше ги изпусна и ше ме чакат чак в Сърбия сигурно!!! Дадох газ,викнах ги да намалят и на първото расщете спрехме и почнахме да я обарваме по отдолу....! То па толко се и разбира рън-флат гума дали е спукана,ма си викам поне требва да се е загрела,която е дала фира!!!Да,ама не! Сичките са си еднакво студени и си изглеждат екстра! Викам-давайте до некоя бензиностанция и ше мериме! Тръгнахме лекичко в колонка и на една бензинджийница спираме и мериме! Нема никви проблеми! Сичките гуми в кондиция,кондом спукан -нема,бе сичко наред! Пуснах и некво инциализирине,мина там квот мина и тя вика-сичко е наред,налягането-наред,карай! Е карай ма аз изстръпнах! Мое ли така да се бъзикаме ....!!! И после позасилих,пробвах с волана -нищо не играе и си я доведох убавицата дома!!!! ..............Та после попътно си мислех-сигурно като съм карал бързо и гумите са се нагрели,после спрех с десните в тревата и беше мокро и сигурно от различната температура се е променило налягането и за тва момата почна да пищи у тъмното....!!! Ма сичко свърши като американски филм де...с епиенд!!!
Така само съм се насирал от страх още веднъж кога една друга мома,ма жива каза: Е тая гума май се спука!!!!..........
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Честита да ти е коицата колега и супер много безаварийни километри ти пожелавам
.Ей Space пожали я малко тая мома,че след толкова скачане след 3 години (не повече) пъпа и ще се намира между циците - по обясними причини

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2