Незнам точно къде, в кой сервиз да сложа газова инсталация.

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Незнам точно къде, в кой сервиз да сложа газова инсталация.

Мнение от Dimo » 01 Фев 2007, 20:11

Ако модераторите сметнат за необходимо нека я преместят, но не знам къде да отправя въпорса си, та значи:

Препоръчайте свестен газ сервиз където да слагат добре газови инжекциони. Аз намерих 2 такива и ако някой знае нещо за тях ще съм благодарен за мненията ви.

Единият е АРГУС ГАЗ в Люлин, а другият е БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите, а в Дружба ми казаха за BRC България :roll:

П.С. Не е за мойта кола :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Фев 2007, 20:26

Правилно са ти препоръчали "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" , там са доста добри. Също така и срещу басейна "Спартак" са много добри.

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 01 Фев 2007, 20:32

///sasho написа:Правилно са ти препоръчали "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" , там са доста добри. Също така и срещу басейна "Спартак" са много добри.

За "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" сигурно са добри за тях не знам ама тия келеши срещу Спартак :shock: така ми осраха старата кола та едвам си я оправих после :(
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Незнам точно къде......

Мнение от X-citer » 02 Фев 2007, 3:07

Dimo написа:а в Дружба ми казаха за BRC България :roll:

За тях съм чул добри отзиви (ако са същите на които преди представителството им беше в Захарна Фабрика)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 02 Фев 2007, 12:36

Alexbmw написа:
///sasho написа:Правилно са ти препоръчали "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" , там са доста добри. Също така и срещу басейна "Спартак" са много добри.

За "БУЛ АВТОСЕРВИЗ до Кошарите" сигурно са добри за тях не знам ама тия келеши срещу Спартак :shock: така ми осраха старата кола та едвам си я оправих после :(

Aбе незнам за всички работници там , ама има едно момче с дълга коса, казва се Жоро той работи там и всички познати които са слагали при него много го хвалат.

Потребител
Аватар

Мнение от fany » 11 Май 2007, 21:18

Така аз нямам мнение за тези срещу басейна "Спартак", но за "Бул автосервиз" определено са най-лошия сервиз в които съм бил някога.
Колата ми бе 3 дена за слагане на газов инжекцион, за тези 3 дни бяха навъртели 75км (СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ КИЛОМЕТРА не е грешка!) за тест, като към краината цена ми бяха добавни 55 лева за газ и бензин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 12 Май 2007, 23:33

От BRC Дружба има много недоволни. Във форума на Ситроен мисля, един колега беше написал цял ферман какви мизерии са му направили. Другите във форума го бяха подкрепили с техни примери. Аз лично отидах да ги питам нещо и като им видях отношението си тръгнах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 13 Юни 2007, 3:58

Да,но във форума на ауди пък имаше цял ферман за това колко са доволни ;) :mhihi: Добре работят мом4етата там. :idea:
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Потребител
Аватар

Мнение от LEDENIQ » 29 Юни 2007, 11:28

BRC в Дружба,там е истината за газови уредби,шефа е изключително грамотен човек и професионалист,момчетата също се справят перфектно ! :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d

Мнение от GANUK » 20 Сеп 2007, 20:49

Kakav e to4niqt adres na BRC v Drujba?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 21 Сеп 2007, 10:13

НЕ ХОДЕТЕ в ГАРАНТ АУТО - на Житница. Няма такива кадри като тия... :evil: Ако тръгна да обяснявам как си получихме колиците с един френд, трябва отделен форум да стане... :banghead: :banghead: :banghead: :censored: :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8 » 21 Сеп 2007, 11:31

fany написа:Така аз нямам мнение за тези срещу басейна "Спартак", но за "Бул автосервиз" определено са най-лошия сервиз в които съм бил някога.
Колата ми бе 3 дена за слагане на газов инжекцион, за тези 3 дни бяха навъртели 75км (СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ КИЛОМЕТРА не е грешка!) за тест, като към краината цена ми бяха добавни 55 лева за газ и бензин.

Потвърждавам, гледат да те измамят и ги мързи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 25 Сеп 2007, 11:23

Ако на твоя човек му се ходи до Пазарджик мога да го пратя при 100% перфектен майстор за газови уредби... Ловато слага и е страшно кадърен... Пример съм аз със 30 000км изминати на газ и ни един проблем идващ от него... Друг е bmwfena и той си слага при него и той до колкото знам е много доволен... Още един колега също и той сподели същото ;) Много е точно момчето и работи много кадърно и избарва нещата... Последно мисля вземаше 500лв...Слага и инжекционни системи и за тях съм чувал страшно добри отзиви... Твоя човек да си реши... Но за тукашните в София съм чувал лоши отзиви сега не мога да се сетя конкретно за случки....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

газ

Мнение от horhef » 03 Окт 2007, 9:29

значи аз си сложих ето този фобос- http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.58.60 за 1450лв само, че монтиран в пловдив човека е много кадърен и няма никакви ядове, някой ако иска давам кординати. а що се отнася до тези аргус от люлин не ходете там много са зле. Имах един познат който им бачкаше там и като реши да напуска и да си прави собствен сервиз му даваха 3-на заплата за да остане защото само той разбираше за какво става въпрос. а въпросния човек слага някакви полски за около 1650лв за шестак и казва, че били и те много добри ама аз нямам наблюдения. някой ако иска повече инфо за фобоса да ми пише на лично, че много дълго ще стане :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 03 Окт 2007, 14:22

Аз съм с ГИ от BRC в Дружба и вече година и половина нямам грижи. Момчета си разбират от работата. ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ