Мацка в БМВ-то !!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 535d e60

Мацка в БМВ-то !!!

Мнение от defect » 09 Сеп 2007, 20:04

Пичове, дося такова нещо не бех скивал:

Тая сутрин слизам пред блока на наш'те щото им бях на гости и колата съм я остаил отпред, и най-случайно ми минава през главата идеята да си скивам нивото на маслото. Речено-сторено. Обаче 'дигам капака и кво да скивам:

Изображение

неква маца при двигателя!!! Е..ах й майката котешка, ненам как беше фленала там, обаче си дремеше и въобще не искаше да се маха. Бащата и той беше с мен и се фърли и той в джаза като я скива. И я снимах, както най-нахално си дремеше там. Добре че се сетих да видя маслото, иначе ако бех запалил двигателя да тръгвам, тая котка щеше да се подплаши и да скочи точно в ролките и ремъците и да стане на мръвки, и не ми се мисли кви поразии можеше да станат по двигателя.

Така че, поглеждайте от време на време кво става под капака ако си оставяте колата на открито! Може да спасите живота на някоя гадинка, а и на двигателя си . . .
Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2007, 21:26

Що не я опъна да мисли друг път де спи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Сеп 2007, 22:04

дали таз мацка .. тамън си мислех ква яка силиконка ше видя в колата ти :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Сеп 2007, 22:18

bam-bam написа:дали таз мацка .. тамън си мислех ква яка силиконка ше видя в колата ти :mhihi:

И аз това си мислех докато отварях темата :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 09 Сеп 2007, 22:27

При мен всеки ден се мушкат насам-натам. Че са ми надрали и половината кола мастиите! :evil:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 09 Сеп 2007, 23:05

Бахти писука, ами и тя душа носи какво да се прави :) свряла се е на топло на завет, че хладно беше снощи :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Мацка в БМВ-то !!!

Мнение от Louis » 09 Сеп 2007, 23:53

defect написа:иначе ако бех запалил двигателя да тръгвам...

колата щеше да мърка по странно от обикновенно :mhihi:
а аз се чудих що ми смърдеше на мърша преди години :shock: данеби да съм направил някоя друга скара под капака а :?: :roll: :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 10 Сеп 2007, 0:03

Мани ве, едно време на бащата на варела един мишок беше направил дупка с диаметър 7 санта на казанчето за водата на чистачките...
Бяха гладни години тогава, тепърва се говореше за валутния борд...

Louis, пич, аватарът ти кефи, мятам си го на телефона :D
:smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Сеп 2007, 7:02

еми са идват такива студени нощи така че нищо чудно че се крият там котките :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Сеп 2007, 7:26

аз пък гледах вчера как една котка спеше на комшийската кола на тавана и като стана почна да си "точи" ноктите :mhihi: голяма напаст са :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Сеп 2007, 8:47

е то ако става въпрос преди ги гонех с въздухарката
много нагли същества са
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Сеп 2007, 9:49

В един дъждовен ден си тръгвам от работа.
Паля колата но чувам мяукане...
Нищо нередно
Карам си...
Спирам на бензиностанцията след километър...
Мяученето продължава :shock: :shock:
Вдигам капака и наща си навряла главата в една пролука а гъза и към коша на двигателя
Едвам я извадих :evil:
А иначе сама няма да си тръгне :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 10 Сеп 2007, 9:50

Stanchev написа:аз пък гледах вчера как една котка спеше на комшийската кола на тавана и като стана почна да си "точи" ноктите :mhihi: голяма напаст са :confused:

Aм, точно и при мен такива золуми са правили! Заради това щях да се карам преди няколко дни с тези дето пазат там, защото реших, че някой келеш там ми е надрал колата (на паркинг я държа). А, то някакъв мачок се е катерил по шоферската врата! Иначе и при мен редовно спят на капака или на тавана, но вътре надявам се не са влизали ... :roll:
_!_

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 10 Сеп 2007, 10:47

за това хората са измислили тая дивотия :D
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=82&fg=34
не са ли пичове,а? :)

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 10 Сеп 2007, 12:06

прибирам се вечерта и паркирам колата в гаража. Сутринта ставам, давам на контакт и ми се стори че чух нещо, но като се заслушах след това пълно мълчание и запалих. Изкарвам колата на вън, гася и отварям капака зада се ровичкам нещо. Гледам една котка близо до двигателя :shock: Как така се е качила в колата в затворения гараж не знам. След поредните опити да я махна от там, тя взе и отиде някъде назад. Викам си "тая се разкара". Тръгвам да паля колата и по навик проверявам скоростния лост и не мога да го мръдна. Натиснах по-силно и от долу измяука котка :shock: Добре че беше на свободна. Реално не можех да включа на никоя скорост. Имам нещо като ламарина там и тя точно там се е навряла и не ще да излезе. Добутахме колата до един канал и разглобих малко нещата и с 300 зора я свалих, беше забила яко нокти и не иска да се пуска. Сигурно е била бяла котка, но като я свалихме беше вече сиво-черна :mhihi: Пуснахме я на улицата и тя взе та се качи при двигателя на една друга кола - това явно беше котка-монтьор

Следваща

Назад към Страхотни истории