Здравейте!!!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
eddiebg написа:Още един кандидат-безсмъртник
Не смятам да правя глупости ........... не ме разбрахте
с мощната кола идва и голямата отговорност...както си мислиш, че ще си спокоен шофьор, като се качиш и усетиш 6 цилиндъра под капака и просто нещо отвътре те човърка и те изяжда, и в следващия момент правиш слаломи между колите по улицата с около 100-120...
АЗ дето от 60 се качих на 90 коня (
) изкарах няма и 500 км с Мондеото и излетях от един завой с 130 (градско
) и за малко да се утрепя...Не казвам, че имам кой знае какъв опит, но имам над 10 000км навъртяни от как съм взел книжка. Имай впредвид, че кола с толкова коне и ЗАДНО е доста опасна в ръцете на човек, който кара отскоро
АЗ дето от 60 се качих на 90 коня (

- Prekysvach
- ентусиаст
-
Има го и тва ама си има места където може да се прави живея в малък град и няма къде да правя такива неща (Видях преди 3- дена размазаното 525 не далеч от къщи и ........ )
- Prekysvach
- ентусиаст
-
ами един приятел с Пасат 1.8ми караше на 50тина метра пред мен с пълна газ, викам си на ум "сега ще му покажа 1.6 90к.с. как вървят", настъпих, за 2-3 секунди го настигнах (това се развива по лек баир, със последващ лек завой на дясно) обаче продължих да настъпвам (щото си мислех, че колата е стабилна), лееко завивам и в 1 момент и 4те (!!!!) гуми приплъзнаха и полетях напред..добре че бях в най-дясно платно, а имаше още 3 и спирка, та успях да я овладея и да спра...иначе сега можеше да се наредя до паметниците точно там (има 2 паметника на това място и спирката е смачкана)... по думите на моя приятел с Пасата, той е карал с около 120 като съм го изпреварил..
съжалявам за офтопика
съжалявам за офтопика
- Prekysvach
- ентусиаст
-
ем от една страна те е провокирал но го остеи да гъне ламарината пасата ще изплезе езика ако продължава тей пък недай си боже нещо по-лошо са случи тейче тря са внимава не е да се качиш да запалиш и да настъпваш из града
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
BaVaReC19 написа:абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя лимаи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а
нема да ти вливам акъл , чупи си главата
Евалата

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
BMWALPINA написа:BaVaReC19 написа:абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя лимаи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а
ЕвалатаТо скоро Е36ците ще добияте славата на голфовете в Перник, по Люлин всичко що имаше Голфове имам 4увството 4е са са се качили на Е36
Бате, нали знаеш има е36 и е36 туйче какво да говориме

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
BMWALPINA написа:ЕвалатаТо скоро Е36ците ще добияте славата на голфовете в Перник, по Люлин всичко що имаше Голфове имам 4увството 4е са са се качили на Е36
Затова трябва Е30 да се кара

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
BMW_F1Team написа:BMWALPINA написа:BaVaReC19 написа:абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя лимаи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а
ЕвалатаТо скоро Е36ците ще добияте славата на голфовете в Перник, по Люлин всичко що имаше Голфове имам 4увството 4е са са се качили на Е36
Бате, нали знаеш има е36 и е36 туйче какво да говориме
То ако става на въпрос и аз искам Е36

Мисълта ми беше че всеки див селяк дет до са са имали голф искат да се качат на Е36 и стават безмъртни
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4