Искам да сложа газов инжекцион
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Искам да сложа газов инжекцион
Здравейте,
Чудя се относно слагането на газ, на колата ми. шестак с двойния ванус. Ще стане ли сполучливо, или може да се прецака мотора?
Аз пътувам много и няма как да издържа на бензин май...
Проверил съм няколко фирми в Пловдив.
Zavoli (преди това на всички коли съм имал такава) - 2200 лв.
Tartarini - 2200 лв.
EmmeGas - 1800 лв. със същият софтуер, като тартаринито. (някаква нова фирма било това)
BRC - Гледам много мнения има из форума
- 2350 лв. Заслужава ли си толкова скъпо?
Stargass - 2250 лв. ?
Благодаря!
Чудя се относно слагането на газ, на колата ми. шестак с двойния ванус. Ще стане ли сполучливо, или може да се прецака мотора?
Tartarini - 2200 лв.
EmmeGas - 1800 лв. със същият софтуер, като тартаринито. (някаква нова фирма било това)
BRC - Гледам много мнения има из форума

Stargass - 2250 лв. ?
Благодаря!
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
BRC Преди да купя бавареца имах Голф 3 с газова на BRC .
Бях много доволен, возех се почти без пари и почти нямаше разлика в това дали колата е на газ или на бензин.
Бях много доволен, возех се почти без пари и почти нямаше разлика в това дали колата е на газ или на бензин.
Последна промяна карел на 03 Окт 2007, 22:29, променена общо 1 път
- Azrail
- UFO Pilot
-
БМВ по принцип са алергични към газовите
Пътуваш много и не можеш да си го позволиш? Ами смени колата, защо трябва да и е**ваш майката ... И накрая ти ше и береш гайлето... Нема сми, според мене...

MORE BEER!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега слагай смело и ич да не те боли капата !!! И аз вече съжалявам , че взехме печка вместо един бензинов 6-к и да си му ръгнеш едно метанче !!! Аз ти препоръчвам да сложиш метан !! По малко бутилка ( да не тежи много ) и цепиш мрака за без пари !!! Нема да те боли дали че ти харчи 10 , 15 или 20 л на 100 км !!! А по отношение за тия тъпи изказвания , че на BMW не се слага газ хич не се връзвай !! Нека си карат те на бензин по 2 лева , а ти си ръгай метанче по 40 стотинки за литър , пък те нека си се гъзарят !!
А по отношение за преебаването на двигателя и за това не се притеснявай , ти тая кола ще я караш няколко години , не ти е цял живот
Така че моя съвет е сложи си метан ( газов инжекцион ) при добри майстори ( да е реномирана фирмата ) и според мен ще останеш доволен !! Познати са ми кавали , че при газовия инжекцион почти няма да усештап разлика във вървежа

А по отношение за преебаването на двигателя и за това не се притеснявай , ти тая кола ще я караш няколко години , не ти е цял живот

Така че моя съвет е сложи си метан ( газов инжекцион ) при добри майстори ( да е реномирана фирмата ) и според мен ще останеш доволен !! Познати са ми кавали , че при газовия инжекцион почти няма да усештап разлика във вървежа

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Хората с газта и метана - смешни сте .....
Просто не се излагайте повече 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Re: Искам да сложа газов инжекцион
djiv написа:Здравейте,
Tartarini - 2200 лв.
BRC - Гледам много мнения има из форума- 2350 лв. Заслужава ли си толкова скъпо?
Stargass - 2250 лв. ?
Благодаря!
Слагай смело, вече 2.5 год. карам на газов инжекцион Ланди-Ренцо(2000лв.).Минал съм към 35000 и нямам никакъв проблем.Не ги слушай баровците дето е изкарват 2 пъти седмично да ходят на Екото и първи почват да мрънкат като дигнат бензина.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Искам да сложа газов инжекцион
sikar написа:djiv написа:Здравейте,
Tartarini - 2200 лв.
BRC - Гледам много мнения има из форума- 2350 лв. Заслужава ли си толкова скъпо?
Stargass - 2250 лв. ?
Благодаря!
Слагай смело, вече 2.5 год. карам на газов инжекцион Ланди-Ренцо(2000лв.).Минал съм към 35000 и нямам никакъв проблем.Не ги слушай баровците дето е изкарват 2 пъти седмично да ходят на Екото и първи почват да мрънкат като дигнат бензина.
кажа ле им го

иначе колеги секи иска да кара на бенц но като тате не дава парите е малоумно да даваш по 2 лв за бенз да идеш на Екото да напраиш 2-3 дръпки щото няма бенз за повече и да се прибереш радостен че караш ШШШестак на БББенз .. не мерси ... отдавна съм забравил какво е това да си свети фабричния дефект на БМВ така нареченото "дяволско око"

имаме голф на газ които 6та година не е трепнал то всека кола не е правена за газ ама там къде е правена хората не живеят с 500 лв заплата

- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
absix написа:Мдааа... пернишка работа.
Сложи му газ, светещи чистачки, надписи на калниците, диско топка на огледалото или голямо зарче, футболна топка и салфетки на задната кора, китеник на таблото и ремус с лепенка. Ефекта ще е УАУ!

kris_j написа:absix написа:Мдааа... пернишка работа.
Сложи му газ, светещи чистачки, надписи на калниците, диско топка на огледалото или голямо зарче, футболна топка и салфетки на задната кора, китеник на таблото и ремус с лепенка. Ефекта ще е УАУ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и по 5 стотинки по уплътнението на стъклото
![]()
![]()
ааа и кученце с клатеща се глава на таблото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааа тея кученца са много яки! Много са фънки! Да не забравиш надута дрънчаща музика и двата отворени джамеца, да гледаш лошо и да клатиш главата в такт с кученцето

There is no replacement for displacement
- Azrail
- UFO Pilot
-
Точно така момчета, отнасяйте се с БМВтата като с посредствените коли и сичко ще е 6. Сипвайте им метан или газ, ако щете и на пръдня ги карайте... Кой ли съм аз да ви обяснявам какъв и е замисъла на тая кола и как се поддържа...Баси, за кво ли си хабя изобщо клавиатурата...
Половин кеф нема, беше казал поета...
Половин кеф нема, беше казал поета...
MORE BEER!
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Не мога да разбера как има хора дето си вземат скъп автомобил със спортен дух и после искат да им харчи малко щото "не се живее с 500лв заплата". Ами тва значи, че не си си преценил доходите с автомобила - вземи си нещо друго, дето ще го караш и ще си свиркаш и няма да се занимаваш с глупости. Аз даже не знам колко харчи моята кола, като свъши наливам и не мисля изобщо. Ако взема да правя сметике значи нещата са зле. Айде със здраве...
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
е как ще го разбереш то тва не е за разбиране то си е манталитет
друго си е да се врътнеш на мегдана с някоя "натокана" баварка а в същото време да се чудиш дали ще имаш гориво да се прибереш до вкъщи щото си защото си сипал преди малко на газостанциата за 2.45лв. - последните до заплата
вчера като зареждах и случайно поглеждам към съседната колонка и кво да видя
заредено за 2 лв.
честно да си кажа не знаех как да реагирам
останах изумен
БЕЗ КОМЕНТАР

вчера като зареждах и случайно поглеждам към съседната колонка и кво да видя

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4