Проблем с хидравликата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с хидравликата
Здравейте всички!
Помагайте че стана лошо.Имам следния проблем-загуба на хидравлична течност.Днес реших да проверя по обстойно и установих че маншона на кормилната щанга от дясната страна на хид.рейка е пълен с хид.течност.Преди месец смених вътрешните щанги/правите с ябълковидния болт/ до тогава нямаше никакви проблеми и изведнъж ядове
Моля за помощ че от БМВ пак съм на Форд 
Помагайте че стана лошо.Имам следния проблем-загуба на хидравлична течност.Днес реших да проверя по обстойно и установих че маншона на кормилната щанга от дясната страна на хид.рейка е пълен с хид.течност.Преди месец смених вътрешните щанги/правите с ябълковидния болт/ до тогава нямаше никакви проблеми и изведнъж ядове

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
088/9308859
088/8692321
02/9652353
11 блок на Меи е една тухлена сграда,която се пада в дясно от Централния
Първи блок.Питаш портиера и той ще те насочи.Рейката можеш да я свалиш,
а мисля че и там има сервиз и могат да ти я свалят.Но по-добре се обади
и питай.Мисля,че и гаранция дават
088/8692321
02/9652353
11 блок на Меи е една тухлена сграда,която се пада в дясно от Централния
Първи блок.Питаш портиера и той ще те насочи.Рейката можеш да я свалиш,
а мисля че и там има сервиз и могат да ти я свалят.Но по-добре се обади
и питай.Мисля,че и гаранция дават

да не отварям нова тема ще използвам на колегата
волана се върти малко по трудно / надявам се да е заради валяците отпред/ , масалце си има , не тече от никаде
при пълен ляв или десен се чува яко тропане , става въпрос когато рязко навия до край и след това отпусна , казаха ми че всичко е наред и това е от разтоварването на рейката , при вас има ли го тоя момент ?

волана се върти малко по трудно / надявам се да е заради валяците отпред/ , масалце си има , не тече от никаде
при пълен ляв или десен се чува яко тропане , става въпрос когато рязко навия до край и след това отпусна , казаха ми че всичко е наред и това е от разтоварването на рейката , при вас има ли го тоя момент ?
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
nandrolon написа:да не отварям нова тема ще използвам на колегата![]()
При мен като навия докрай, когато колата не е загряла се чува малко свирене и после като върна малко и спира, мисля че си е нормално да прави така за тропането чува леко, но чак тропане да се нарече да е толкова силно едвали, но мисля че не е проблем това.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Момчета,само без високи обороти ,при тези пълен ляв и пълен десен

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Здравейте,
И моята нещо взе да почуква, та се чудя дали е от рейката..Ходих при един майстор и той ми каза, че е от рейката, ама дали е така...
Това почукване се чува като минавам през тънки и дълбоки дупки или като минавам по черен път с много камъчета - тресе си и тва е. Мислех, че е нещо от окачването, но незнам как мога да съм сигурен.
някой имал ли е подобен проблем? Волана ми се върти нормално, не е твърд, мога и с 1 пръст да го въртя.
И моята нещо взе да почуква, та се чудя дали е от рейката..Ходих при един майстор и той ми каза, че е от рейката, ама дали е така...
Това почукване се чува като минавам през тънки и дълбоки дупки или като минавам по черен път с много камъчета - тресе си и тва е. Мислех, че е нещо от окачването, но незнам как мога да съм сигурен.
някой имал ли е подобен проблем? Волана ми се върти нормално, не е твърд, мога и с 1 пръст да го въртя.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
deyan_gg написа:Здравейте,
Ако сам си навит да откриеш какво е(щото ние съфорумците не сме лягали под колата ти та да знаем какво е) , вдигни предницата и поразклати чарковете, а ако не си навит бегай на сервиз..

Течове има ли от рейката?
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
МЕИ бл 11-цените са нови там 140 лв рециклиране като ти си я занесеш , а ако те ти я демонтират и мотират после 220 лв 9652353 и мобилен 0889308859 наи- евтино от цяла София е там питал съм и в младост до Окръжна там искат 250лв
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
deyan_gg написа:Няма течове, и маслото си е на нормалното ниво. Майстора за който говоря я вдига и каза, че биалетките са ок, гледа и другите неща по окачването и не успя да открие проблем, сигурно затова ми каза че проблема е в рейката.
Нищо не каза за накрайниците ,ако там е разбито това съвсем не е рейката, макар че и там парите не са малко ,но си е по-добре.

Аз смених биалети и оригиналните не бяха мръднали, това не е най проблемния детаил по окачването.Гумените тампони на носачите са язвата, от там тръгва всичко- мое мнение.
13 мнения
• Страница 1 от 1