Астра карио запалена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Астра карио запалена

Мнение от Rosso » 27 Сеп 2007, 7:14

преди 5 часа ни взривиха астрата кабрио :( вътре цялото купе е изгоряло и гюрука и всичко без гуми двигател и за багажника не е ясно защото неможе да се отвори. кажете ми как е възможно в центъра на софия да се случва това.... та дори не се сещам за човек с който да имам такива търкания че да го направи. полицайте казаха че не се е самозапалила защото не е засегнат двигателя...задното стъкло е хвръкнало на 10 метра назад а и няма опушени стъкла.... чух само чупене на прозорец и като погледнах през прозореца на стаята ми видях че задно дясно стъкло е счупено но нищо повече и след около 2 секунди се чу тътен и от задните седалки избухна огън :(
дайте някакви съвети какво да правя от тук нататък? или ако някой може да помогне с нещо! благодаря ви предварително и искренно ви пожелавам да не изпитвате това което изпитах аз преди няколко часа!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 27 Сеп 2007, 8:56

:shock:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 27 Сеп 2007, 9:30

В началото на моста чавдар ли стана това :?: Там дето свършва дондуков ли е ?!? Аз видях там една изгоряла Астра! Много неприятна случка!
Аз доколкото видях не бепе се взривила! Ако се взриви знаеш ли какви ще са пораженията ;) :idea:
Ако се е подпалило нещо при резервоара и е тлеело лекичко и като започне да влиза от някъде покрай гюрука въздух повече ще лумне отведнъж и ще се попали! Взрива ще има неминуеми последствия по седалки/врати и т.н.! Независимо че е кабрио!

Застраховка имаш ли?!? Ако имаш сега трябва много добре да се поитересуваш и да прочетеш договора с каското да видиш кои щети покрива и кой не! Може самоподпалване да не покрива, а да покрива злоумишени действия...!

Аз мисля че това ако е взривено и полицайте ти издадът документ че е взривена, се води за тероризъм а в клаузите на каското имаше някаква специална клауза за това...ма не съм сигурен! Ти към коя компания си :roll: :?:

П.С. Извинявай, сега обърнах внимание пак какво си написал...това за чупенето на прозореца и тътена след това...значи си е умишлено взривено ако това което казваш е истина!
Ти не спиш ли в 2 през нощта? Как се събуди само от счупване на прозорец?
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Сеп 2007, 10:14

Дилян Пенчев написа: Ти не спиш ли в 2 през нощта? Как се събуди само от счупване на прозорец?

явно си обича колата ;)
то аз колко пъти съм скачал така от кревата,докато тиграта на сестрата седеше 2 месеца пред нас,като запищи на някой от съседите алармата ;)
иначе по темата много кофти ситуация,помисли си хубаво кои може да ти има зъб за нещо.
също може да провериш дали има някакви камери в близост и да кажеш на ушевите да проверят записите,дали не се вижда нещо.

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 27 Сеп 2007, 10:38

Не бе, то и аз я обичам ама ако момчето живее там дето постоянно минават коли и живее на над 3-тия етаж вероятността да се събуди от чупене на джам е почти нищожна, дори и да спиш на отворен прозорец, а при тези температури дори и аз дето съм морж не спя на отворен прозорец..(може би се завивам слабо :mhihi: )
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 27 Сеп 2007, 10:40

А, аз бих те посъветвал да оставиш колата на страна и да вземеш мерки за собствената си безопасност и тази на своите роднини. :idea: Също няма да е лошо да си сложиш софтуер за записване на разговорите на телефона, защото вероятността някой да ти се обади скоро е голяма... Помисли и дали някоя жена в семейството, не е прецакала някой селяк и така...
Принципно тази "услуга" по запалване на кола струва 50-100 лева, но все пак никой няма да седне да се занимава за без нищо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Сеп 2007, 10:43

също си помисли и на кой мацката си ... :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Rosso » 27 Сеп 2007, 11:04

не спах по това време...болничен съм и седях пред компютъра който е точно до прозореца....а съм на първия етаж и колата е точно под прозореца ми. за същата астра става въпрос....сега седи като експонат отпред

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 27 Сеп 2007, 11:10

Rosso написа:не спах по това време...болничен съм и седях пред компютъра който е точно до прозореца....а съм на първия етаж и колата е точно под прозореца ми. за същата астра става въпрос....сега седи като експонат отпред

е начи и аз ше я вида днеска като минавам от там

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Re: Астра карио запалена

Мнение от raid » 27 Сеп 2007, 12:11

Rosso написа:от задните седалки избухна огън :(

Ако астрата е F , там седи бензиновата помпа ! :idea:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Сеп 2007, 13:15

Да не се се запалил гюрука от фас, хвърлен от някъде. Доколкот знам, малко му трябва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Сеп 2007, 13:18

а застрахователите кво викат??
аи възможно е да е станала грешка демек да си го однесъл ти, заради някои друг

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 27 Сеп 2007, 16:36

Аз току що минах пак от там към офиса и пак я видях, най-вероятно ти седеше до нея... е аз се загледах бях с една Синя Е36-ца ама нямах време да спра щото имам малко работа тука в офиса!

Нищо не каза за застраховката? имаш ли такава или?

Съжалявам за случката...найстина изглежда много трагично :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 27 Сеп 2007, 17:14

Дилян Пенчев написа:Аз току що минах пак от там към офиса и пак я видях, най-вероятно ти седеше до нея... е аз се загледах бях с една Синя Е36-ца ама нямах време да спра щото имам малко работа тука в офиса!

Нищо не каза за застраховката? имаш ли такава или?

Съжалявам за случката...найстина изглежда много трагично :idea:
и аз минах преди час някъде с мерцедеса и я видях,и пак стоеше до нея(ако си били ти де,не че някой друг ше се подпира на нея и ше гледа по тоя начин :confused: )
направо ми стана жал като я видях :confused:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 27 Сеп 2007, 20:26

Кабрио без каско .... си е направо БОМБА .

Някъде си нагазил лука и то дълбоко.
ИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата