Здравейте!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 11:44

eddiebg написа:Още един кандидат-безсмъртник Изображение

Не смятам да правя глупости ........... не ме разбрахте
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 03 Сеп 2007, 11:49

с мощната кола идва и голямата отговорност...както си мислиш, че ще си спокоен шофьор, като се качиш и усетиш 6 цилиндъра под капака и просто нещо отвътре те човърка и те изяжда, и в следващия момент правиш слаломи между колите по улицата с около 100-120...

АЗ дето от 60 се качих на 90 коня ( :uups: ) изкарах няма и 500 км с Мондеото и излетях от един завой с 130 (градско :confused: ) и за малко да се утрепя...Не казвам, че имам кой знае какъв опит, но имам над 10 000км навъртяни от как съм взел книжка. Имай впредвид, че кола с толкова коне и ЗАДНО е доста опасна в ръцете на човек, който кара отскоро

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 11:52

Има го и тва ама си има места където може да се прави живея в малък град и няма къде да правя такива неща (Видях преди 3- дена размазаното 525 не далеч от къщи и ........ )
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 11:54

Мондеото и излетях от един завой с 130 (градско :confused: )

130 градско ????? :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 03 Сеп 2007, 11:59

ами един приятел с Пасат 1.8ми караше на 50тина метра пред мен с пълна газ, викам си на ум "сега ще му покажа 1.6 90к.с. как вървят", настъпих, за 2-3 секунди го настигнах (това се развива по лек баир, със последващ лек завой на дясно) обаче продължих да настъпвам (щото си мислех, че колата е стабилна), лееко завивам и в 1 момент и 4те (!!!!) гуми приплъзнаха и полетях напред..добре че бях в най-дясно платно, а имаше още 3 и спирка, та успях да я овладея и да спра...иначе сега можеше да се наредя до паметниците точно там (има 2 паметника на това място и спирката е смачкана)... по думите на моя приятел с Пасата, той е карал с около 120 като съм го изпреварил..

съжалявам за офтопика

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 12:08

ем от една страна те е провокирал но го остеи да гъне ламарината пасата ще изплезе езика ако продължава тей пък недай си боже нещо по-лошо са случи тейче тря са внимава не е да се качиш да запалиш и да настъпваш из града
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Сеп 2007, 1:01

BaVaReC19 написа:абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя ли :mhihi: маи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а :?: нема да ти вливам акъл , чупи си главата

Евалата :yes: То скоро Е36ците ще добияте славата на голфовете в Перник, по Люлин всичко що имаше Голфове имам 4увството 4е са са се качили на Е36

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 04 Сеп 2007, 1:20

BMWALPINA написа:
BaVaReC19 написа:абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя ли :mhihi: маи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а :?: нема да ти вливам акъл , чупи си главата

Евалата :yes: То скоро Е36ците ще добияте славата на голфовете в Перник, по Люлин всичко що имаше Голфове имам 4увството 4е са са се качили на Е36

Бате, нали знаеш има е36 и е36 туйче какво да говориме ;)
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 04 Сеп 2007, 12:05

BMWALPINA написа:Евалата :yes: То скоро Е36ците ще добияте славата на голфовете в Перник, по Люлин всичко що имаше Голфове имам 4увството 4е са са се качили на Е36

Затова трябва Е30 да се кара :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Сеп 2007, 12:28

BMW_F1Team написа:
BMWALPINA написа:

Бате, нали знаеш има е36 и е36 туйче какво да говориме ;)

То ако става на въпрос и аз искам Е36 :mhihi: Даже искам твойта :D
Мисълта ми беше че всеки див селяк дет до са са имали голф искат да се качат на Е36 и стават безмъртни

Предишна

Назад към Извън Темата