Няма да свършат айдуците на дребно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 07 Сеп 2007, 18:16

Мен капачките на винтилите ми ги свиха пред Патладжана в Надежда :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 07 Сеп 2007, 18:54

Аз от 8 такива капачки ( два комплекта ) до сега ми изчезнаха четири, на два пъти по две . :D
Оня ден отивам тук до един пощенски клон и на излизане гледам някакво хлапе на около 8-9 години упорито да се опитва да ми развие първо на предната лява гума, и като видя че няма да стане ( затегнал съм ги аз с ключенце вече :mhihi: ) и се прехвърли на задната гума а аз докато чакам да пресека улицата му отправих сериозни закани да му зачервя вратлето и то се омете .:mhihi:

Доколкото знам на някой велосипеди има такива вентили и си ги крадът келешите да си кичат колеленцата, докато ги гепе някой и го отнесат каките им. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от L.B.Team » 07 Сеп 2007, 19:02

да си кичат колеленцата, докато ги гепе някой и го отнесат каките им.

:mhihi: :mhihi:
Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 07 Сеп 2007, 19:42

На мен ми гепиха датчика за външната температура.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Сеп 2007, 22:17

BMDrago написа:Мен капачките на винтилите ми ги свиха пред Патладжана в Надежда :mhihi: :mhihi:

добре че предупреди че и аз там отсядам да си я наблюдавам тайно от някъде :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 07 Сеп 2007, 22:20

GRIPEN :mhihi: посрах се от смях с тоя твой пост :mhihi:

Аз съм решил проблема по следния начин - БЕЗ винтили, ама го реших като смених направо джантите, които са без стърчащ винтил. Има си един брой такъв, който се навива за помтане и толку. Отделно си имат капачки, които скриват дупката и пазят от боклуци, и които от своя страна се развиват със специално ключе. Копеленцата нема какво да барнат мама им :mhihi: Незнам дали е по дефоулт за самата джанта или може да се прави на всички ;)

Мдам то пред Патладжан и околността отсяда цялата автомафия на Надежда 8)

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 08 Сеп 2007, 16:07

Егати и автомафията-да се занимават с капачки :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 08 Сеп 2007, 18:44

t0sh написа:това е квартала с най-много посолства и съответно камери и полиция в София - приятел си държи там е34-ката навън от сума ти години, и не му е изчезвала дори капачка на винтил - по темата ;)

Приятел живее точно срещу Руското посолство и една вечер му счупиха страничния прозорец на Е36цата за да му гепят празната раница :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 08 Сеп 2007, 22:15

Мани, на мен през деня ми бяха гепали един таз, не 4-те, ами само 1 таз.
Иначе на братовчеда откраднаха Ауди А4 2.5ТДИ Авант 2002-ра точно от Изток. Бая се краде там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 12 Сеп 2007, 10:06

Колеги , от къде ги купувате металните капачки за вентили ?
Сигурно цял Бургас и половин София карат със свалени от моята кола. До тука рекорда ми е около 2 месеца и изчезват. Един комплект имах от списание Redline и сигурно 10 комплекта съм взел от пичовете от Радиал на Шипченски проход.
И съответно от една седмица пак съм без капачета.
На Лукоил продават комплект ключодържател и капачки , но досега не съм успял да намеря за БМВ. Почти се бях изкушил да сложа Мерцедес или Шкода :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 12 Сеп 2007, 10:23

Купи си обикновенни черни за жълти стотинки и това е ;) Иначе няма как,какво ли не свалят,жалко че не забелязваш в правилния момент..
За това имам комплект метални,тежки с емблемата на БМВ отгоре!...но си седят в чекмеджето и там ще си останат още доста дълго време.Не че имам и на какво да ги сложа засега :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 12 Сеп 2007, 10:25

Slavi_m написа:.................
За това имам комплект метални,тежки с емблемата на БМВ отгоре!...но си седят в чекмеджето и там ще си останат още доста дълго време.Не че имам и на какво да ги сложа засега :)

Дай ми ги , аз имам на какво да ги сложа.

:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 12 Сеп 2007, 10:31

Специално за капачките, от тези металните майката му е ключ N=10 :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 12 Сеп 2007, 11:48

Да но по някои пат и клю4ето не помага. :( Аз преди няколко месеца си боядисхвах джантите,и маистор4ето некав пи4 се оказа,ми сложил нови винтили с неква хромирана декорация върху тях и с метални капа4ки. :D ОК хубаво стояха :mhihi: ама първо,4е не ми се даваха пари за такива глезотиики и втиро знаех ,4е някои 6те си ги вземе за неговото колело -мотор- кола.... Както и да е, аз здраво ги затягах то4но с клю4е N 10 оба4е преди няколко дни задна дясна гума не6то не ми изглежда на място,заглеждам се и кво да вида :shock: капа4кат я няма. :( По4вам да си мисля как така само една капа4ка са ми взели а не вси4ки ,дали аз не сам я забравил на някоя бензиностанция докато си помпам гумите,и докато се 4удех видях, 4е и декорациата я нямя . И така аз ве4е знам 4е не сам я загубил. но незнам тия 'пи4ове' каде хитреят на дребно толкова ли са смели и не им пука или са прекалено глупави да осъзнаят, 4е за една метална капа4ка си рискуват здравето. Поне да свалят по 4 та ако слу4аино,ги засе4е някои да могата на инвалидната коли4ка да си ги сложат теа капа4ки! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 12 Сеп 2007, 11:55

Възможно е някъде да си я свалил и да си я забравил. Според мен повечето от капачките ги взимат кварталните малчугани :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата