Е30 Питане за Оборотите и Окачването!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- thebigbossfamily
- Потребител
-
Е30 Питане за Оборотите и Окачването!
Колеги, искам да ви попитам от къде се регулират оборотите на M10B18, (ако приложите и снимка ще съм безкраийно благодарен)
..... и още...интересувам се от предложения за смъкване на колата ми.... Искам да направя колата по ниска с поне 4 см... много ми е дигната, а и Сложих спойлери и прагове и иска малко смъкване... ПИТАМ... само с рязане на прожините ли ще се спася... или??? И ако е така с колко да ги срежа.... Оборот, 2-а....
Хиляди благодарности!!! Предваритело...
..... и още...интересувам се от предложения за смъкване на колата ми.... Искам да направя колата по ниска с поне 4 см... много ми е дигната, а и Сложих спойлери и прагове и иска малко смъкване... ПИТАМ... само с рязане на прожините ли ще се спася... или??? И ако е така с колко да ги срежа.... Оборот, 2-а....
Хиляди благодарности!!! Предваритело...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пич без пари нестава,с рязане нищо няма да постигнеш трябва да смениш и амортисьорите и пружините, ако нямаш кинти моя съвет е не се занимаваи 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- thebigbossfamily
- Потребител
-
Scott написа:Пич без пари нестава,с рязане нищо няма да постигнеш трябва да смениш и амортисьорите и пружините, ако нямаш кинти моя съвет е не се занимаваи
Много благодаря! Но се возих при един пич на е36-ца... която беше...с няко спортно, окачване... е изпаднаха ми Бъбреците... (иначе стабилно ) деааа.....

Много благодаря Scott
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Има друг начин взимаш си спортни пружини, на каквато височина решиш и я смъкваш
Тва с друсането зависи най вече от това какви са амортесьорите, ама щом си слагал прагове и спойлери това ще рече, че в еднин момент ще сложиш и големи джанти, а там ще ти трябват твърди амортесьори такаче помисли какво искаш още от сега да не ти излезне грешна сметката
Поздрави Гого

Поздрави Гого

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- thebigbossfamily
- Потребител
-
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
За оборотите на металния всмукателен колектор назад стърчи едно нещо и вътре има болтче което се върти. За твърдите пружини аз искам мойте да ги сменям с нормални, и може да се разберем за някъв бартер с доплащане от твоя страна. Може на и на ЛС или ГСМ.
6 мнения
• Страница 1 от 1