Е30 Питане за Оборотите и Окачването!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Е30 Питане за Оборотите и Окачването!

Мнение от thebigbossfamily » 19 Авг 2007, 23:39

Колеги, искам да ви попитам от къде се регулират оборотите на M10B18, (ако приложите и снимка ще съм безкраийно благодарен)
..... и още...интересувам се от предложения за смъкване на колата ми.... Искам да направя колата по ниска с поне 4 см... много ми е дигната, а и Сложих спойлери и прагове и иска малко смъкване... ПИТАМ... само с рязане на прожините ли ще се спася... или??? И ако е така с колко да ги срежа.... Оборот, 2-а....

Хиляди благодарности!!! Предваритело...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Авг 2007, 23:58

Пич без пари нестава,с рязане нищо няма да постигнеш трябва да смениш и амортисьорите и пружините, ако нямаш кинти моя съвет е не се занимаваи ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от thebigbossfamily » 20 Авг 2007, 0:03

Scott написа:Пич без пари нестава,с рязане нищо няма да постигнеш трябва да смениш и амортисьорите и пружините, ако нямаш кинти моя съвет е не се занимаваи ;)

Много благодаря! Но се возих при един пич на е36-ца... която беше...с няко спортно, окачване... е изпаднаха ми Бъбреците... (иначе стабилно ) деааа..... :mhihi: Няма ли др. начин.....

Много благодаря Scott

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 20 Авг 2007, 0:34

Има друг начин взимаш си спортни пружини, на каквато височина решиш и я смъкваш :winky: Тва с друсането зависи най вече от това какви са амортесьорите, ама щом си слагал прагове и спойлери това ще рече, че в еднин момент ще сложиш и големи джанти, а там ще ти трябват твърди амортесьори такаче помисли какво искаш още от сега да не ти излезне грешна сметката :winky:

Поздрави Гого :D
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от thebigbossfamily » 21 Авг 2007, 19:14

мерси много...

А по въпроса за оборотите! ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 01 Сеп 2007, 13:52

За оборотите на металния всмукателен колектор назад стърчи едно нещо и вътре има болтче което се върти. За твърдите пружини аз искам мойте да ги сменям с нормални, и може да се разберем за някъв бартер с доплащане от твоя страна. Може на и на ЛС или ГСМ.

Назад към E30