Гадовете ми гепиха лайстните.......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Гадовете ми гепиха лайстните.......
........на предната броня,тия които са отстрани на номера,майка им да е..а,и най-тъпото е че ги видях от балкона и ги подгоних с една палка,но копелдачетата-наркомани ми избягаха,а оня де н един комшия ги е гонил заради огледалата на един мергел ц-клаца,бати наглите говеда!!! Сега взех пушката флоберка и една въздушна с оптиката от баща ми и един бинокъл никон и почвам да дебна и ако ги хвана........................
Някой случайно да продава..........или да каже поне една ориентировъчна цена,та да си търся.
Малеееее, направо съм полудял
П.С. За Дружба 2 става въпрос.

Малеееее, направо съм полудял
П.С. За Дружба 2 става въпрос.
Welcome to the club бате... Това с пушката е добра идея, но гледай да паркираш на не повече от 50м от терасата си, за да има ефект и по-голям damage
Аз наскоро си намерих лайсните на задните врати измъкнати от единия край и поразпитах пуберите от блока. Казаха ми 1-2 имена и мисля да се застраховам преди да осъмна без тях. Виж разпитай там келешите от квартала...
А иначе лайсни ... при арабите, ама не препоръчвам.

Аз наскоро си намерих лайсните на задните врати измъкнати от единия край и поразпитах пуберите от блока. Казаха ми 1-2 имена и мисля да се застраховам преди да осъмна без тях. Виж разпитай там келешите от квартала...
А иначе лайсни ... при арабите, ама не препоръчвам.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами спасението само да не се купуват части с непроверен произход но знам че няма как да стане да се накарат всички да го спазват
и на мен скоро ми крадоха всичките лайсни + огледалата.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
!@*&#* им *$&^
И долу наскоро чух как нещо дрънчат, излизам на балкона и гледам точат бензин от на баща ми нивите, а той дал пушката дето има оптика 4x15 (няма шанс за пропуск от балкона) на някъв негов приятел. Добре, че бях паркирал бимата на друго място иначе да бяха барнали щях ги почупя
Пък се и преебах да извикам на тия смотаняци и избягаха после се сетих, че имам ловни пиратки от тия с белия прах вътре и фитила леле така щяха да осерат да бях метнал 1 как ме беше яд

И долу наскоро чух как нещо дрънчат, излизам на балкона и гледам точат бензин от на баща ми нивите, а той дал пушката дето има оптика 4x15 (няма шанс за пропуск от балкона) на някъв негов приятел. Добре, че бях паркирал бимата на друго място иначе да бяха барнали щях ги почупя

Пък се и преебах да извикам на тия смотаняци и избягаха после се сетих, че имам ловни пиратки от тия с белия прах вътре и фитила леле така щяха да осерат да бях метнал 1 как ме беше яд

- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
Предната дясна я имаш от мен подарък имам и други парчета ама не знам дали ще паснат звъни ми 0887785395 от София сам
- emiche
- младши ентусиаст
-
nik4o написа:Предната дясна я имаш от мен подарък имам и други парчета ама не знам дали ще паснат звъни ми 0887785395 от София сам
Благодаря ти за жеста довечера ще ти се обадя,за да се разберем нещо,пък ще черпя!!! Благодаря и на всички останали за съпричастността

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- emiche
- младши ентусиаст
-
купих
Купих си за 25 кинта - по 10 за лаисните и 5 за капачето! Сега ще мислянещо да ги застопорявам,и ще дебна крадците!!! Е,затова не си слагам халогени 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Е то така трябва и коли да не си купуваме
Наистина няма оправия с тия кражби. Всеки като пострада почва " да ги видя ще стрелям с пушката, ако ги хвана ще ги смажа от бой и т.н" но каквото и да се прави нищо няма да се промени. Докато има хора в държавата които не могат по друг начин да изкарат 10лв така ще е 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
е аз един ден седя в Бриколаж в провинцията Ляулин и пейджъра на колата се разсвири...викам брей...да еба пак некои минал покрай мене с търторетка ...ама сакън да се не мина излизам и гледам лайсната на предна дясна откачена на половина ....колата цирика...помен от крадецо нема ...а може и да е бил там и да ме е гледал ....
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2