Оп-паааа пак гъдел от Нордшлайфе ;-)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 10 Сеп 2007, 14:48

bravo написа: Аз си имам и палатка де мен не ме бърка да спя на шведен кройц :twisted:

128dB @ 4900rpm kak ти се струва :mhihi:
Power is Nothing Without Insanity

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Сеп 2007, 15:02

Алекс, ма през ноща ли работи пистата :shock:
Ще се направи предварително резервация там, храбрия свинар и брат му също ще е хубаво да дойдат да покажат М-ката как върви и завива, но всичкото това няма начин да се знае точно сега кои дати ще бъде :roll:

sve-тльо ще каже кои дати има интересен ивент на пистата ///М-ковия клуб и според това ще се нагаждаме :D

Георги Пенчев
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 10 Сеп 2007, 20:37

Penchev написа:Алекс, ма през ноща ли работи пистата :shock:
Ще се направи предварително резервация там, храбрия свинар и брат му също ще е хубаво да дойдат да покажат М-ката как върви и завива, но всичкото това няма начин да се знае точно сега кои дати ще бъде :roll:

sve-тльо ще каже кои дати има интересен ивент на пистата ///М-ковия клуб и според това ще се нагаждаме :D

Георги Пенчев

не, ама аз ще гледам да мина рано-рано сутринта, че да го събудя и стресна... ///М-ката посмъртно не може да докара тия децибели... Само 92 при 4000 :help:

Надявам се дотогава да сме с 5.4л 430кс В8 - Клкото повече, толкоз повече... А ///М-ката ще е за разтуха...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Сеп 2007, 21:34

Ти си най-верния последовател на Мечо пух, май... все не ти стигат кубиците :shock: Злати, какви работи сте правили, как не ви е срам?! А ние тука гледаме Ф1 на телевизора :confused:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 10 Сеп 2007, 22:17

Хехеее свинари, лъвове забравих ви бееееее.
Малеее 928цата кат изреве, унъз уранджавата, малееее прави тръби малеее, монстър гараж :driving: :++ :kuku: :wtf:
Оппааа, чакай малко ти да не си ходил на НоШ без да ми кажеш? Ти откога взимаш шведен кройц с 4900 оборота 8)
Без майтап оранжевия звяр просто като мине и се самообиват на всеки завой по 4-5 ферариста от дълбока депресия.
Алекс споко ти лошо ли ти беше на 24ч на квиделбах :mhihi: еми пожелавам си събуждане тогава 8)
Трябва да се организира нещо клубно с цел обмяна на опит или по скоро черпане на опит.
Алекс човек готово е окачването напълно, пауър диск + Феродо дс 3000 ..... абе няма такъв кеф студентската евридейка е с окачване като на Фабиан само дето геометрита е стандартна да мога да ходя с нея на училище :uups:
Последна промяна bravo на 12 Сеп 2007, 1:07, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 10 Сеп 2007, 22:29

Усещам тука ферари хейтъри :mhihi: :mhihi:
Интересно ми е какво е мнението на високото момче за червените стрели на ринга :roll: Ма без 9фф,РУФ-ове,гембали и разни такива миндришета :mhihi:

Злати,ще ми направиш няколко кръгчета за да демонстрираш новото окачване 8) На Порше тлъсто като Волга също не отказвам кръгче ;)

Георги Пенчев
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 11 Сеп 2007, 10:04

Penchev написа:Усещам тука ферари хейтъри :mhihi: :mhihi:
Интересно ми е какво е мнението на високото момче за червените стрели на ринга :roll: Ма без 9фф,РУФ-ове,гембали и разни такива миндришета :mhihi: Георги Пенчев

Много отрицателно - често идват всякакви зверове - 360CS, 430, 355 и тн.т и стоят на паркинга :roll: Рядко излизат да карат по пистата и обикновено са като баби. Разбира се има и изключения - преди няколко години загинаха двама души в една много бърза 355-ца, която катастрофира на Шведенкройц и се запали. Гадна работа... :( Последния път имаше и една 612-ка, която беше отчайващо бърза - като по-бърза от повечето М3 и Е60 М5, които бяха там...

Penchev написа:Злати,ще ми направиш няколко кръгчета за да демонстрираш новото окачване 8) На Порше тлъсто като Волга също не отказвам кръгче ;)

Моля, моля - 1330кг с 55лтр бензин тежи 928-цата в момента ;)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Сеп 2007, 15:22

Алекс, понеже не те разбрах за 612-ката , искаше да кажеш ,че наистина ли е доста по-бърза от ///М-ките на ринга :?:

За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям :bowdown:

Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих :help:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 11 Сеп 2007, 18:35

Penchev написа:Алекс, понеже не те разбрах за 612-ката , искаше да кажеш ,че наистина ли е доста по-бърза от ///М-ките на ринга :?:

За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям :bowdown:

Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих :help:

Георги Пенчев

моето инфо е че Bugatti Veyron 16.4 взима НоШ за 8:30 min което е смешно много, но бугатито не е концепирано за там просто.
Carrera GT: 7:32 min
SLR: 7:40 min
F1: 7:45 min го знам от видео и незнам дали е достоверно
Veyron: 8:30 min
дано да успея да те повозя в Гер щото в бг. ще ни изпадат пломбите...
лагерна количка нали си карал :mhihi:

Алекс то тежи колкото е30та бе човек :shock: и сигурно конете му се доближават до литрите ми :uups:
Последна промяна bravo на 11 Сеп 2007, 18:49, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 11 Сеп 2007, 18:38

Окачването на евридейката :mhihi: на Злати е мнооо яко в буквалния смисъл на думата, ама да си признае, хубаво, че бях аз вътре да тежа да е още по :lol: :mhihi: . И за желаещите по едно кръгче да кажа, моля моля аз играя главна роля в баланса и съпротивлението на йеската, така, че първо с мене ше се консултирате :mhihi: :lol: :lol: :mhihi: :twisted:
Идеята с палатките е много добра, а и какво по добре да се събудиш от вибрациите и звука от някоя бясна RS-ка GT-3-ка :twisted: !
Take Me to the Hospital...

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 11 Сеп 2007, 19:54

Penchev написа:Алекс, понеже не те разбрах за 612-ката , искаше да кажеш ,че наистина ли е доста по-бърза от ///М-ките на ринга :?:

Да бе, караше го един възрастен пич с юнашки мустаци, който изглеждаше като да ги разбира тия работи и направо ни скри топката на всичко де що имаше ///М по купето... :help: В права линия дърпаше нечовешки, но и в завоите седеше добре...

Penchev написа:За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям :bowdown:

Аз не се засягам - нали знаеш. че тихите води са най-опасни. Да видиш физиономията на някой с ЦСЛ или ГТ3, който бива настигнат е доста голям гъдел :mhihi: Но си прав, има още доста за работа...

Penchev написа:Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих :help:

Не ги знам, но си мисля, че Вейронът ще е много, ама много бърз - Рингът е скоростна писта, противно на това което много хора си мислят - има много места където коли с по 350кс летят с 200+ км, представи си с 1000+ и тези спирачки. Това 8:30 е много далеч от истината...

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 11 Сеп 2007, 20:41

Като ги гледам тия снимки и клипчета и настръхвам направо. Живот и здраве напролет може и една черничка 635-ца да се домъкне :mhihi:

п.с. от тия ниските :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Сеп 2007, 0:56

Alex 320i Cabrio написа:...

че не е реално времето не е той само на правата както ти каза като направи 300+ кмч средната 200+ кмч не му мърда но искам да го видя в карусел :mhihi: жалка картинка ще е ма на шведен кройц 260 сигурно а на квиделбах незнам...
бе не съм му фен на тва бугати каквото и да си говорим.
карера ГТ е колата.
Най-мразя да съм прав!!!

Предишна

Назад към Страхотни истории