Прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
sachs е човека от който се нуждаеш.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
Отиди да погледне момчето, па после ще си говорим пак.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
Отиди да погледне момчето, па после ще си говорим пак.
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
CTAMATKO написа:jasamon написа:...някой каже че гарантира 100 процента че това е процента щот вече ми писна това е плащаш а то проблема си остава е да му таковам аз мамата плащаш вече ако проблема се реши
караш ХХ годишна кола на ХХХХХХ(Х) километра... надали някой може да ти гарантира подобно нещо! Има си последователност при отрстраняването на каквито и да са неизправности. Това не е само при колите. В Дару са прави за тях си - най-лесно и бързо е да се сменят чарковете, все по някое време проблема ще изчезне. Потърси във форума има много теми за свестни и съвестни майстори. Сподели после какво е станало. Желая ти успех!
Не си прав на 11 години е и е на 168000 ако искаш ще се видим и ще ти покажа ако намериш пребоядисван панел аз черпя .вътре е като сега излязла от завода пък имам и документи те и всичко е оригинално по нея
И за кое не съм прав, че не разбрах... казах:
а ти казваш:
за пояснение:
Под ХХ имам предвид, че годинките на колата е число с две цифри
Под ХХХХХХ(Х), че километрите, които си мислиш че са реални са число с 6 или 7 цифри. Ти потвърждаваш думите ми и казваш, че не съм прав... Сори за ОФФ-а, но просто не разбрах, наистина! Не искам да кажа нищо против колата ти, напротив - сигурно е страхотна и по-хубава от моята. Мисълта ми беше, че всяко нещо си има живот, и че на нашите коли повечето неща са на преклонна възраст. Колата ти е в това състояние точно поради тази причина. Послушай другите, които ти хвалят хора от форума, явно има защо. Надявам се да отстраниш проблема лесно и евтино и ти пожелавам още много безаварийни ХХХХХХХХХ километри!

CTAMATKO написа:караш ХХ годишна кола на ХХХХХХ(Х) километра...
а ти казваш:
jasamon написа:Не си прав на 11 години е и е на 168000
за пояснение:
Под ХХ имам предвид, че годинките на колата е число с две цифри
Под ХХХХХХ(Х), че километрите, които си мислиш че са реални са число с 6 или 7 цифри. Ти потвърждаваш думите ми и казваш, че не съм прав... Сори за ОФФ-а, но просто не разбрах, наистина! Не искам да кажа нищо против колата ти, напротив - сигурно е страхотна и по-хубава от моята. Мисълта ми беше, че всяко нещо си има живот, и че на нашите коли повечето неща са на преклонна възраст. Колата ти е в това състояние точно поради тази причина. Послушай другите, които ти хвалят хора от форума, явно има защо. Надявам се да отстраниш проблема лесно и евтино и ти пожелавам още много безаварийни ХХХХХХХХХ километри!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2