M3 Challenge излезе.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 13 Сеп 2007, 17:50

Добре,бе ма'а му само аз ли не мога да я подкарам тази м3-ка???
Свалих,инсталирах и ся като дабъл кликна в/у иконата "М3" само ми "почернява" дисплея за около 2 секунди и т'ва е. :evil: :evil: :evil:
Хелп,ми плийз :confused: :uups: :roll:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Сеп 2007, 17:57

Is написа:Добре,бе ма'а му само аз ли не мога да я подкарам тази м3-ка???
Свалих,инсталирах и ся като дабъл кликна в/у иконата "М3" само ми "почернява" дисплея за около 2 секунди и т'ва е. :evil: :evil: :evil:
я дай технически спецификаций на мащината,мощност на процесора в конски сили :mhihi: въртящ момент на рамта :roll: кажи и колко клапана е видеото ;) може и да успеем да помогнем ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 13 Сеп 2007, 18:43

VesoPesaW123 написа:
Is написа:Добре,бе ма'а му само аз ли не мога да я подкарам тази м3-ка???
я дай технически спецификаций на мащината,мощност на процесора в конски сили :mhihi: въртящ момент на рамта :roll: кажи и колко клапана е видеото ;) може и да успеем да помогнем ;)

може и от малкото цилиндри на уиндолса :roll:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Сеп 2007, 18:51

Sharo написа:
!!Asen_X написа:Само не ми стана ясно защо сингъл плеъра и мултиплеъра не могат да се пуснат. Дадени са в кафяво и не могат да се избират. Някакви идеи?

ама колега ти сериозно ли бре :mhihi: :mhihi:

Никога не е късно да станеш за смях :mhihi: :uups: :uups: :uups:

Някой има ли представа ще има ли други писти или само това ще е?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b25 v kemper

Мнение от dan4o1010 » 13 Сеп 2007, 19:11

току 6то си свалих играта и е мн яка но
ако някои ми каже как да си смена изгледа например отгоре на колата или няма такажа опция за6тото като изкл жс стажат мн яки дрифтове и искам да ги задурйам поже4е а ми е по лесно като гледам колата отгоре
помотгнете

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 13 Сеп 2007, 19:30

dan4o1010 написа:току 6то си свалих играта и е мн яка но
ако някои ми каже как да си смена изгледа например отгоре на колата или няма такажа опция за6тото като изкл жс стажат мн яки дрифтове и искам да ги задурйам поже4е а ми е по лесно като гледам колата отгоре
помотгнете

камерата се сменя със левия Shift,но за да я гледаш отгоре требва да си пуснеш реплей ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b25 v kemper

Мнение от dan4o1010 » 13 Сеп 2007, 19:36

мерси мн

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 13 Сеп 2007, 19:46

С клавиатура просто не става да се играе... Заболяха ме пръстите направо як челиндж е :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 13 Сеп 2007, 19:59

И ази са включих у надпреварата :mhihi:
За сега наи доброто с клавиатура и със всичко включено ми е 1.49 на СПРИНТ...
Иначе немоа я вкарам у пътя...пък без ДСЦ дан говорим :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 13 Сеп 2007, 20:04

Много е яка играта, аз от месеци играех GTR 2 - тя е същата, но само дето фокусира върху М3. Проблема е, че не мога да се сдържа и 1 обиколка да направя, без да спра, да бутна първа и да и сцепя гумите :twisted: Постоянно мъча дрифтове да правя и да я въртя на място, бърнаути и т.н. :mhihi: Мнооо се кефя да поцъкам на нея, играя я с joypad Logitech - доста по-лесно е от клавиатурата, ако нямате пари за волан е доста добре, защото струват 15-20 лева чисто нови! Все едно цъкате на плейстейшън. А играта въобще няма големи изисквания, кой ви е виновен, че имате компютри на по 4-5 години? Я пробайте Gothic 3 и STALKER и после говорете за изисквания :shock:

п.с. няма достатъчно настройки на колата, в GTR 2 има брутално много настройки, там успявам да направя на 6-та бърнаут с Е46 М3 ГТР :mhihi: Пък и като върна от 5-та на 1-ва нищо не става :shock:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 13 Сеп 2007, 21:41

А управлението добре ли е?Щото на GTR 2 кат влена по-бързо в завоя ходя да паса трева. :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Сеп 2007, 21:52

amd написа: А играта въобще няма големи изисквания, кой ви е виновен, че имате компютри на по 4-5 години?

Е бре курортеееее....

Играта е велика...
Само че с тия волани с двата педала не става или поне на моя не става. Като ги натисна едновременно и все едно не съм натиснал нищо, демек не мога да използвам спирачката като съединител. Иначе наистина с волан е доста по-лесно. Другото което е че играя дори без АБС за да има фън. Забелязах, че мога да контролирам най-добре дрифта на 3та скорост. С клавиатурата ми е немислимо да направя какъвто и да е дрифт, защото моментално изпускам колата при подаване на газ в средата на завоя. Задницата направо излита, докато с волана при умерено подаване на газ се получават доста красиви изпълнения. Знам, че седях на завоя преди старт финалната около час и нещо да си упражнявам дрифта, но имаше някакъв минимален ефект. Играта не е никак лесна. Пуснах още 4ма състезатели на профешънал и има тръпка, но излезнах от пътя на шикана и блъсках яко. Важно е саунда да е на макс и да си с ръчни скорости, изключени всички системи и никой да не те закача. Тогава е простооооо...

Ааааааааа и да не забравя, че карам с тая камера дето си отпред и не се вижда нищо от колата. Там добивам най-ясна представа какво се случва с всичко... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Сеп 2007, 21:53

BMWACSCHNITZER написа:А управлението добре ли е?Щото на GTR 2 кат влена по-бързо в завоя ходя да паса трева. :mhihi: :mhihi:

Колега имаш скорости и съединител... Все ще я върнеш в пътя...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Сеп 2007, 21:59

Я някой да ми обясни какво иска играта- извлачих, инсталирах и при стартиране ми изписва следното: No support for texture compresion found. DXT texture compresion required...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 13 Сеп 2007, 22:39

мен ме изхвърля от играта, точно като стигне до зареждането на пистата. В самото меню нямам никакви проблеми. Машината е лаптоп Целерон М 1,73, SIS Mirage 128MB вградено, РАМ 512 ДДР2. Дайте идей, че тва интро много ме раздразни :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата