Гадовете ми гепиха лайстните.......

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Гадовете ми гепиха лайстните.......

Мнение от emiche » 02 Сеп 2007, 22:46

........на предната броня,тия които са отстрани на номера,майка им да е..а,и най-тъпото е че ги видях от балкона и ги подгоних с една палка,но копелдачетата-наркомани ми избягаха,а оня де н един комшия ги е гонил заради огледалата на един мергел ц-клаца,бати наглите говеда!!! Сега взех пушката флоберка и една въздушна с оптиката от баща ми и един бинокъл никон и почвам да дебна и ако ги хвана........................ :box: Някой случайно да продава..........или да каже поне една ориентировъчна цена,та да си търся.
Малеееее, направо съм полудял

П.С. За Дружба 2 става въпрос.
Изображение
Дизелите са мъртви души.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 02 Сеп 2007, 23:04

Welcome to the club бате... Това с пушката е добра идея, но гледай да паркираш на не повече от 50м от терасата си, за да има ефект и по-голям damage :bang:

Аз наскоро си намерих лайсните на задните врати измъкнати от единия край и поразпитах пуберите от блока. Казаха ми 1-2 имена и мисля да се застраховам преди да осъмна без тях. Виж разпитай там келешите от квартала...

А иначе лайсни ... при арабите, ама не препоръчвам.

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 02 Сеп 2007, 23:10

Съчуствам ти искренно.!От тая напаст няма отърване ,недай се боже човек да се сблъсква с тях.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 02 Сеп 2007, 23:56

Ами спасението само да не се купуват части с непроверен произход но знам че няма как да стане да се накарат всички да го спазват :( и на мен скоро ми крадоха всичките лайсни + огледалата.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Сеп 2007, 1:34

!@*&#* им *$&^
И долу наскоро чух как нещо дрънчат, излизам на балкона и гледам точат бензин от на баща ми нивите, а той дал пушката дето има оптика 4x15 (няма шанс за пропуск от балкона) на някъв негов приятел. Добре, че бях паркирал бимата на друго място иначе да бяха барнали щях ги почупя :twisted:

Пък се и преебах да извикам на тия смотаняци и избягаха после се сетих, че имам ловни пиратки от тия с белия прах вътре и фитила леле така щяха да осерат да бях метнал 1 как ме беше яд :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 03 Сеп 2007, 12:51

Предната дясна я имаш от мен подарък имам и други парчета ама не знам дали ще паснат звъни ми 0887785395 от София сам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 03 Сеп 2007, 13:22

Голями нещастници са тия , на мене ми свиха предната дясна лайсна (бъбрека) и не можах да разбера кога , през вечерта беше , и алармата май спеше :mhihi: ама няма значение . След това от арабите и това е , малко е менте ама са идинтични с другата така че не се разбира.
П.С. Дано ги набараш следващия път. :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emiche » 03 Сеп 2007, 14:02

nik4o написа:Предната дясна я имаш от мен подарък имам и други парчета ама не знам дали ще паснат звъни ми 0887785395 от София сам

Благодаря ти за жеста довечера ще ти се обадя,за да се разберем нещо,пък ще черпя!!! Благодаря и на всички останали за съпричастността :bowdown:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 03 Сеп 2007, 14:07

Ти пак добре, на мен цялата предна броня..... доста е гадно знам :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 03 Сеп 2007, 14:59

моята като опитна площадка я ползват, някой я чукнал и избягал, преди няколко дена лайсната на задния тампон изчезна, а най много ме вбеси, чакам в колата колегата пред техния блок, изведнъж гледам от дясната чистачка излизат пушеци, слезнах и :shock: някой кретен си е хвърлил фаса през балкона.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Сеп 2007, 15:01

swh_bmw написа:преди няколко дена лайсната на задния тампон изчезна

:shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Сеп 2007, 23:09

лосо колега нема оправия с тея малки и жалки човечета
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

купих

Мнение от emiche » 04 Сеп 2007, 17:23

Купих си за 25 кинта - по 10 за лаисните и 5 за капачето! Сега ще мислянещо да ги застопорявам,и ще дебна крадците!!! Е,затова не си слагам халогени :evil:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 04 Сеп 2007, 20:55

Е то така трябва и коли да не си купуваме :) Наистина няма оправия с тия кражби. Всеки като пострада почва " да ги видя ще стрелям с пушката, ако ги хвана ще ги смажа от бой и т.н" но каквото и да се прави нищо няма да се промени. Докато има хора в държавата които не могат по друг начин да изкарат 10лв така ще е :(

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 05 Сеп 2007, 14:35

е аз един ден седя в Бриколаж в провинцията Ляулин и пейджъра на колата се разсвири...викам брей...да еба пак некои минал покрай мене с търторетка ...ама сакън да се не мина излизам и гледам лайсната на предна дясна откачена на половина ....колата цирика...помен от крадецо нема ...а може и да е бил там и да ме е гледал ....

Следваща

Назад към E36