Идеи за стопове ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Идеи за стопове ?

Мнение от Bloodnoon » 04 Окт 2007, 8:23

Искам да направя нещо с моите стопове щото адски много ме дразни тоя оранжевия мигач, изчетох тука темите за спрейовете и фолиото, видях снимки, но само на тези направени със спрей, доста по-добре са отлкото стоковите . Имам един въпрос обаче, щом става с червен спрей да се напръскат, неможе ли с бял и да се получи ефекта на белия мигач, не ми е ясно от бяло и оранжево какъв цвят би се получилио, ама предполагам че с малко повече пръскане може да се докара нещо ако не бяло то доста близък цвят, друг е въпроса дали от тези спрейове и фолиа за стопове има бели :confused:

П.С. Някаде бях чел за опити с химичен разтвор, не си спомням точно какъв, с който се премахва всякакъв цвят от пласмасата, тоест стават или бели или прозрачни, но така и не видях някой да е опитал :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 04 Окт 2007, 10:34

Не можеш от оранжев да го правиш бял....По-добре си купи със бял не е чак толко скъпо.И няма как със химичен разтвор да стане тя цялата пластмаса си е оранжева още откато е изливана.Пробвал съм и ти казвам че не става.А от бяло и оранжево ще получиш цвят като бебешка диария-тъй че не си осакатявай стоповете :idea: ;) :D
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Идеи за стопове ?

Мнение от Le Transporteur » 04 Окт 2007, 11:51

Bloodnoon написа:

П.С. Някаде бях чел за опити с химичен разтвор, не си спомням точно какъв, с който се премахва всякакъв цвят от пласмасата, тоест стават или бели или прозрачни, но така и не видях някой да е опитал :mhihi:

Праиш ли разлика между повърхностно изтриване на цвят и това което искаш да направиш да изтриеш цвят от детайл, който цвят е добавен преди отливането, всичко е ориндж , отдоло,отгоре,отвътре,отвън,.. :!: :!: :!:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Идеи за стопове ?

Мнение от tsb_bg » 04 Окт 2007, 13:42

Bloodnoon написа:... адски много ме дразни тоя оранжевия мигач ... Имам един въпрос обаче, щом става с червен спрей да се напръскат, неможе ли с бял и да се получи ефекта на белия мигач ...

Ако толкова те дразни оранжевия мигач, продай тези които имаш и си купи (дори втора употреба) такива каквито искаш и ще ти се вържат по-евтино.

Ако тръгнеш да ги пръскаш със спрейове или триеш с разтворители щеш не щеш, пак ще си купиш други, ама няма да имаш какво да продаваш :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bloodnoon » 04 Окт 2007, 18:44

Айде драснете тогава някоя оферта за нови или 2ра ръка (за което мнооого се съмнявам) като цени, не говорим за турски ментаци, говорим си за качествени дори и да не са HELLA примерно на Депо се харчат много така като гледам и ми е интересно колко ще ми излязат щом не са "чаааак толкожа скъпи". На сегашните кви пари мога да им взема, според мен не повече от 50-60лв, поне такава оферта видях в Продава ... вие сте на ход :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 05 Окт 2007, 0:57

Bloodnoon написа:Айде драснете тогава някоя оферта за нови или 2ра ръка (за което мнооого се съмнявам) като цени, не говорим за турски ментаци, говорим си за качествени дори и да не са HELLA примерно на Депо се харчат много така като гледам и ми е интересно колко ще ми излязат щом не са "чаааак толкожа скъпи". На сегашните кви пари мога да им взема, според мен не повече от 50-60лв, поне такава оферта видях в Продава ... вие сте на ход :roll:

твойте за 20 лева... евентуално можеш да ги продадеш... просто няма пазар...

а на ДЕПО са им по 180 лева г.д
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 05 Окт 2007, 15:43

Седан ли ти е колата или купе или нещо друго?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 05 Окт 2007, 15:52

сложи им едно фолио може и червени може и черни да си ги направиш,като чета това за белия спрей и с червен не се опитвай сам да ги правиш ,по добре намери някой бояджия ,че ще ги равалиш сам :)ина4е за пръскане със спрей има мн писано и не само в нашия форум ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от Bloodnoon » 06 Окт 2007, 0:25

SkyWalker написа:Седан ли ти е колата или купе или нещо друго?

Купе е. Иначе по темата засега това с червения спрей е най-сполучливия от ефтините варианти, а сега и без това и предстои пребоядисване, ще поговоря с майстора дали неможе и той да измисли нещо :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2007, 12:59

Абе най- добре трай още някой ден и приготви некви 200- тина лв да ти дам едни нови стопове с бел мигач :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bloodnoon » 06 Окт 2007, 14:01

Ами айде чакам, то и без това за никаде не съм се разбързал 8)

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 06 Окт 2007, 22:22

Моите ги направих със спрей - червени , но пак оранжевеят на дневна светлина....
Направих 3 слоя , но явно трябва по още един...
Не е трудно само гледай да е изчистен хубаво мигача и пръскай по - отдалеч .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 06 Окт 2007, 22:31

аз моята кола я вземах с пръснати стопове - черно и да ти кажа, че стой 100 пъти по-добре от тези които си правят мигача червен, защото стават по-квадратни стоповете и прилича на седан отзад ;)
или бял мигач или слагай фолио (ама за стопове) или при бояджия да ги направи качествено ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

ми

Мнение от joreto007 » 31 Яну 2008, 1:37

колега 160 лв е комплекта с бял мигач чисто нови

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 31 Яну 2008, 1:51

Ако ще ги побългаряваш ги направи като колегата Stanchev
стоят супер аз моите така ги направих с спреи на "Дупли Колор
" специален за стопове станаха перфектно и засега нямам проблем :) стига да си по сръчен
Beautiful Mechanical Wonder

Следваща

Назад към E36