Астра карио запалена
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Астра карио запалена
преди 5 часа ни взривиха астрата кабрио
вътре цялото купе е изгоряло и гюрука и всичко без гуми двигател и за багажника не е ясно защото неможе да се отвори. кажете ми как е възможно в центъра на софия да се случва това.... та дори не се сещам за човек с който да имам такива търкания че да го направи. полицайте казаха че не се е самозапалила защото не е засегнат двигателя...задното стъкло е хвръкнало на 10 метра назад а и няма опушени стъкла.... чух само чупене на прозорец и като погледнах през прозореца на стаята ми видях че задно дясно стъкло е счупено но нищо повече и след около 2 секунди се чу тътен и от задните седалки избухна огън
дайте някакви съвети какво да правя от тук нататък? или ако някой може да помогне с нещо! благодаря ви предварително и искренно ви пожелавам да не изпитвате това което изпитах аз преди няколко часа!

дайте някакви съвети какво да правя от тук нататък? или ако някой може да помогне с нещо! благодаря ви предварително и искренно ви пожелавам да не изпитвате това което изпитах аз преди няколко часа!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
В началото на моста чавдар ли стана това
Там дето свършва дондуков ли е ?!? Аз видях там една изгоряла Астра! Много неприятна случка!
Аз доколкото видях не бепе се взривила! Ако се взриви знаеш ли какви ще са пораженията
Ако се е подпалило нещо при резервоара и е тлеело лекичко и като започне да влиза от някъде покрай гюрука въздух повече ще лумне отведнъж и ще се попали! Взрива ще има неминуеми последствия по седалки/врати и т.н.! Независимо че е кабрио!
Застраховка имаш ли?!? Ако имаш сега трябва много добре да се поитересуваш и да прочетеш договора с каското да видиш кои щети покрива и кой не! Може самоподпалване да не покрива, а да покрива злоумишени действия...!
Аз мисля че това ако е взривено и полицайте ти издадът документ че е взривена, се води за тероризъм а в клаузите на каското имаше някаква специална клауза за това...ма не съм сигурен! Ти към коя компания си
П.С. Извинявай, сега обърнах внимание пак какво си написал...това за чупенето на прозореца и тътена след това...значи си е умишлено взривено ако това което казваш е истина!
Ти не спиш ли в 2 през нощта? Как се събуди само от счупване на прозорец?

Аз доколкото видях не бепе се взривила! Ако се взриви знаеш ли какви ще са пораженията

Ако се е подпалило нещо при резервоара и е тлеело лекичко и като започне да влиза от някъде покрай гюрука въздух повече ще лумне отведнъж и ще се попали! Взрива ще има неминуеми последствия по седалки/врати и т.н.! Независимо че е кабрио!
Застраховка имаш ли?!? Ако имаш сега трябва много добре да се поитересуваш и да прочетеш договора с каското да видиш кои щети покрива и кой не! Може самоподпалване да не покрива, а да покрива злоумишени действия...!
Аз мисля че това ако е взривено и полицайте ти издадът документ че е взривена, се води за тероризъм а в клаузите на каското имаше някаква специална клауза за това...ма не съм сигурен! Ти към коя компания си

П.С. Извинявай, сега обърнах внимание пак какво си написал...това за чупенето на прозореца и тътена след това...значи си е умишлено взривено ако това което казваш е истина!
Ти не спиш ли в 2 през нощта? Как се събуди само от счупване на прозорец?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Дилян Пенчев написа: Ти не спиш ли в 2 през нощта? Как се събуди само от счупване на прозорец?
явно си обича колата

то аз колко пъти съм скачал така от кревата,докато тиграта на сестрата седеше 2 месеца пред нас,като запищи на някой от съседите алармата

иначе по темата много кофти ситуация,помисли си хубаво кои може да ти има зъб за нещо.
също може да провериш дали има някакви камери в близост и да кажеш на ушевите да проверят записите,дали не се вижда нещо.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Не бе, то и аз я обичам ама ако момчето живее там дето постоянно минават коли и живее на над 3-тия етаж вероятността да се събуди от чупене на джам е почти нищожна, дори и да спиш на отворен прозорец, а при тези температури дори и аз дето съм морж не спя на отворен прозорец..(може би се завивам слабо
)

А, аз бих те посъветвал да оставиш колата на страна и да вземеш мерки за собствената си безопасност и тази на своите роднини.
Също няма да е лошо да си сложиш софтуер за записване на разговорите на телефона, защото вероятността някой да ти се обади скоро е голяма... Помисли и дали някоя жена в семейството, не е прецакала някой селяк и така...
Принципно тази "услуга" по запалване на кола струва 50-100 лева, но все пак никой няма да седне да се занимава за без нищо...

Принципно тази "услуга" по запалване на кола струва 50-100 лева, но все пак никой няма да седне да се занимава за без нищо...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Rosso написа:не спах по това време...болничен съм и седях пред компютъра който е точно до прозореца....а съм на първия етаж и колата е точно под прозореца ми. за същата астра става въпрос....сега седи като експонат отпред
е начи и аз ше я вида днеска като минавам от там
Re: Астра карио запалена
Rosso написа:от задните седалки избухна огън
Ако астрата е F , там седи бензиновата помпа !

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
а застрахователите кво викат??
аи възможно е да е станала грешка демек да си го однесъл ти, заради някои друг
аи възможно е да е станала грешка демек да си го однесъл ти, заради някои друг
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Аз току що минах пак от там към офиса и пак я видях, най-вероятно ти седеше до нея... е аз се загледах бях с една Синя Е36-ца ама нямах време да спра щото имам малко работа тука в офиса!
Нищо не каза за застраховката? имаш ли такава или?
Съжалявам за случката...найстина изглежда много трагично

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
и аз минах преди час някъде с мерцедеса и я видях,и пак стоеше до нея(ако си били ти де,не че някой друг ше се подпира на нея и ше гледа по тоя начинДилян Пенчев написа:Аз току що минах пак от там към офиса и пак я видях, най-вероятно ти седеше до нея... е аз се загледах бях с една Синя Е36-ца ама нямах време да спра щото имам малко работа тука в офиса!

направо ми стана жал като я видях

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d