Прекъсва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 31 Авг 2007, 21:12

sachs е човека от който се нуждаеш.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
Отиди да погледне момчето, па после ще си говорим пак.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E-38 E-36

Мнение от jasamon » 01 Сеп 2007, 6:37

CTAMATKO написа:
jasamon написа:...някой каже че гарантира 100 процента че това е процента щот вече ми писна това е плащаш а то проблема си остава е да му таковам аз мамата плащаш вече ако проблема се реши

караш ХХ годишна кола на ХХХХХХ(Х) километра... надали някой може да ти гарантира подобно нещо! Има си последователност при отрстраняването на каквито и да са неизправности. Това не е само при колите. В Дару са прави за тях си - най-лесно и бързо е да се сменят чарковете, все по някое време проблема ще изчезне. Потърси във форума има много теми за свестни и съвестни майстори. Сподели после какво е станало. Желая ти успех!

Не си прав на 11 години е и е на 168000 ако искаш ще се видим и ще ти покажа ако намериш пребоядисван панел аз черпя .вътре е като сега излязла от завода пък имам и документи те и всичко е оригинално по нея

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от redkit » 01 Сеп 2007, 8:51

Вярва ме ти.На всички тук колите ни са така уникати само баби и дядовци са ги карали :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CTAMATKO » 01 Сеп 2007, 10:17

И за кое не съм прав, че не разбрах... казах:
CTAMATKO написа:караш ХХ годишна кола на ХХХХХХ(Х) километра...

а ти казваш:
jasamon написа:Не си прав на 11 години е и е на 168000

за пояснение:
Под ХХ имам предвид, че годинките на колата е число с две цифри
Под ХХХХХХ(Х), че километрите, които си мислиш че са реални са число с 6 или 7 цифри. Ти потвърждаваш думите ми и казваш, че не съм прав... Сори за ОФФ-а, но просто не разбрах, наистина! Не искам да кажа нищо против колата ти, напротив - сигурно е страхотна и по-хубава от моята. Мисълта ми беше, че всяко нещо си има живот, и че на нашите коли повечето неща са на преклонна възраст. Колата ти е в това състояние точно поради тази причина. Послушай другите, които ти хвалят хора от форума, явно има защо. Надявам се да отстраниш проблема лесно и евтино и ти пожелавам още много безаварийни ХХХХХХХХХ километри!
:driving: :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от stivig » 02 Сеп 2007, 21:08

Имам същия проблем на 320 купе 95год. губи оборотите и прекъсва и на високи и на ниски обороти, до като карам на каквато и да е скорост, като изключа от скорост колата угасва, изгорелите газове от колата миришат много на бензин. От Варна съм някой ако знае добър сервиз да пише. Благодаря.

Предишна

Назад към E36