Незнам точно къде, в кой сервиз да сложа газова инсталация.
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Незнам точно къде, в кой сервиз да сложа газова инсталация.
Ако модераторите сметнат за необходимо нека я преместят, но не знам къде да отправя въпорса си, та значи:
Препоръчайте свестен газ сервиз където да слагат добре газови инжекциони. Аз намерих 2 такива и ако някой знае нещо за тях ще съм благодарен за мненията ви.
Единият е АРГУС ГАЗ в Люлин, а другият е БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите, а в Дружба ми казаха за BRC България
П.С. Не е за мойта кола
Препоръчайте свестен газ сервиз където да слагат добре газови инжекциони. Аз намерих 2 такива и ако някой знае нещо за тях ще съм благодарен за мненията ви.
Единият е АРГУС ГАЗ в Люлин, а другият е БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите, а в Дружба ми казаха за BRC България

П.С. Не е за мойта кола

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
///sasho написа:Правилно са ти препоръчали "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" , там са доста добри. Също така и срещу басейна "Спартак" са много добри.
За "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" сигурно са добри за тях не знам ама тия келеши срещу Спартак

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Незнам точно къде......
Dimo написа:а в Дружба ми казаха за BRC България![]()
За тях съм чул добри отзиви (ако са същите на които преди представителството им беше в Захарна Фабрика)
Alexbmw написа:///sasho написа:Правилно са ти препоръчали "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" , там са доста добри. Също така и срещу басейна "Спартак" са много добри.
За "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" сигурно са добри за тях не знам ама тия келеши срещу Спартактака ми осраха старата кола та едвам си я оправих после
Aбе незнам за всички работници там , ама има едно момче с дълга коса, казва се Жоро той работи там и всички познати които са слагали при него много го хвалат.
Така аз нямам мнение за тези срещу басейна "Спартак", но за "Бул автосервиз" определено са най-лошия сервиз в които съм бил някога.
Колата ми бе 3 дена за слагане на газов инжекцион, за тези 3 дни бяха навъртели 75км (СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ КИЛОМЕТРА не е грешка!) за тест, като към краината цена ми бяха добавни 55 лева за газ и бензин.
Колата ми бе 3 дена за слагане на газов инжекцион, за тези 3 дни бяха навъртели 75км (СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ КИЛОМЕТРА не е грешка!) за тест, като към краината цена ми бяха добавни 55 лева за газ и бензин.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Да,но във форума на ауди пък имаше цял ферман за това колко са доволни
Добре работят мом4етата там. 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
НЕ ХОДЕТЕ в ГАРАНТ АУТО - на Житница. Няма такива кадри като тия...
Ако тръгна да обяснявам как си получихме колиците с един френд, трябва отделен форум да стане...

fany написа:Така аз нямам мнение за тези срещу басейна "Спартак", но за "Бул автосервиз" определено са най-лошия сервиз в които съм бил някога.
Потвърждавам, гледат да те измамят и ги мързи

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ако на твоя човек му се ходи до Пазарджик мога да го пратя при 100% перфектен майстор за газови уредби... Ловато слага и е страшно кадърен... Пример съм аз със 30 000км изминати на газ и ни един проблем идващ от него... Друг е bmwfena и той си слага при него и той до колкото знам е много доволен... Още един колега също и той сподели същото
Много е точно момчето и работи много кадърно и избарва нещата... Последно мисля вземаше 500лв...Слага и инжекционни системи и за тях съм чувал страшно добри отзиви... Твоя човек да си реши... Но за тукашните в София съм чувал лоши отзиви сега не мога да се сетя конкретно за случки....

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
газ
значи аз си сложих ето този фобос- http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.58.60 за 1450лв само, че монтиран в пловдив човека е много кадърен и няма никакви ядове, някой ако иска давам кординати. а що се отнася до тези аргус от люлин не ходете там много са зле. Имах един познат който им бачкаше там и като реши да напуска и да си прави собствен сервиз му даваха 3-на заплата за да остане защото само той разбираше за какво става въпрос. а въпросния човек слага някакви полски за около 1650лв за шестак и казва, че били и те много добри ама аз нямам наблюдения. някой ако иска повече инфо за фобоса да ми пише на лично, че много дълго ще стане 

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Аз съм с ГИ от BRC в Дружба и вече година и половина нямам грижи. Момчета си разбират от работата. 

Ма много ме кефи тази кола!!!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ