Мацка в БМВ-то !!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Мацка в БМВ-то !!!
Пичове, дося такова нещо не бех скивал:
Тая сутрин слизам пред блока на наш'те щото им бях на гости и колата съм я остаил отпред, и най-случайно ми минава през главата идеята да си скивам нивото на маслото. Речено-сторено. Обаче 'дигам капака и кво да скивам:
неква маца при двигателя!!! Е..ах й майката котешка, ненам как беше фленала там, обаче си дремеше и въобще не искаше да се маха. Бащата и той беше с мен и се фърли и той в джаза като я скива. И я снимах, както най-нахално си дремеше там. Добре че се сетих да видя маслото, иначе ако бех запалил двигателя да тръгвам, тая котка щеше да се подплаши и да скочи точно в ролките и ремъците и да стане на мръвки, и не ми се мисли кви поразии можеше да станат по двигателя.
Така че, поглеждайте от време на време кво става под капака ако си оставяте колата на открито! Може да спасите живота на някоя гадинка, а и на двигателя си . . .
Тая сутрин слизам пред блока на наш'те щото им бях на гости и колата съм я остаил отпред, и най-случайно ми минава през главата идеята да си скивам нивото на маслото. Речено-сторено. Обаче 'дигам капака и кво да скивам:

неква маца при двигателя!!! Е..ах й майката котешка, ненам как беше фленала там, обаче си дремеше и въобще не искаше да се маха. Бащата и той беше с мен и се фърли и той в джаза като я скива. И я снимах, както най-нахално си дремеше там. Добре че се сетих да видя маслото, иначе ако бех запалил двигателя да тръгвам, тая котка щеше да се подплаши и да скочи точно в ролките и ремъците и да стане на мръвки, и не ми се мисли кви поразии можеше да станат по двигателя.
Така че, поглеждайте от време на време кво става под капака ако си оставяте колата на открито! Може да спасите живота на някоя гадинка, а и на двигателя си . . .
Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Мацка в БМВ-то !!!
defect написа:иначе ако бех запалил двигателя да тръгвам...
колата щеше да мърка по странно от обикновенно

а аз се чудих що ми смърдеше на мърша преди години

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз пък гледах вчера как една котка спеше на комшийската кола на тавана и като стана почна да си "точи" ноктите
голяма напаст са 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Stanchev написа:аз пък гледах вчера как една котка спеше на комшийската кола на тавана и като стана почна да си "точи" ноктитеголяма напаст са
Aм, точно и при мен такива золуми са правили! Заради това щях да се карам преди няколко дни с тези дето пазат там, защото реших, че някой келеш там ми е надрал колата (на паркинг я държа). А, то някакъв мачок се е катерил по шоферската врата! Иначе и при мен редовно спят на капака или на тавана, но вътре надявам се не са влизали ...

_!_
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
за това хората са измислили тая дивотия
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=82&fg=34
не са ли пичове,а?

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=82&fg=34
не са ли пичове,а?

прибирам се вечерта и паркирам колата в гаража. Сутринта ставам, давам на контакт и ми се стори че чух нещо, но като се заслушах след това пълно мълчание и запалих. Изкарвам колата на вън, гася и отварям капака зада се ровичкам нещо. Гледам една котка близо до двигателя
Как така се е качила в колата в затворения гараж не знам. След поредните опити да я махна от там, тя взе и отиде някъде назад. Викам си "тая се разкара". Тръгвам да паля колата и по навик проверявам скоростния лост и не мога да го мръдна. Натиснах по-силно и от долу измяука котка
Добре че беше на свободна. Реално не можех да включа на никоя скорост. Имам нещо като ламарина там и тя точно там се е навряла и не ще да излезе. Добутахме колата до един канал и разглобих малко нещата и с 300 зора я свалих, беше забила яко нокти и не иска да се пуска. Сигурно е била бяла котка, но като я свалихме беше вече сиво-черна
Пуснахме я на улицата и тя взе та се качи при двигателя на една друга кола - това явно беше котка-монтьор

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2