Ограничител ????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Ограничител ????
Имам BMW E36 318TDS, но при около 3800-3900 оборота сякаш спира подаването на гориво и колата забива предницата и не иска да набира повече. Това съм го забелязал на 4та и 5та. на 4та съм с около 120, а на 5та с 150 км/ч. Някои да знае на какво се дължи това, защото ме съмнява, че това е максималната й скорост. Нещо от сорта на ограничител или предпазител, който да не позволява да се вдигат над тия обороти. Моля помагайте, че не върви голфове и опели да ми дават леви мигачи на 160-170.

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
ако несе лъжа на сток мотор ограничителя беше на 4400об/м и максималната скорост 175км/ч
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- rottweiler
- ентусиаст
-
съгласен съм с теб ама при мен не става така. и ми се вижда прекалено необичайно и затова пуснах темата. До тая скорост си набира много добре и след това изведнъж хлъц и край на мача. А двигателя е в перфектно състояние. Възможно ли е да е нещо свързано с еку-то на колата?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- rottweiler
- ентусиаст
-
със същата нафта съм си карал и предишната кола и съм нямал проблеми със високите скорости - 220-230км/ч. А можеш ли да ми кажеш някоя по конкретна добавка - марка, производител? утре ще пробвам и този вариант и ще видим какво ще стане и ще пиша.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз слагам от тази на СТП има я на ОМВ.
Филрите сменял ли си горивния може да се е позадръстил.
Прегледай и цедката на помпата в резервоара.
И сипи нафта на ОМВ примерно за да си сигурен че е читава.
Филрите сменял ли си горивния може да се е позадръстил.
Прегледай и цедката на помпата в резервоара.
И сипи нафта на ОМВ примерно за да си сигурен че е читава.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Всички филтри са сменени,но въпрек и това пак проверих горивния филтър ама си беше чист. А и нафта зареждам само в ОМВ и ОПЕТ.
Възможно ли е да е от тази цедка след като до 150 си ускорява нормално, даже добре и след това забива муцуна.
А добавката за почистване на дюзите ще я взема утре и в неделя я наливам. Дано да е от това.
пп:преди малко се регистрирах. Първото мнение го писах аз ,но от профила на мой познат.
Възможно ли е да е от тази цедка след като до 150 си ускорява нормално, даже добре и след това забива муцуна.
А добавката за почистване на дюзите ще я взема утре и в неделя я наливам. Дано да е от това.
пп:преди малко се регистрирах. Първото мнение го писах аз ,но от профила на мой познат.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
не взимаи добавка която се слага в резервоара ,а такава при която се потапя марку4а от помпата и този окоито връща обратно нафтата и се оставя колата да работи около 30мин (докато изгори съдържанието)маи него обясних много добре но....
тази е по ефективна но не се сещам точно за марката сещам се само че беше в голямо червено и сиво метално шише питаи в магазините ако имат те ще ти обяснят как се използва

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз имах същия проблем (524тд)
на 1-ва 2-ра си се пържеше но на 4-та и 5-та
забиваше на около 3300об/мин и нещеше пове4е
и разходомера падаше и си смених помпата и се оправи
на 1-ва 2-ра си се пържеше но на 4-та и 5-та
забиваше на около 3300об/мин и нещеше пове4е
и разходомера падаше и си смених помпата и се оправи

11 мнения