Искам да сложа газов инжекцион

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Искам да сложа газов инжекцион

Мнение от djiv » 02 Окт 2007, 13:21

Здравейте,

Чудя се относно слагането на газ, на колата ми. шестак с двойния ванус. Ще стане ли сполучливо, или може да се прецака мотора?
Аз пътувам много и няма как да издържа на бензин май...

Проверил съм няколко фирми в Пловдив.

Zavoli (преди това на всички коли съм имал такава) - 2200 лв.

Tartarini - 2200 лв.

EmmeGas - 1800 лв. със същият софтуер, като тартаринито. (някаква нова фирма било това)

BRC - Гледам много мнения има из форума :) - 2350 лв. Заслужава ли си толкова скъпо?

Stargass - 2250 лв. ?

Благодаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 02 Окт 2007, 13:30

BRC Преди да купя бавареца имах Голф 3 с газова на BRC .
Бях много доволен, возех се почти без пари и почти нямаше разлика в това дали колата е на газ или на бензин.
Последна промяна карел на 03 Окт 2007, 22:29, променена общо 1 път

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Окт 2007, 14:37

Е46 на газ... все едно да вържеш 1 торба цимент на гърба на Мартин Петров и да го караш да пробива по фланга :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Окт 2007, 15:47

БМВ по принцип са алергични към газовите ;) Пътуваш много и не можеш да си го позволиш? Ами смени колата, защо трябва да и е**ваш майката ... И накрая ти ше и береш гайлето... Нема сми, според мене...
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 02 Окт 2007, 16:57

Колега слагай смело и ич да не те боли капата !!! И аз вече съжалявам , че взехме печка вместо един бензинов 6-к и да си му ръгнеш едно метанче !!! Аз ти препоръчвам да сложиш метан !! По малко бутилка ( да не тежи много ) и цепиш мрака за без пари !!! Нема да те боли дали че ти харчи 10 , 15 или 20 л на 100 км !!! А по отношение за тия тъпи изказвания , че на BMW не се слага газ хич не се връзвай !! Нека си карат те на бензин по 2 лева , а ти си ръгай метанче по 40 стотинки за литър , пък те нека си се гъзарят !! :mhihi:
А по отношение за преебаването на двигателя и за това не се притеснявай , ти тая кола ще я караш няколко години , не ти е цял живот ;)
Така че моя съвет е сложи си метан ( газов инжекцион ) при добри майстори ( да е реномирана фирмата ) и според мен ще останеш доволен !! Познати са ми кавали , че при газовия инжекцион почти няма да усештап разлика във вървежа ;)

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Окт 2007, 17:08

Мдааа... пернишка работа.

Сложи му газ, светещи чистачки, надписи на калниците, диско топка на огледалото или голямо зарче, футболна топка и салфетки на задната кора, китеник на таблото и ремус с лепенка. Ефекта ще е УАУ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 02 Окт 2007, 17:24

Хората с газта и метана - смешни сте ..... :evil: Просто не се излагайте повече :evil:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Re: Искам да сложа газов инжекцион

Мнение от sikar » 02 Окт 2007, 17:41

djiv написа:Здравейте,

Чудя се относно слагането на газ, на колата ми. шестак с двойния ванус. Ще стане ли сполучливо, или може да се прецака мотора?

Tartarini - 2200 лв.

EmmeGas - 1800 лв. със същият софтуер, като тартаринито. (някаква нова фирма било това)

BRC - Гледам много мнения има из форума :) - 2350 лв. Заслужава ли си толкова скъпо?

Stargass - 2250 лв. ?

Благодаря!

Слагай смело, вече 2.5 год. карам на газов инжекцион Ланди-Ренцо(2000лв.).Минал съм към 35000 и нямам никакъв проблем.Не ги слушай баровците дето е изкарват 2 пъти седмично да ходят на Екото и първи почват да мрънкат като дигнат бензина. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от djiv » 02 Окт 2007, 18:07

Здравей,

Ланди-Ренцо (2000лв.) Kъде мога да питам за такъв инжекцион.

Кажете и за BRC. Стига с тея изказвания за газта.

Благодаря.

Имам приятели на бензин с BMW, дето повече от 130 не карат, че било скъпо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: Искам да сложа газов инжекцион

Мнение от bam-bam » 02 Окт 2007, 23:03

sikar написа:
djiv написа:Здравейте,

Tartarini - 2200 лв.

Stargass - 2250 лв. ?

Благодаря!

Слагай смело, вече 2.5 год. карам на газов инжекцион Ланди-Ренцо(2000лв.).Минал съм към 35000 и нямам никакъв проблем.Не ги слушай баровците дето е изкарват 2 пъти седмично да ходят на Екото и първи почват да мрънкат като дигнат бензина. ;)

кажа ле им го :mhihi: :mhihi: :mhihi:

иначе колеги секи иска да кара на бенц но като тате не дава парите е малоумно да даваш по 2 лв за бенз да идеш на Екото да напраиш 2-3 дръпки щото няма бенз за повече и да се прибереш радостен че караш ШШШестак на БББенз .. не мерси ... отдавна съм забравил какво е това да си свети фабричния дефект на БМВ така нареченото "дяволско око" :lol:
имаме голф на газ които 6та година не е трепнал то всека кола не е правена за газ ама там къде е правена хората не живеят с 500 лв заплата ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 2004г
Мечтае да кара: чисто нова Скания

Мнение от kris_j » 02 Окт 2007, 23:40

absix написа:Мдааа... пернишка работа.

Сложи му газ, светещи чистачки, надписи на калниците, диско топка на огледалото или голямо зарче, футболна топка и салфетки на задната кора, китеник на таблото и ремус с лепенка. Ефекта ще е УАУ!

:yes: :yes: :yes:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: и по 5 стотинки по уплътнението на стъклото :mhihi: :mhihi: :mhihi: ааа и кученце с клатеща се глава на таблото :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВЕДНЪЖ BMW ВИНАГИ BMW
МРАЗЯ ДА ПИША
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 03 Окт 2007, 0:56

kris_j написа:
absix написа:Мдааа... пернишка работа.

:yes: :yes: :yes:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: и по 5 стотинки по уплътнението на стъклото :mhihi: :mhihi: :mhihi: ааа и кученце с клатеща се глава на таблото :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа тея кученца са много яки! Много са фънки! Да не забравиш надута дрънчаща музика и двата отворени джамеца, да гледаш лошо и да клатиш главата в такт с кученцето :mhihi:
There is no replacement for displacement

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Окт 2007, 11:43

Точно така момчета, отнасяйте се с БМВтата като с посредствените коли и сичко ще е 6. Сипвайте им метан или газ, ако щете и на пръдня ги карайте... Кой ли съм аз да ви обяснявам какъв и е замисъла на тая кола и как се поддържа...Баси, за кво ли си хабя изобщо клавиатурата...

Половин кеф нема, беше казал поета...
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 03 Окт 2007, 12:01

Не мога да разбера как има хора дето си вземат скъп автомобил със спортен дух и после искат да им харчи малко щото "не се живее с 500лв заплата". Ами тва значи, че не си си преценил доходите с автомобила - вземи си нещо друго, дето ще го караш и ще си свиркаш и няма да се занимаваш с глупости. Аз даже не знам колко харчи моята кола, като свъши наливам и не мисля изобщо. Ако взема да правя сметике значи нещата са зле. Айде със здраве...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 2004г
Мечтае да кара: чисто нова Скания

Мнение от kris_j » 03 Окт 2007, 12:20

е как ще го разбереш то тва не е за разбиране то си е манталитет :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:bgflag: друго си е да се врътнеш на мегдана с някоя "натокана" баварка а в същото време да се чудиш дали ще имаш гориво да се прибереш до вкъщи щото си защото си сипал преди малко на газостанциата за 2.45лв. - последните до заплата :kuku: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

вчера като зареждах и случайно поглеждам към съседната колонка и кво да видя :shock: :shock: :shock: :shock: заредено за 2 лв. :shock: :shock: :shock: честно да си кажа не знаех как да реагирам :roll: останах изумен :roll: :roll: БЕЗ КОМЕНТАР
ВЕДНЪЖ BMW ВИНАГИ BMW
МРАЗЯ ДА ПИША
Изображение

Следваща

Назад към E46