Оп-паааа пак гъдел от Нордшлайфе ;-)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
bravo написа: Аз си имам и палатка де мен не ме бърка да спя на шведен кройц
128dB @ 4900rpm kak ти се струва

Power is Nothing Without Insanity
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Алекс, ма през ноща ли работи пистата
Ще се направи предварително резервация там, храбрия свинар и брат му също ще е хубаво да дойдат да покажат М-ката как върви и завива, но всичкото това няма начин да се знае точно сега кои дати ще бъде
sve-тльо ще каже кои дати има интересен ивент на пистата ///М-ковия клуб и според това ще се нагаждаме
Георги Пенчев

Ще се направи предварително резервация там, храбрия свинар и брат му също ще е хубаво да дойдат да покажат М-ката как върви и завива, но всичкото това няма начин да се знае точно сега кои дати ще бъде

sve-тльо ще каже кои дати има интересен ивент на пистата ///М-ковия клуб и според това ще се нагаждаме

Георги Пенчев
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Penchev написа:Алекс, ма през ноща ли работи пистата![]()
Ще се направи предварително резервация там, храбрия свинар и брат му също ще е хубаво да дойдат да покажат М-ката как върви и завива, но всичкото това няма начин да се знае точно сега кои дати ще бъде![]()
sve-тльо ще каже кои дати има интересен ивент на пистата ///М-ковия клуб и според това ще се нагаждаме![]()
Георги Пенчев
не, ама аз ще гледам да мина рано-рано сутринта, че да го събудя и стресна... ///М-ката посмъртно не може да докара тия децибели... Само 92 при 4000

Надявам се дотогава да сме с 5.4л 430кс В8 - Клкото повече, толкоз повече... А ///М-ката ще е за разтуха...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ти си най-верния последовател на Мечо пух, май... все не ти стигат кубиците
Злати, какви работи сте правили, как не ви е срам?! А ние тука гледаме Ф1 на телевизора 

Never mistake motion for action...
Хехеее свинари, лъвове забравих ви бееееее.
Малеее 928цата кат изреве, унъз уранджавата, малееее прави тръби малеее, монстър гараж
Оппааа, чакай малко ти да не си ходил на НоШ без да ми кажеш? Ти откога взимаш шведен кройц с 4900 оборота
Без майтап оранжевия звяр просто като мине и се самообиват на всеки завой по 4-5 ферариста от дълбока депресия.
Алекс споко ти лошо ли ти беше на 24ч на квиделбах
еми пожелавам си събуждане тогава
Трябва да се организира нещо клубно с цел обмяна на опит или по скоро черпане на опит.
Алекс човек готово е окачването напълно, пауър диск + Феродо дс 3000 ..... абе няма такъв кеф студентската евридейка е с окачване като на Фабиан само дето геометрита е стандартна да мога да ходя с нея на училище
Малеее 928цата кат изреве, унъз уранджавата, малееее прави тръби малеее, монстър гараж

Оппааа, чакай малко ти да не си ходил на НоШ без да ми кажеш? Ти откога взимаш шведен кройц с 4900 оборота

Без майтап оранжевия звяр просто като мине и се самообиват на всеки завой по 4-5 ферариста от дълбока депресия.
Алекс споко ти лошо ли ти беше на 24ч на квиделбах

Трябва да се организира нещо клубно с цел обмяна на опит или по скоро черпане на опит.
Алекс човек готово е окачването напълно, пауър диск + Феродо дс 3000 ..... абе няма такъв кеф студентската евридейка е с окачване като на Фабиан само дето геометрита е стандартна да мога да ходя с нея на училище

Последна промяна bravo на 12 Сеп 2007, 1:07, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
Усещам тука ферари хейтъри
Интересно ми е какво е мнението на високото момче за червените стрели на ринга
Ма без 9фф,РУФ-ове,гембали и разни такива миндришета
Злати,ще ми направиш няколко кръгчета за да демонстрираш новото окачване
На Порше тлъсто като Волга също не отказвам кръгче
Георги Пенчев

Интересно ми е какво е мнението на високото момче за червените стрели на ринга

Злати,ще ми направиш няколко кръгчета за да демонстрираш новото окачване

Георги Пенчев
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Penchev написа:Усещам тука ферари хейтъри![]()
![]()
Интересно ми е какво е мнението на високото момче за червените стрели на рингаМа без 9фф,РУФ-ове,гембали и разни такива миндришета
Георги Пенчев
Много отрицателно - често идват всякакви зверове - 360CS, 430, 355 и тн.т и стоят на паркинга

Penchev написа:Злати,ще ми направиш няколко кръгчета за да демонстрираш новото окачванеНа Порше тлъсто като Волга също не отказвам кръгче
![]()
Моля, моля - 1330кг с 55лтр бензин тежи 928-цата в момента

- Penchev
- Сватбаря
-
Алекс, понеже не те разбрах за 612-ката , искаше да кажеш ,че наистина ли е доста по-бърза от ///М-ките на ринга
За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям
Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих
Георги Пенчев

За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям

Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих

Георги Пенчев
Penchev написа:Алекс, понеже не те разбрах за 612-ката , искаше да кажеш ,че наистина ли е доста по-бърза от ///М-ките на ринга![]()
За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям![]()
Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих![]()
Георги Пенчев
моето инфо е че Bugatti Veyron 16.4 взима НоШ за 8:30 min което е смешно много, но бугатито не е концепирано за там просто.
Carrera GT: 7:32 min
SLR: 7:40 min
F1: 7:45 min го знам от видео и незнам дали е достоверно
Veyron: 8:30 min
дано да успея да те повозя в Гер щото в бг. ще ни изпадат пломбите...
лагерна количка нали си карал

Алекс то тежи колкото е30та бе човек

Последна промяна bravo на 11 Сеп 2007, 18:49, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!
Окачването на евридейката
на Злати е мнооо яко в буквалния смисъл на думата, ама да си признае, хубаво, че бях аз вътре да тежа да е още по
. И за желаещите по едно кръгче да кажа, моля моля аз играя главна роля в баланса и съпротивлението на йеската, така, че първо с мене ше се консултирате
Идеята с палатките е много добра, а и какво по добре да се събудиш от вибрациите и звука от някоя бясна RS-ка GT-3-ка
!

Идеята с палатките е много добра, а и какво по добре да се събудиш от вибрациите и звука от някоя бясна RS-ка GT-3-ка

Take Me to the Hospital...
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Penchev написа:Алекс, понеже не те разбрах за 612-ката , искаше да кажеш ,че наистина ли е доста по-бърза от ///М-ките на ринга![]()
Да бе, караше го един възрастен пич с юнашки мустаци, който изглеждаше като да ги разбира тия работи и направо ни скри топката на всичко де що имаше ///М по купето...

Penchev написа:За тлъстото Порше се пошегувах,надявам се да не си се засегнал - знам ,че работиш много по колата за да я подобряваш за което шапка ти свалям![]()
Аз не се засягам - нали знаеш. че тихите води са най-опасни. Да видиш физиономията на някой с ЦСЛ или ГТ3, който бива настигнат е доста голям гъдел

Penchev написа:Вчера цяла вечер търсих времена на ринг-а на новото Бугати и на МакЛарън Ф1 ,но нещо не намерих![]()
Не ги знам, но си мисля, че Вейронът ще е много, ама много бърз - Рингът е скоростна писта, противно на това което много хора си мислят - има много места където коли с по 350кс летят с 200+ км, представи си с 1000+ и тези спирачки. Това 8:30 е много далеч от истината...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Като ги гледам тия снимки и клипчета и настръхвам направо. Живот и здраве напролет може и една черничка 635-ца да се домъкне
п.с. от тия ниските

п.с. от тия ниските

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Alex 320i Cabrio написа:...
че не е реално времето не е той само на правата както ти каза като направи 300+ кмч средната 200+ кмч не му мърда но искам да го видя в карусел

бе не съм му фен на тва бугати каквото и да си говорим.
карера ГТ е колата.
Най-мразя да съм прав!!!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2