Проблем с хидравликата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с хидравликата

Мнение от m_tcekov » 05 Мар 2006, 21:19

Здравейте всички!
Помагайте че стана лошо.Имам следния проблем-загуба на хидравлична течност.Днес реших да проверя по обстойно и установих че маншона на кормилната щанга от дясната страна на хид.рейка е пълен с хид.течност.Преди месец смених вътрешните щанги/правите с ябълковидния болт/ до тогава нямаше никакви проблеми и изведнъж ядове :help: :help: :help: Моля за помощ че от БМВ пак съм на Форд :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Мар 2006, 21:28

Явно е дошъл момента за рециклиране.В Техническия Университет(МЕИ),11 блок-цена около 120 лв.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Потребител
Аватар

Мнение от m_tcekov » 05 Мар 2006, 22:05

Кажете как се сваля хидр.рейка,защото предполагам че само рейката трябва да занеса?
Кого да търся в МЕИ/име тел.или ГСМ/.Някаква гаранция?
Благодаря за помоща!
ПП.А за колко време ще я оправят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Мар 2006, 22:15

088/9308859
088/8692321
02/9652353
11 блок на Меи е една тухлена сграда,която се пада в дясно от Централния
Първи блок.Питаш портиера и той ще те насочи.Рейката можеш да я свалиш,
а мисля че и там има сервиз и могат да ти я свалят.Но по-добре се обади
и питай.Мисля,че и гаранция дават ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 14 Апр 2007, 11:09

да не отварям нова тема ще използвам на колегата :winky:

волана се върти малко по трудно / надявам се да е заради валяците отпред/ , масалце си има , не тече от никаде

при пълен ляв или десен се чува яко тропане , става въпрос когато рязко навия до край и след това отпусна , казаха ми че всичко е наред и това е от разтоварването на рейката , при вас има ли го тоя момент ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 14 Апр 2007, 12:26

nandrolon написа:да не отварям нова тема ще използвам на колегата :winky:

волана се върти малко по трудно / надявам се да е заради валяците отпред/ , масалце си има , не тече от никаде

при пълен ляв или десен се чува яко тропане , става въпрос когато рязко навия до край и след това отпусна , казаха ми че всичко е наред и това е от разтоварването на рейката , при вас има ли го тоя момент ?

При мен като навия докрай, когато колата не е загряла се чува малко свирене и после като върна малко и спира, мисля че си е нормално да прави така за тропането чува леко, но чак тропане да се нарече да е толкова силно едвали, но мисля че не е проблем това.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 14 Апр 2007, 22:27

Момчета,само без високи обороти ,при тези пълен ляв и пълен десен :!: :!: :!:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 15 Апр 2007, 0:22

да разбирам че не е страшно като чука ? :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan_gg » 20 Сеп 2007, 16:44

Здравейте,
И моята нещо взе да почуква, та се чудя дали е от рейката..Ходих при един майстор и той ми каза, че е от рейката, ама дали е така...

Това почукване се чува като минавам през тънки и дълбоки дупки или като минавам по черен път с много камъчета - тресе си и тва е. Мислех, че е нещо от окачването, но незнам как мога да съм сигурен.
някой имал ли е подобен проблем? Волана ми се върти нормално, не е твърд, мога и с 1 пръст да го въртя.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 20 Сеп 2007, 17:04

deyan_gg написа:Здравейте,
И моята нещо взе да почуква, та се чудя дали е от рейката..Ходих при един майстор и той ми каза, че е от рейката, ама дали е така...

Това почукване се чува като минавам през тънки и дълбоки дупки или като минавам по черен път с много камъчета - тресе си и тва е. Мислех, че е нещо от окачването, но незнам как мога да съм сигурен.
някой имал ли е подобен проблем? Волана ми се върти нормално, не е твърд, мога и с 1 пръст да го въртя.

Ако сам си навит да откриеш какво е(щото ние съфорумците не сме лягали под колата ти та да знаем какво е) , вдигни предницата и поразклати чарковете, а ако не си навит бегай на сервиз.. ;)
Течове има ли от рейката?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 21 Сеп 2007, 10:06

МЕИ бл 11-цените са нови там 140 лв рециклиране като ти си я занесеш , а ако те ти я демонтират и мотират после 220 лв 9652353 и мобилен 0889308859 наи- евтино от цяла София е там питал съм и в младост до Окръжна там искат 250лв

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan_gg » 21 Сеп 2007, 15:23

Няма течове, и маслото си е на нормалното ниво. Майстора за който говоря я вдига и каза, че биалетките са ок, гледа и другите неща по окачването и не успя да открие проблем, сигурно затова ми каза че проблема е в рейката.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 21 Сеп 2007, 23:34

deyan_gg написа:Няма течове, и маслото си е на нормалното ниво. Майстора за който говоря я вдига и каза, че биалетките са ок, гледа и другите неща по окачването и не успя да открие проблем, сигурно затова ми каза че проблема е в рейката.

Нищо не каза за накрайниците ,ако там е разбито това съвсем не е рейката, макар че и там парите не са малко ,но си е по-добре.8)
Аз смених биалети и оригиналните не бяха мръднали, това не е най проблемния детаил по окачването.Гумените тампони на носачите са язвата, от там тръгва всичко- мое мнение.

Назад към E36