E36 външната боя?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
E36 външната боя?
Забелязъл съм че някои E36-ици са им боядисани броните и праговете същият цвят като колата, а на други не са. Това от годината на производство ли зависи или просто тези които са целите боядисани са били така боядисани по желание на собствениците им?
Сори, може би въпроса ми е тъп или вече е задаван, ама винаги съм се чудел...
Сори, може би въпроса ми е тъп или вече е задаван, ама винаги съм се чудел...
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
И аз съм забелязъл това, но не зная дали е фабрично.Решил съм и моята E36 92г. да си я правя навсякъде еднакво.Мисля, че така ще изглежда по яко.Иначе цвета ми е бордо / тъмно/.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Абе то секи може да си бойдиса броните и праговете.АМа праговете не стават добре по някой път щот не са гладки.
А иначе мисля че зависи от това какъв е модела на колата.Имам впредвид че по високите номерации им е сериино сигурно.Поне аз така си мисля.
А иначе мисля че зависи от това какъв е модела на колата.Имам впредвид че по високите номерации им е сериино сигурно.Поне аз така си мисля.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Дали броните и огледалата са в цвета на купето зависи от нивото на оборудване и екстрите, които е готов да си плати клиента. На повечето нови коли от средния клас вече тази екстра се предлага серийно.
Never mistake motion for action...
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Моята е така поръчана, и тъй като сте отворили тема - да попитам, понеже на места по праговете ми е паднала боята - с какво мога да я пръсна (с какъв вид боя ми е мисълта). Тези спрейове дето се продават ще свършат ли работа.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Недей в никъкъв случай да пръскаш със спрей.Некачествен е.Там има една табелка ако не се лъжа под капака дет има цвета по номер(мисля че така беше).Отиваш в някой магазин за автобои с компютър и ти я прават точно като твойта.Така можеше да си освежиш праговете перфектно.Мисля че 100g боя ще ти стигне.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- soreman
- младши ентусиаст
-
ivopicha написа:И аз съм забелязъл това, но не зная дали е фабрично.Решил съм и моята E36 92г. да си я правя навсякъде еднакво.Мисля, че така ще изглежда по яко.Иначе цвета ми е бордо / тъмно/.
Аха ясно, значи явно е екстра. Аз мислех че от годината зависи. Аз мойта си я пребоядисвах миналата есен и я направих по-светла. Сега е с цвета на новите X5 (много ми харесва тоя цвят, просто е мания). Боядисах си и праговете и броните. Броните станаха супер, но както някой беше споменал праговете стават кофти, защото са релефни и изглежда не много добре. Огледалата повече ми харесват черни и ги оставих черни. Ето снимка да кажете дали добре е станало

Между другото фаровете малко странно че са жълти, но май на всички E36 от Швейцария са такива? Аз поне съм виждал само още едно E36 в София с жълти фарове. Или това пак си е екстра някаква?

ами аз сам си я направих такава. - и броните и праговете.
За съжаление се светнах много късно - след като бях боадисал наново праговете, как да махна този черен слой който е намазан върху праговете, тъй като когато се махне, отдолу си е с цвета на колата. Пробвах на едно друго е36, и стана перфектно. Толкова ме фана яд че си загубих толкова време с моите прагове, че реших че ще си остане моя тайна:). Е.. за пари праим всичко (почти де...)
За съжаление се светнах много късно - след като бях боадисал наново праговете, как да махна този черен слой който е намазан върху праговете, тъй като когато се махне, отдолу си е с цвета на колата. Пробвах на едно друго е36, и стана перфектно. Толкова ме фана яд че си загубих толкова време с моите прагове, че реших че ще си остане моя тайна:). Е.. за пари праим всичко (почти де...)

- soreman
- младши ентусиаст
-
xaoc написа:ами аз сам си я направих такава. - и броните и праговете.
Еее да тим имам проблемите. Аз не мога да се оттърва от ръждата. Есента ми я оправиха и сег пак е почнала да избива - на единият праг и от другата страна пак малко... лоша работа, ама май няма спасение вече, то щом веднъж е тръгнало
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2