Протест против високите цени на горивата в България
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sharo написа:ми аз не съм зареждал във вторник![]()
а по тоя път минаха колегите от геремания и франция преди време ...
и там незареждаха некви дни... никъв ефект ....
протести някви мълчеливи с подписка ... никъв ефект ...
тирове блокираха няколко важни пътни артерии .... за 6 часа ефект
Бате, ако го направим това ще ни изринат като лайна, че и книжките ще ни вземат!

А бе с две думи си е б*ло мамата ...

_!_
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Подкрепям 100% ,аз по принцип не зареждам на ЛукОйл.
Още не съм изчел 3 и 4 страници от темата ма сега нямам време,довечера.
Ще продължавам да я чета и моето предложение е ,да се обяви дата за официален протест от всички авто клубове,ще се поканят и таксиметраджиите и всички шофиори в цялата страна.
От това по масов протест здраве му кажи.
Но наистина трябва да е масов и да продължи колкото е нужно докато не стане нашето иначе ще отшуми бързо.
Блокаж пред парламента и това е държавата да се оправя с монополиста,акциз ли ще сваля,цената на едро ли ще фиксира неин проблем
Искаме бензин по 1,3-1,4лв. за литър въпреки,че цената която трябва да се гони съобразно средната заплата в БГ трябва да е не повече от 1.2лв за литър 100 октана
Още не съм изчел 3 и 4 страници от темата ма сега нямам време,довечера.
Ще продължавам да я чета и моето предложение е ,да се обяви дата за официален протест от всички авто клубове,ще се поканят и таксиметраджиите и всички шофиори в цялата страна.
От това по масов протест здраве му кажи.
Но наистина трябва да е масов и да продължи колкото е нужно докато не стане нашето иначе ще отшуми бързо.
Блокаж пред парламента и това е държавата да се оправя с монополиста,акциз ли ще сваля,цената на едро ли ще фиксира неин проблем

Искаме бензин по 1,3-1,4лв. за литър въпреки,че цената която трябва да се гони съобразно средната заплата в БГ трябва да е не повече от 1.2лв за литър 100 октана

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
добре аре някой да каже как и каде да блокираме.защо не като бакшишите пред парламента.кой трябва да даде това решение на бакшишите някой разреши ли им-НЕ.за да се полу4и нека управата да застане зад нас(ако се пак им пука де)да се направят некви плакати да насро4им ден и 4ас и да се саберем поне 100-на коли.може и да стане
Re: ..
bavareca_86 написа:добре аре някой да каже как и каде да блокираме.защо не като бакшишите пред парламента.кой трябва да даде това решение на бакшишите някой разреши ли им-НЕ.за да се полу4и нека управата да застане зад нас(ако се пак им пука де)да се направят некви плакати да насро4им ден и 4ас и да се саберем поне 100-на коли.може и да стане
Ако бяхме толкова прости и нахални като тях можеше и да мине номера ама на ...

_!_
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Абе и аз не зареждам вече на Лукойл, ама това е ЛИЧЕН протест. Номерът е да го направим обществен.
Блокираш ли бензиностанция, ще ти блокират главата после. И никой не може да те спаси. Зер те бензиностанциите са я на Доганчо, я на Първанчо, а ти от тях и техните органи ще чакаш да те защитят.
Но, пак казвам, моята идея не е да се изпълни на 100% моето предложение, а да се направи нещо. Ако сте за нещо друго, да опитаме.
Блокираш ли бензиностанция, ще ти блокират главата после. И никой не може да те спаси. Зер те бензиностанциите са я на Доганчо, я на Първанчо, а ти от тях и техните органи ще чакаш да те защитят.
Но, пак казвам, моята идея не е да се изпълни на 100% моето предложение, а да се направи нещо. Ако сте за нещо друго, да опитаме.
w
И какво като не зареждате на "Лукойл", те "Лукойл" доставят и на "ОМВ" и на "Шел", така че пак гушкат "Лукойл"!
За да е истински протеста карайте колело, а не с колата или да се чудите къде и от кой да зареждате!А, можете и от черния пазар, даже ще ви е по-евтино
!
Ама никой от вас няма да го направи(и аз вкл.), ще си каже" Абе майната им на тия, заради тях няма да си карам колата, да бе да!"
За да е истински протеста карайте колело, а не с колата или да се чудите къде и от кой да зареждате!А, можете и от черния пазар, даже ще ви е по-евтино

Ама никой от вас няма да го направи(и аз вкл.), ще си каже" Абе майната им на тия, заради тях няма да си карам колата, да бе да!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: w
bobi_maxo написа:И какво като не зареждате на "Лукойл", те "Лукойл" доставят и на "ОМВ" и на "Шел", така че пак гушкат "Лукойл"!
За да е истински протеста карайте колело, а не с колата или да се чудите къде и от кой да зареждате!А, можете и от черния пазар, даже ще ви е по-евтино!
Братчед, я прочети темата по - подробно. По - специално започни от най - най първия пост. Там е изписано доста по твоя въпрос.
Даже имаше и друга цяла тема, пак по тоя въпрос и оттам се тръгна за тази.
И предлагам, ако ще правим нещо да правим.
То демокрация хубуу, ама само предложения. Тротинетки, градски транспорт, бой с бензиностаджийте и незнам си още кво. А реално - никой нищо. Дайте да се хванем с една идея, да видим какво ще излезе и така, а не всеки да спори и да дава "по - доброто решение".
w
Ами брат'чет аз карам дизел и не мога да зареджам ОМВ 100
Ние с дизела к'во да правим а?
Айде да ме "светнеш" кои са румънските бензиностанции, че аз не ги знам, или поне в София не съм ги виждал!
Аз също искам да се направи нещо и сега правя едни стикери с надпис:"Писна ми!", само че тоя дето искам да ми ги направи нещо ме мотае!
Когато станат готови ще ги раздавам на всеки от форума и извън него!

Айде да ме "светнеш" кои са румънските бензиностанции, че аз не ги знам, или поне в София не съм ги виждал!
Аз също искам да се направи нещо и сега правя едни стикери с надпис:"Писна ми!", само че тоя дето искам да ми ги направи нещо ме мотае!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Дизела е се едно и също навсякъде, че и тоя на ОМВ състезателен там, некъв и той е същата пикоч, като другия.
s
Съгласен съм, даже да ти кажа на "ОМВ" съм имал проблем с вървежа, за сега ми е най-добре на "Лукойл"(за съжаление)!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: w
bobi_maxo написа:Ами брат'чет аз карам дизел и не мога да зареджам ОМВ 100![]()
Е, и аз какво да направя?
Жокер: Дизел не мога да направя.
Остава и тези с газово да се разбунят сега. Че всичката газ е руска...
Ами ще участвате в протеста, доколкото можете.
Мисля, че ясно съм го написал.
Сигурно трябва да ви е ясно, че се целим не толкова в ревизиите на касовите апарати в бензиностанциите, колкото в медиите и обществена подкрепа.
Иначе ние като заредим, има курортен сезон. Има път за Турция и Гърция, т.е. има чужденци, те ще заредят. Протестът може и да не се усети в бензиностанциите.
Както и да е де... Мисля, че темата става обикновена говорилня, каквато се опитвахме да избегнем.... Нещо май ние не можем да се убедим какво искаме да правим, камо ли някой друг да убедим.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
кво става-ще взривяваме ли нещо,щот ма е обзела една пиромания
-имам и скайпа на Осама Бин Ладен
айде,че кервана си върви 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5