Проблем с капачето на пепелника до мен!ХЕЛП
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с капачето на пепелника до мен!ХЕЛП
Пепелника до рачната ми не се затваря кое да видя и как го опражя не захапва няква прожинка като го затварям как да го оправя а и колко горе долу струва антената деот се слага на тавана като опашка от акула дето е щото имам от 2 седмици бмв
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Капачето се поправя , но си е операция "сръчни ръце"...,с приказки много няма стане
Проблема е (ако няма нещо счупено) деформира се краят на пружинката (тел) който обикаля по един лабиринт, огъваш на правилния ъгъл и готово, не знам колко изкарва защото не пафкам и за година има-няма само 10-тина пъти отваряне , но си е перфект като действие...
...и почерпих за 10-15лева бира..

Проблема е (ако няма нещо счупено) деформира се краят на пружинката (тел) който обикаля по един лабиринт, огъваш на правилния ъгъл и готово, не знам колко изкарва защото не пафкам и за година има-няма само 10-тина пъти отваряне , но си е перфект като действие...

...и почерпих за 10-15лева бира..

Последна промяна Le Transporteur на 02 Окт 2007, 22:01, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Един пепелник втора ръка е 10-15лв...в краен случай,дори да се мъчиш да оправиш твоя е почти сигурно,че ще си купиш друг... 

- venci-bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 M3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
На фона на другите теми в последните месеци бих казал "да ви имам проблемите" ...честно
комплект пепелници по моргите е 30лв

комплект пепелници по моргите е 30лв
- venci-bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 M3
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
оправя се и моите и двата пепелника бяха развалени ,но с малко играчка и става развии огледай пружинката намести опитай,ако не стане пак докато стане упоритост нищо сложно 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
и моето не баца и слагам някакви стотинки там да го държи каквото намеря
Обаче сега проблема е че има много стотинки отзад и не мога да го чистя
Та мисля да откачам барчето и да сабера 10 лева и да ги дам за ремонт 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
Механизма на пепелника е от двата края има пластмаса на която има канали в тях се движи 1-но телче излизашто от капака. тези каналчета са направени да се движи телта и така е направено като затвориш капака има контра пак от каналчета и при натискане (заотваряне)телта се освобождава.при мен тази тел беше искривена и не влиза в каналчето за контра а си продъжаваше малко объркано стана но дано ви върширабота. 

Бръкни под задната част на пепелника и изтегли вътрешната част. Не тегли силно, че отдолу има кабелче за лампичката за да не го отскубнеш. После отдолу виждаш 2 винта, развиваш и тях и вадиш и долната част. През цялото време гледай да не изпуснеш кабела в дупката, че после ще трябва да сваляш конзолата.
С тези 2 части на пепелника ще прецениш дали става нещо или ще търсиш нов/втора ръка.
С тези 2 части на пепелника ще прецениш дали става нещо или ще търсиш нов/втора ръка.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
go4et0o написа:а и от каде да намеря такава лампичка дето е до пепелника да си сложа нова че тая не бачка каква е точно да знам кво да питам в магазина
Лампичката е в комплект с фасунката, няма да се стряшкаш от цената към 12-13 лева(беше)...

Да ти помогна с място за закупуване ,ама като не пише откъде си, нещо тайна ли е

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Le Transporteur написа:Лампичката е в комплект с фасунката, няма да се стряшкаш от цената към 12-13 лева(беше)...
Стига шашка човека

Колега, извади я тая и ходи с нея да питаш (дръпни я от фасунката).
Обаче виж за плафоните там крушките са по над 10 лева

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2