M3 Challenge излезе.
Модератор: Общи модератори
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Добре,бе ма'а му само аз ли не мога да я подкарам тази м3-ка???
Свалих,инсталирах и ся като дабъл кликна в/у иконата "М3" само ми "почернява" дисплея за около 2 секунди и т'ва е.
Хелп,ми плийз

Свалих,инсталирах и ся като дабъл кликна в/у иконата "М3" само ми "почернява" дисплея за около 2 секунди и т'ва е.

Хелп,ми плийз

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
я дай технически спецификаций на мащината,мощност на процесора в конски силиIs написа:Добре,бе ма'а му само аз ли не мога да я подкарам тази м3-ка???
Свалих,инсталирах и ся като дабъл кликна в/у иконата "М3" само ми "почернява" дисплея за около 2 секунди и т'ва е.![]()
![]()
![]()
Хелп,ми плийз![]()
![]()

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
VesoPesaW123 написа:я дай технически спецификаций на мащината,мощност на процесора в конски силиIs написа:Добре,бе ма'а му само аз ли не мога да я подкарам тази м3-ка???
Свалих,инсталирах и ся като дабъл кликна в/у иконата "М3" само ми "почернява" дисплея за около 2 секунди и т'ва е.![]()
![]()
![]()
Хелп,ми плийз![]()
![]()
въртящ момент на рамта
кажи и колко клапана е видеото
може и да успеем да помогнем
може и от малкото цилиндри на уиндолса

- Новини
-
Sharo написа:!!Asen_X написа:Само не ми стана ясно защо сингъл плеъра и мултиплеъра не могат да се пуснат. Дадени са в кафяво и не могат да се избират. Някакви идеи?
ама колега ти сериозно ли бре![]()
Никога не е късно да станеш за смях

Някой има ли представа ще има ли други писти или само това ще е?
- dan4o1010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25 v kemper
току 6то си свалих играта и е мн яка но
ако някои ми каже как да си смена изгледа например отгоре на колата или няма такажа опция за6тото като изкл жс стажат мн яки дрифтове и искам да ги задурйам поже4е а ми е по лесно като гледам колата отгоре
помотгнете
ако някои ми каже как да си смена изгледа например отгоре на колата или няма такажа опция за6тото като изкл жс стажат мн яки дрифтове и искам да ги задурйам поже4е а ми е по лесно като гледам колата отгоре
помотгнете
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
dan4o1010 написа:току 6то си свалих играта и е мн яка но
помотгнете
камерата се сменя със левия Shift,но за да я гледаш отгоре требва да си пуснеш реплей

- dan4o1010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25 v kemper
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Много е яка играта, аз от месеци играех GTR 2 - тя е същата, но само дето фокусира върху М3. Проблема е, че не мога да се сдържа и 1 обиколка да направя, без да спра, да бутна първа и да и сцепя гумите
Постоянно мъча дрифтове да правя и да я въртя на място, бърнаути и т.н.
Мнооо се кефя да поцъкам на нея, играя я с joypad Logitech - доста по-лесно е от клавиатурата, ако нямате пари за волан е доста добре, защото струват 15-20 лева чисто нови! Все едно цъкате на плейстейшън. А играта въобще няма големи изисквания, кой ви е виновен, че имате компютри на по 4-5 години? Я пробайте Gothic 3 и STALKER и после говорете за изисквания
п.с. няма достатъчно настройки на колата, в GTR 2 има брутално много настройки, там успявам да направя на 6-та бърнаут с Е46 М3 ГТР
Пък и като върна от 5-та на 1-ва нищо не става 

п.с. няма достатъчно настройки на колата, в GTR 2 има брутално много настройки, там успявам да направя на 6-та бърнаут с Е46 М3 ГТР

BMW only!
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
amd написа: А играта въобще няма големи изисквания, кой ви е виновен, че имате компютри на по 4-5 години?
Е бре курортеееее....
Играта е велика...
Само че с тия волани с двата педала не става или поне на моя не става. Като ги натисна едновременно и все едно не съм натиснал нищо, демек не мога да използвам спирачката като съединител. Иначе наистина с волан е доста по-лесно. Другото което е че играя дори без АБС за да има фън. Забелязах, че мога да контролирам най-добре дрифта на 3та скорост. С клавиатурата ми е немислимо да направя какъвто и да е дрифт, защото моментално изпускам колата при подаване на газ в средата на завоя. Задницата направо излита, докато с волана при умерено подаване на газ се получават доста красиви изпълнения. Знам, че седях на завоя преди старт финалната около час и нещо да си упражнявам дрифта, но имаше някакъв минимален ефект. Играта не е никак лесна. Пуснах още 4ма състезатели на профешънал и има тръпка, но излезнах от пътя на шикана и блъсках яко. Важно е саунда да е на макс и да си с ръчни скорости, изключени всички системи и никой да не те закача. Тогава е простооооо...
Ааааааааа и да не забравя, че карам с тая камера дето си отпред и не се вижда нищо от колата. Там добивам най-ясна представа какво се случва с всичко...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BMWACSCHNITZER написа:А управлението добре ли е?Щото на GTR 2 кат влена по-бързо в завоя ходя да паса трева.![]()
Колега имаш скорости и съединител... Все ще я върнеш в пътя...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я някой да ми обясни какво иска играта- извлачих, инсталирах и при стартиране ми изписва следното: No support for texture compresion found. DXT texture compresion required...