Идеи за стопове ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Идеи за стопове ?
Искам да направя нещо с моите стопове щото адски много ме дразни тоя оранжевия мигач, изчетох тука темите за спрейовете и фолиото, видях снимки, но само на тези направени със спрей, доста по-добре са отлкото стоковите . Имам един въпрос обаче, щом става с червен спрей да се напръскат, неможе ли с бял и да се получи ефекта на белия мигач, не ми е ясно от бяло и оранжево какъв цвят би се получилио, ама предполагам че с малко повече пръскане може да се докара нещо ако не бяло то доста близък цвят, друг е въпроса дали от тези спрейове и фолиа за стопове има бели
П.С. Някаде бях чел за опити с химичен разтвор, не си спомням точно какъв, с който се премахва всякакъв цвят от пласмасата, тоест стават или бели или прозрачни, но така и не видях някой да е опитал

П.С. Някаде бях чел за опити с химичен разтвор, не си спомням точно какъв, с който се премахва всякакъв цвят от пласмасата, тоест стават или бели или прозрачни, но така и не видях някой да е опитал

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Не можеш от оранжев да го правиш бял....По-добре си купи със бял не е чак толко скъпо.И няма как със химичен разтвор да стане тя цялата пластмаса си е оранжева още откато е изливана.Пробвал съм и ти казвам че не става.А от бяло и оранжево ще получиш цвят като бебешка диария-тъй че не си осакатявай стоповете

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Идеи за стопове ?
Bloodnoon написа:
Праиш ли разлика между повърхностно изтриване на цвят и това което искаш да направиш да изтриеш цвят от детайл, който цвят е добавен преди отливането, всичко е ориндж , отдоло,отгоре,отвътре,отвън,..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: Идеи за стопове ?
Bloodnoon написа:... адски много ме дразни тоя оранжевия мигач ... Имам един въпрос обаче, щом става с червен спрей да се напръскат, неможе ли с бял и да се получи ефекта на белия мигач ...
Ако толкова те дразни оранжевия мигач, продай тези които имаш и си купи (дори втора употреба) такива каквито искаш и ще ти се вържат по-евтино.
Ако тръгнеш да ги пръскаш със спрейове или триеш с разтворители щеш не щеш, пак ще си купиш други, ама няма да имаш какво да продаваш

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Айде драснете тогава някоя оферта за нови или 2ра ръка (за което мнооого се съмнявам) като цени, не говорим за турски ментаци, говорим си за качествени дори и да не са HELLA примерно на Депо се харчат много така като гледам и ми е интересно колко ще ми излязат щом не са "чаааак толкожа скъпи". На сегашните кви пари мога да им взема, според мен не повече от 50-60лв, поне такава оферта видях в Продава ... вие сте на ход 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Bloodnoon написа:Айде драснете тогава някоя оферта за нови или 2ра ръка (за което мнооого се съмнявам) като цени, не говорим за турски ментаци, говорим си за качествени дори и да не са HELLA примерно на Депо се харчат много така като гледам и ми е интересно колко ще ми излязат щом не са "чаааак толкожа скъпи". На сегашните кви пари мога да им взема, според мен не повече от 50-60лв, поне такава оферта видях в Продава ... вие сте на ход
твойте за 20 лева... евентуално можеш да ги продадеш... просто няма пазар...
а на ДЕПО са им по 180 лева г.д
4 8 15 16 23 42
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
сложи им едно фолио може и червени може и черни да си ги направиш,като чета това за белия спрей и с червен не се опитвай сам да ги правиш ,по добре намери някой бояджия ,че ще ги равалиш сам
ина4е за пръскане със спрей има мн писано и не само в нашия форум 

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Re: ре
SkyWalker написа:Седан ли ти е колата или купе или нещо друго?
Купе е. Иначе по темата засега това с червения спрей е най-сполучливия от ефтините варианти, а сега и без това и предстои пребоядисване, ще поговоря с майстора дали неможе и той да измисли нещо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе най- добре трай още някой ден и приготви некви 200- тина лв да ти дам едни нови стопове с бел мигач 

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Моите ги направих със спрей - червени , но пак оранжевеят на дневна светлина....
Направих 3 слоя , но явно трябва по още един...
Не е трудно само гледай да е изчистен хубаво мигача и пръскай по - отдалеч .
Направих 3 слоя , но явно трябва по още един...
Не е трудно само гледай да е изчистен хубаво мигача и пръскай по - отдалеч .
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз моята кола я вземах с пръснати стопове - черно и да ти кажа, че стой 100 пъти по-добре от тези които си правят мигача червен, защото стават по-квадратни стоповете и прилича на седан отзад
или бял мигач или слагай фолио (ама за стопове) или при бояджия да ги направи качествено

или бял мигач или слагай фолио (ама за стопове) или при бояджия да ги направи качествено

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2