Няма да свършат айдуците на дребно
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Аз от 8 такива капачки ( два комплекта ) до сега ми изчезнаха четири, на два пъти по две .
Оня ден отивам тук до един пощенски клон и на излизане гледам някакво хлапе на около 8-9 години упорито да се опитва да ми развие първо на предната лява гума, и като видя че няма да стане ( затегнал съм ги аз с ключенце вече
) и се прехвърли на задната гума а аз докато чакам да пресека улицата му отправих сериозни закани да му зачервя вратлето и то се омете .
Доколкото знам на някой велосипеди има такива вентили и си ги крадът келешите да си кичат колеленцата, докато ги гепе някой и го отнесат каките им.

Оня ден отивам тук до един пощенски клон и на излизане гледам някакво хлапе на около 8-9 години упорито да се опитва да ми развие първо на предната лява гума, и като видя че няма да стане ( затегнал съм ги аз с ключенце вече

Доколкото знам на някой велосипеди има такива вентили и си ги крадът келешите да си кичат колеленцата, докато ги гепе някой и го отнесат каките им.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
BMDrago написа:Мен капачките на винтилите ми ги свиха пред Патладжана в Надежда![]()
добре че предупреди че и аз там отсядам да си я наблюдавам тайно от някъде

GRIPEN
посрах се от смях с тоя твой пост
Аз съм решил проблема по следния начин - БЕЗ винтили, ама го реших като смених направо джантите, които са без стърчащ винтил. Има си един брой такъв, който се навива за помтане и толку. Отделно си имат капачки, които скриват дупката и пазят от боклуци, и които от своя страна се развиват със специално ключе. Копеленцата нема какво да барнат мама им
Незнам дали е по дефоулт за самата джанта или може да се прави на всички
Мдам то пред Патладжан и околността отсяда цялата автомафия на Надежда

Аз съм решил проблема по следния начин - БЕЗ винтили, ама го реших като смених направо джантите, които са без стърчащ винтил. Има си един брой такъв, който се навива за помтане и толку. Отделно си имат капачки, които скриват дупката и пазят от боклуци, и които от своя страна се развиват със специално ключе. Копеленцата нема какво да барнат мама им

Мдам то пред Патладжан и околността отсяда цялата автомафия на Надежда

t0sh написа:това е квартала с най-много посолства и съответно камери и полиция в София - приятел си държи там е34-ката навън от сума ти години, и не му е изчезвала дори капачка на винтил - по темата
Приятел живее точно срещу Руското посолство и една вечер му счупиха страничния прозорец на Е36цата за да му гепят празната раница

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Колеги , от къде ги купувате металните капачки за вентили ?
Сигурно цял Бургас и половин София карат със свалени от моята кола. До тука рекорда ми е около 2 месеца и изчезват. Един комплект имах от списание Redline и сигурно 10 комплекта съм взел от пичовете от Радиал на Шипченски проход.
И съответно от една седмица пак съм без капачета.
На Лукоил продават комплект ключодържател и капачки , но досега не съм успял да намеря за БМВ. Почти се бях изкушил да сложа Мерцедес или Шкода
Сигурно цял Бургас и половин София карат със свалени от моята кола. До тука рекорда ми е около 2 месеца и изчезват. Един комплект имах от списание Redline и сигурно 10 комплекта съм взел от пичовете от Радиал на Шипченски проход.
И съответно от една седмица пак съм без капачета.
На Лукоил продават комплект ключодържател и капачки , но досега не съм успял да намеря за БМВ. Почти се бях изкушил да сложа Мерцедес или Шкода

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Купи си обикновенни черни за жълти стотинки и това е
Иначе няма как,какво ли не свалят,жалко че не забелязваш в правилния момент..
За това имам комплект метални,тежки с емблемата на БМВ отгоре!...но си седят в чекмеджето и там ще си останат още доста дълго време.Не че имам и на какво да ги сложа засега

За това имам комплект метални,тежки с емблемата на БМВ отгоре!...но си седят в чекмеджето и там ще си останат още доста дълго време.Не че имам и на какво да ги сложа засега

- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Slavi_m написа:.................
Дай ми ги , аз имам на какво да ги сложа.

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Да но по някои пат и клю4ето не помага.
Аз преди няколко месеца си боядисхвах джантите,и маистор4ето некав пи4 се оказа,ми сложил нови винтили с неква хромирана декорация върху тях и с метални капа4ки.
ОК хубаво стояха
ама първо,4е не ми се даваха пари за такива глезотиики и втиро знаех ,4е някои 6те си ги вземе за неговото колело -мотор- кола.... Както и да е, аз здраво ги затягах то4но с клю4е N 10 оба4е преди няколко дни задна дясна гума не6то не ми изглежда на място,заглеждам се и кво да вида
капа4кат я няма.
По4вам да си мисля как така само една капа4ка са ми взели а не вси4ки ,дали аз не сам я забравил на някоя бензиностанция докато си помпам гумите,и докато се 4удех видях, 4е и декорациата я нямя . И така аз ве4е знам 4е не сам я загубил. но незнам тия 'пи4ове' каде хитреят на дребно толкова ли са смели и не им пука или са прекалено глупави да осъзнаят, 4е за една метална капа4ка си рискуват здравето. Поне да свалят по 4 та ако слу4аино,ги засе4е някои да могата на инвалидната коли4ка да си ги сложат теа капа4ки! 

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Възможно е някъде да си я свалил и да си я забравил. Според мен повечето от капачките ги взимат кварталните малчугани 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2