Светнаха зелено ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Светнаха зелено ???
Смаян съм! Бах си печката, иска да ме прекара. Ама мене ли, сама себе си ли ?
Карам 318 ТДС. 198,000 км.
Остават ми 600 км. до смяна на маслото. Карам с БМВ 10W40- оригинално и го сменям на 9000 км. Остават обикновено два зелени диода на ойл сървиза да светят. Не съм се оставял да карам до оранжевия. Тоя път, заради разни екскурзийки и морета, не го смених на 9, а съм на 9,400 км.До вчера светеха 2 зелени. Днес на първо палене, както светеха 2-та зелени, угаснаха за за част от секундата и светнаха в зелено всичките. Все едно, че съм сменил масло и съм нулирал ойл сървиза.
А сега де? Защо, печока прави тия цигански номера?
Карам 318 ТДС. 198,000 км.
Остават ми 600 км. до смяна на маслото. Карам с БМВ 10W40- оригинално и го сменям на 9000 км. Остават обикновено два зелени диода на ойл сървиза да светят. Не съм се оставял да карам до оранжевия. Тоя път, заради разни екскурзийки и морета, не го смених на 9, а съм на 9,400 км.До вчера светеха 2 зелени. Днес на първо палене, както светеха 2-та зелени, угаснаха за за част от секундата и светнаха в зелено всичките. Все едно, че съм сменил масло и съм нулирал ойл сървиза.
А сега де? Защо, печока прави тия цигански номера?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
нали се сещаш,че индикаторите не гаснат според брой км а студени стартове и прочие и прочие неща..сменяй и занулявай 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Колега, на TDS-а сменяй маслото на 6- 7000 максимум, че да не сменяш турбина после
Досега го сменях между 8 и 9000. Сега просто от много движение не остана време. За един месец, минах към 3000 . Но пък маслото е някакво "бмв турбо спешъл", със син етикет на тубата (от магазина- сервиза БМВ)= 26 лв./л. Досега проблеми "0".
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
И на мен ми направи същия номер.Рестартираха се точно преди смяна на
маслото.Тамън не си играх да занулявам после
маслото.Тамън не си играх да занулявам после

10 мнения
• Страница 1 от 1