Куките тръгнали да ме ловят ....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Жената да мърка

Куките тръгнали да ме ловят ....

Мнение от Kurt Vagner » 27 Сеп 2007, 20:52

Събота сутрин е .... Аз съм на 17 години и живея в кв.Филиповци .. не жк.Филиповци ( при мексиканците ) взимам от тате bmw-то и отивам да взема двама приятели ... които живеят на улица успоредна на моята . Взех ги и направих 1-2 кръгчета , но заради мангасарите обикалят яко патрулки и има цивилни коли ... Решавам аз и тръгвам да прибирам колата .. Прибирам я излизам и виждам двама ушаци пеша от на моите приятели улицата идват ... Явно пак някой ме е натопил че карам колата ... Единия от френдовете ми има книжка и му викам дай да видиме дали ще ни спрат палиме колата и тръгваме а те са на 50 метра от нас ... И виждаме при полицаите ... наща клюкарка Баба Олга , чувам я да казва тези момчета карат без книжки ...тръгваме към полицаите .. И ни сочат да отбиеме отбихме ... Викат ни ,, От колата документите ... Даваме му ги ... След малко се сети да ни иска книжка ... Моя приятел му я даде провериха ни тръгваме и ги чуваме да казват ми те момчетата са си редовни тая баба кво вика ... Прибираме колата и отиваме към един друг приятел .... и по пътя виждаме баба Олга се забила в едно кръчме ( в кръчмето влизаш с 2 лв. излизаш с краката напред и след 1 месец Бяло листче :D:D:D на вратата на кръчмата ... Идва при мене тая баба и ми вика да не си мислиш че аз съм им казала .. Вика ( ние си говорихме с полицаите .. те ме попитаха да ли крадат мангасарите и така .... ) ХахХА Не е много интересна историята ,но все някой може да и се нарадва :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Сеп 2007, 21:40

тия баби най ги обичам :mhihi:
мойта съседка от долния етаж по някаква напълно нейзвестна за мен прияина :roll: :twisted: вече не се оплаква на баща ми за силната музика нито му изнася редовен и подробен доклад кой и кога е идвал в нас,какво се предполага че сме правили и тем подобни :mhihi: и пак повтарям не знам защо :mhihi:
п.с.:спря да разправя че съм обърнал къщата на пунличен дом :roll: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 27 Сеп 2007, 21:48

Бахти тия пенсионери като нямат кво да праят мръсно на хората праят... :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Сеп 2007, 21:59

ами хубаво правят да ти кажа, я си представи тоя младеж на 17 години дето кара без книжка ако те лепне ;)
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 27 Сеп 2007, 22:37

Преди години, заради една такава баба олекнахме с един авер със 150лв, че да ни пуснат да си я прибереме колата.. :uups:
Ама така е, всеки си плаща за гяволията, лошото е, че тогава бяхме на по 14-15г и се разминахме с пари, а не сме единствените..тая година колко такива непълнолетни и неправоспособни шофьори направиха поразии.. :dummy: понякога съм съгласен да взимат(и да им давам) пари.. ама като се замисля сега ако тогава не ни бяха сгащили моеше голяма поразия да стане...внимавай пич, и мене ми беше много мерак, караш на село или по полигоните и така до 18, след т'ва цял живот ше караш ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 27 Сеп 2007, 23:06

bigmurzi написа:Преди години, заради една такава баба олекнахме с един авер със 150лв, че да ни пуснат да си я прибереме колата.. :uups:
Ама така е, всеки си плаща за гяволията, лошото е, че тогава бяхме на по 14-15г и се разминахме с пари, а не сме единствените..тая година колко такива непълнолетни и неправоспособни шофьори направиха поразии.. :dummy: понякога съм съгласен да взимат(и да им давам) пари.. ама като се замисля сега ако тогава не ни бяха сгащили моеше голяма поразия да стане...внимавай пич, и мене ми беше много мерак, караш на село или по полигоните и така до 18, след т'ва цял живот ше караш ;)
и след 8 4аса каране в центъра на софия ше ти иде да си изхвърлиш книжката :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 28 Сеп 2007, 10:34

VesoPesaW123 написа:
bigmurzi написа:Преди години, заради една такава баба олекнахме с един авер със 150лв, че да ни пуснат да си я прибереме колата.. :uups:
и след 8 4аса каране в центъра на софия ше ти иде да си изхвърлиш книжката :confused:

Как 8 часа???? Я виж кво е по Центъра :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз след 8мата минута вече искам да избия всички :bang: :bang: :bang:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Сеп 2007, 12:18

какви нерви имате вие бе хора... :mhihi: :mhihi:
незнам защо,но на мен дори в пиков час 30мин са ми предостатъчни да прекося софия от младост до мола... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 28 Сеп 2007, 12:40

///MapTo написа:какви нерви имате вие бе хора... :mhihi: :mhihi:
незнам защо,но на мен дори в пиков час 30мин са ми предостатъчни да прекося софия от младост до мола... :roll:

Аха 30 мин. :roll: да не си сложил перка на тавана?
Аз от Слатина до бели Брези за 30мин. до 1 час ми отнема с нахално каране и сменяне на лентите според трафика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 28 Сеп 2007, 13:47

Затва аз карам колело. :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 28 Сеп 2007, 13:48

аз пък имам една такава баба тука дето седи по цял ден на балкона,и само пита,къде отивап.,защо/.
мъжа ти къде е?
какво си си купила?имаше ли клиенти?
аз работя срещу моя блок(тя е майка на шефката)
И веднъж от СОТ дойдоха да си купят нещо,и тя видяла колата и като почна да звъни като ненормална,да пита кво естанало :mhihi: :mhihi: :mhihi: ужас,вече заобикалям целия квартал да не я срещна.
А пък ако види че говориш по тела,почва да крещи от балкона за да е сигурна че ще я чуеш :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 28 Сеп 2007, 18:49

Stanchev написа:ами хубаво правят да ти кажа, я си представи тоя младеж на 17 години дето кара без книжка ако те лепне ;)

И аз съм на това мнение,че в твоя случай бабата е била права.
Колега първо изкарай книжка и после си прави колкото кръгчета си искаш :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 28 Сеп 2007, 19:02

///MapTo написа:какви нерви имате вие бе хора... :mhihi: :mhihi:

аве незнам ама аз от техникума хенри форд до вили бец в горубляне за 35 минути по сливница после под моста на подуене по ситняково,на цариградско и в целта.
а иначе тва за 8-те часа,тва става въпрос цял ден да се въртиш в града от 10 сутринта до 6 и половина вечерта :confused: ,за справка днеска съм минал 190 километра от които 120 в софия до 2 и половина на обяд. :help:
а онова беше преди няколко дена и не помна колко км бяха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 28 Сеп 2007, 21:00

BMWACSCHNITZER написа:Бахти тия пенсионери като нямат кво да праят мръсно на хората праят... :evil: :evil:
Е добре,говоря образно.Мен пък една бабка ме изкара че съм и крал от градината... :mhihi: :mhihi: отивам аз при нея и тя потвърждава при което аз :shock: :shock: :shock: :shock: при положение че в неината градина не съм стъпвал през живота си. :mhihi: :mhihi: Накрая и се раздвижи пенсионерския мозък и ми се извини. :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Сеп 2007, 20:39

Se7ven написа:...

Ако знаеше каше уличките,по които да минаваш,нямаше да се налага да караш така.. ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към Страхотни истории