Куките тръгнали да ме ловят ....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Куките тръгнали да ме ловят ....
Събота сутрин е .... Аз съм на 17 години и живея в кв.Филиповци .. не жк.Филиповци ( при мексиканците ) взимам от тате bmw-то и отивам да взема двама приятели ... които живеят на улица успоредна на моята . Взех ги и направих 1-2 кръгчета , но заради мангасарите обикалят яко патрулки и има цивилни коли ... Решавам аз и тръгвам да прибирам колата .. Прибирам я излизам и виждам двама ушаци пеша от на моите приятели улицата идват ... Явно пак някой ме е натопил че карам колата ... Единия от френдовете ми има книжка и му викам дай да видиме дали ще ни спрат палиме колата и тръгваме а те са на 50 метра от нас ... И виждаме при полицаите ... наща клюкарка Баба Олга , чувам я да казва тези момчета карат без книжки ...тръгваме към полицаите .. И ни сочат да отбиеме отбихме ... Викат ни ,, От колата документите ... Даваме му ги ... След малко се сети да ни иска книжка ... Моя приятел му я даде провериха ни тръгваме и ги чуваме да казват ми те момчетата са си редовни тая баба кво вика ... Прибираме колата и отиваме към един друг приятел .... и по пътя виждаме баба Олга се забила в едно кръчме ( в кръчмето влизаш с 2 лв. излизаш с краката напред и след 1 месец Бяло листче
:D:D на вратата на кръчмата ... Идва при мене тая баба и ми вика да не си мислиш че аз съм им казала .. Вика ( ние си говорихме с полицаите .. те ме попитаха да ли крадат мангасарите и така .... ) ХахХА Не е много интересна историята ,но все някой може да и се нарадва

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
тия баби най ги обичам
мойта съседка от долния етаж по някаква напълно нейзвестна за мен прияина
вече не се оплаква на баща ми за силната музика нито му изнася редовен и подробен доклад кой и кога е идвал в нас,какво се предполага че сме правили и тем подобни
и пак повтарям не знам защо
п.с.:спря да разправя че съм обърнал къщата на пунличен дом

мойта съседка от долния етаж по някаква напълно нейзвестна за мен прияина

п.с.:спря да разправя че съм обърнал къщата на пунличен дом

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ами хубаво правят да ти кажа, я си представи тоя младеж на 17 години дето кара без книжка ако те лепне 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Преди години, заради една такава баба олекнахме с един авер със 150лв, че да ни пуснат да си я прибереме колата..
Ама така е, всеки си плаща за гяволията, лошото е, че тогава бяхме на по 14-15г и се разминахме с пари, а не сме единствените..тая година колко такива непълнолетни и неправоспособни шофьори направиха поразии..
понякога съм съгласен да взимат(и да им давам) пари.. ама като се замисля сега ако тогава не ни бяха сгащили моеше голяма поразия да стане...внимавай пич, и мене ми беше много мерак, караш на село или по полигоните и така до 18, след т'ва цял живот ше караш 

Ама така е, всеки си плаща за гяволията, лошото е, че тогава бяхме на по 14-15г и се разминахме с пари, а не сме единствените..тая година колко такива непълнолетни и неправоспособни шофьори направиха поразии..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
и след 8 4аса каране в центъра на софия ше ти иде да си изхвърлиш книжкатаbigmurzi написа:Преди години, заради една такава баба олекнахме с един авер със 150лв, че да ни пуснат да си я прибереме колата..![]()
Ама така е, всеки си плаща за гяволията, лошото е, че тогава бяхме на по 14-15г и се разминахме с пари, а не сме единствените..тая година колко такива непълнолетни и неправоспособни шофьори направиха поразии..понякога съм съгласен да взимат(и да им давам) пари.. ама като се замисля сега ако тогава не ни бяха сгащили моеше голяма поразия да стане...внимавай пич, и мене ми беше много мерак, караш на село или по полигоните и така до 18, след т'ва цял живот ше караш

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
VesoPesaW123 написа:и след 8 4аса каране в центъра на софия ше ти иде да си изхвърлиш книжкатаbigmurzi написа:Преди години, заради една такава баба олекнахме с един авер със 150лв, че да ни пуснат да си я прибереме колата..![]()
Ама така е, всеки си плаща за гяволията, лошото е, че тогава бяхме на по 14-15г и се разминахме с пари, а не сме единствените..тая година колко такива непълнолетни и неправоспособни шофьори направиха поразии..понякога съм съгласен да взимат(и да им давам) пари.. ама като се замисля сега ако тогава не ни бяха сгащили моеше голяма поразия да стане...внимавай пич, и мене ми беше много мерак, караш на село или по полигоните и така до 18, след т'ва цял живот ше караш
Как 8 часа???? Я виж кво е по Центъра

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
какви нерви имате вие бе хора...
незнам защо,но на мен дори в пиков час 30мин са ми предостатъчни да прекося софия от младост до мола...

незнам защо,но на мен дори в пиков час 30мин са ми предостатъчни да прекося софия от младост до мола...

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
///MapTo написа:какви нерви имате вие бе хора...![]()
![]()
Аха 30 мин.

Аз от Слатина до бели Брези за 30мин. до 1 час ми отнема с нахално каране и сменяне на лентите според трафика.
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
аз пък имам една такава баба тука дето седи по цял ден на балкона,и само пита,къде отивап.,защо/.
мъжа ти къде е?
какво си си купила?имаше ли клиенти?
аз работя срещу моя блок(тя е майка на шефката)
И веднъж от СОТ дойдоха да си купят нещо,и тя видяла колата и като почна да звъни като ненормална,да пита кво естанало
ужас,вече заобикалям целия квартал да не я срещна.
А пък ако види че говориш по тела,почва да крещи от балкона за да е сигурна че ще я чуеш

мъжа ти къде е?
какво си си купила?имаше ли клиенти?
аз работя срещу моя блок(тя е майка на шефката)
И веднъж от СОТ дойдоха да си купят нещо,и тя видяла колата и като почна да звъни като ненормална,да пита кво естанало

А пък ако види че говориш по тела,почва да крещи от балкона за да е сигурна че ще я чуеш

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Stanchev написа:ами хубаво правят да ти кажа, я си представи тоя младеж на 17 години дето кара без книжка ако те лепне
И аз съм на това мнение,че в твоя случай бабата е била права.
Колега първо изкарай книжка и после си прави колкото кръгчета си искаш

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:какви нерви имате вие бе хора...![]()
![]()
аве незнам ама аз от техникума хенри форд до вили бец в горубляне за 35 минути по сливница после под моста на подуене по ситняково,на цариградско и в целта.
а иначе тва за 8-те часа,тва става въпрос цял ден да се въртиш в града от 10 сутринта до 6 и половина вечерта

а онова беше преди няколко дена и не помна колко км бяха
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Е добре,говоря образно.Мен пък една бабка ме изкара че съм и крал от градината...BMWACSCHNITZER написа:Бахти тия пенсионери като нямат кво да праят мръсно на хората праят...![]()

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2