Протест против високите цени на горивата в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 12 Сеп 2007, 13:52

Аз също не заредих от там днес, напълних резервоара на 2те коли от ОМВ :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 12 Сеп 2007, 14:01

Sharo написа:ми аз не съм зареждал във вторник :mhihi:

а по тоя път минаха колегите от геремания и франция преди време ...
и там незареждаха некви дни... никъв ефект ....
протести някви мълчеливи с подписка ... никъв ефект ...
тирове блокираха няколко важни пътни артерии .... за 6 часа ефект

Бате, ако го направим това ще ни изринат като лайна, че и книжките ще ни вземат! :roll: Превърнали сме се в ебати полицейската държава! Иначе си прав, но за целта трябва разрешение, а такова никой няма да ни даде. Ще ни разрешат да викаме и да затваряме пътища някъде където няма да има никакво значение това. Иначе наистина, ако стоварим 100 БМВта (за предпочитане не само, защото ще кажат, че много ни арчели колите и че се правиме) пред народното събрание например, ще има някакъв ефект, или поне ще дадем гласност на протеста.

А бе с две думи си е б*ло мамата ... :evil:
_!_

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Сеп 2007, 14:15

Подкрепям 100% ,аз по принцип не зареждам на ЛукОйл.
Още не съм изчел 3 и 4 страници от темата ма сега нямам време,довечера.
Ще продължавам да я чета и моето предложение е ,да се обяви дата за официален протест от всички авто клубове,ще се поканят и таксиметраджиите и всички шофиори в цялата страна.
От това по масов протест здраве му кажи.
Но наистина трябва да е масов и да продължи колкото е нужно докато не стане нашето иначе ще отшуми бързо.
Блокаж пред парламента и това е държавата да се оправя с монополиста,акциз ли ще сваля,цената на едро ли ще фиксира неин проблем :!:
Искаме бензин по 1,3-1,4лв. за литър въпреки,че цената която трябва да се гони съобразно средната заплата в БГ трябва да е не повече от 1.2лв за литър 100 октана :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 12 Сеп 2007, 14:17

днес ми е 3-ти ден в който не зареждам на лукойл
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 12 Сеп 2007, 14:23

добре аре някой да каже как и каде да блокираме.защо не като бакшишите пред парламента.кой трябва да даде това решение на бакшишите някой разреши ли им-НЕ.за да се полу4и нека управата да застане зад нас(ако се пак им пука де)да се направят некви плакати да насро4им ден и 4ас и да се саберем поне 100-на коли.може и да стане
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от Space » 12 Сеп 2007, 14:29

bavareca_86 написа:добре аре някой да каже как и каде да блокираме.защо не като бакшишите пред парламента.кой трябва да даде това решение на бакшишите някой разреши ли им-НЕ.за да се полу4и нека управата да застане зад нас(ако се пак им пука де)да се направят некви плакати да насро4им ден и 4ас и да се саберем поне 100-на коли.може и да стане

Ако бяхме толкова прости и нахални като тях можеше и да мине номера ама на ... ;)
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Сеп 2007, 14:39

Абе и аз не зареждам вече на Лукойл, ама това е ЛИЧЕН протест. Номерът е да го направим обществен.
Блокираш ли бензиностанция, ще ти блокират главата после. И никой не може да те спаси. Зер те бензиностанциите са я на Доганчо, я на Първанчо, а ти от тях и техните органи ще чакаш да те защитят.
Но, пак казвам, моята идея не е да се изпълни на 100% моето предложение, а да се направи нещо. Ако сте за нещо друго, да опитаме.

ентусиаст
Аватар

w

Мнение от bobi_maxo » 12 Сеп 2007, 14:59

И какво като не зареждате на "Лукойл", те "Лукойл" доставят и на "ОМВ" и на "Шел", така че пак гушкат "Лукойл"!
За да е истински протеста карайте колело, а не с колата или да се чудите къде и от кой да зареждате!А, можете и от черния пазар, даже ще ви е по-евтино :mhihi: !
Ама никой от вас няма да го направи(и аз вкл.), ще си каже" Абе майната им на тия, заради тях няма да си карам колата, да бе да!"

старши ентусиаст
Аватар

Re: w

Мнение от D3BEP » 12 Сеп 2007, 16:11

bobi_maxo написа:И какво като не зареждате на "Лукойл", те "Лукойл" доставят и на "ОМВ" и на "Шел", така че пак гушкат "Лукойл"!
За да е истински протеста карайте колело, а не с колата или да се чудите къде и от кой да зареждате!А, можете и от черния пазар, даже ще ви е по-евтино :mhihi: !
Ама никой от вас няма да го направи(и аз вкл.), ще си каже" Абе майната им на тия, заради тях няма да си карам колата, да бе да!"

Братчед, я прочети темата по - подробно. По - специално започни от най - най първия пост. Там е изписано доста по твоя въпрос.
Даже имаше и друга цяла тема, пак по тоя въпрос и оттам се тръгна за тази.

И предлагам, ако ще правим нещо да правим.
То демокрация хубуу, ама само предложения. Тротинетки, градски транспорт, бой с бензиностаджийте и незнам си още кво. А реално - никой нищо. Дайте да се хванем с една идея, да видим какво ще излезе и така, а не всеки да спори и да дава "по - доброто решение".

ентусиаст
Аватар

w

Мнение от bobi_maxo » 12 Сеп 2007, 16:47

Ами брат'чет аз карам дизел и не мога да зареджам ОМВ 100 :mhihi:
Ние с дизела к'во да правим а?
Айде да ме "светнеш" кои са румънските бензиностанции, че аз не ги знам, или поне в София не съм ги виждал!
Аз също искам да се направи нещо и сега правя едни стикери с надпис:"Писна ми!", само че тоя дето искам да ми ги направи нещо ме мотае!
Когато станат готови ще ги раздавам на всеки от форума и извън него!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Сеп 2007, 17:11

Дизела е се едно и също навсякъде, че и тоя на ОМВ състезателен там, некъв и той е същата пикоч, като другия.
Изображение

ентусиаст
Аватар

s

Мнение от bobi_maxo » 12 Сеп 2007, 18:43

Съгласен съм, даже да ти кажа на "ОМВ" съм имал проблем с вървежа, за сега ми е най-добре на "Лукойл"(за съжаление)!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 13 Сеп 2007, 11:26

Миналата година източих 20 литра вода от резервоара на служебното Паджеро (ОМВ) :mhihi:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Re: w

Мнение от D3BEP » 13 Сеп 2007, 12:29

bobi_maxo написа:Ами брат'чет аз карам дизел и не мога да зареджам ОМВ 100 :mhihi:
Ние с дизела к'во да правим а?
Айде да ме "светнеш" кои са румънските бензиностанции, че аз не ги знам, или поне в София не съм ги виждал!
Аз също искам да се направи нещо и сега правя едни стикери с надпис:"Писна ми!", само че тоя дето искам да ми ги направи нещо ме мотае!
Когато станат готови ще ги раздавам на всеки от форума и извън него!

Е, и аз какво да направя?
Жокер: Дизел не мога да направя.
Остава и тези с газово да се разбунят сега. Че всичката газ е руска...

Ами ще участвате в протеста, доколкото можете.
Мисля, че ясно съм го написал.
Сигурно трябва да ви е ясно, че се целим не толкова в ревизиите на касовите апарати в бензиностанциите, колкото в медиите и обществена подкрепа.
Иначе ние като заредим, има курортен сезон. Има път за Турция и Гърция, т.е. има чужденци, те ще заредят. Протестът може и да не се усети в бензиностанциите.

Както и да е де... Мисля, че темата става обикновена говорилня, каквато се опитвахме да избегнем.... Нещо май ние не можем да се убедим какво искаме да правим, камо ли някой друг да убедим.

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 13 Сеп 2007, 18:38

кво става-ще взривяваме ли нещо,щот ма е обзела една пиромания ;) -имам и скайпа на Осама Бин Ладен :arrow: айде,че кервана си върви :idea:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата