ВНИМАНИЕ!!! Заземено :)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 29 Авг 2007, 22:16

Според мен Дилян пак се е състезавал с някоя фиеста с турбо, ама го е срам да си каже и затва залъгва с 645тици :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Авг 2007, 23:30

Митко Ганчев написа:Според мен Дилян пак се е състезавал с някоя фиеста с турбо, ама го е срам да си каже и затва залъгва с 645тици :mhihi:

Баш такава и на мен ми каза ,че е била летящата чиния :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 30 Авг 2007, 15:30

Ти мани майтапа ама на едно от ходенията до морето на широкия път преди Бургас се подгонихме с неква жипка и зад мене плътно един мохер алеко ама на фарове и аха аха ДА МИ ФЛЕЗНЕ В БАГАЖНИКА :shock: :shock: :shock:
И тоя с жипката ми праи место да го мина от ляво и аз подавам ТРОТЪЛА НА МАКС и викам тоя с това алеко кво се бууутааа бееее :twisted:
И Следващият момент оставам четиридесет и пет милиона осемстотин седемдесет и шест хиляди триста четиридесет и два пъти по очуден че тоя почти вече ми се е забол под легена за резервната гума и го усещам вътре в мен :mhihi: И като му правя место да мине отляво със настъпен тротъл на макс чувам ВРООООУУУУМММ ФИУУУУУ ТССССССС ВРОООООУУУУМММММММ и аз ей така: :shock: :shock: :shock:
А то кво се оказва че това алеко било с мотор от Мазерати с Би Турбо :shock: Е вече и заз да види човек не може да е сигурен кво им под капака и дали нема да ти свие топчетата да станат като на свирка балила вътре корковото топченце дето като надуеш и се търкаля в барабанчето :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Понеже с писане не може да се добие реална представа за случката довечера на ЕКО-то мога да я разкажа със всички звукови и визуални ефекти :mhihi: :lol:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: по диагонал
Мечтае да кара: E9 CSL
Детайли за колата: 2979 cc

Мнение от Radichev » 30 Авг 2007, 15:48

Дилян Пенчев написа: зад мене плътно един мохер алеко ама на фарове и аха аха ДА МИ ФЛЕЗНЕ В БАГАЖНИКА :shock: :shock: :shock:

И Следващият момент оставам четиридесет и пет милиона осемстотин седемдесет и шест хиляди триста четиридесет и два пъти по очуден че тоя почти вече ми се е забол под легена за резервната гума и го усещам вътре в мен :mhihi: И като му правя место да мине отляво със настъпен тротъл на макс чувам ВРООООУУУУМММ ФИУУУУУ ТССССССС ВРОООООУУУУМММММММ и аз ей така: :shock: :shock: :shock:
А то кво се оказва че това алеко било с мотор от Мазерати с Би Турбо

Даже и бял на цвят, на външен вид СТОК Алеко го раздава :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Един приятел така си карал със 180 и хоп да видиш някаква синя жигула (алекс матрикс) покрай него :uups: :uups: :uups:
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Авг 2007, 17:05

Диляне не си само ти жертва. :mhihi: :mhihi: Един пич ми разправяше как същият Москвич е изпреварил една 7-мица май 750-тка беше :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Авг 2007, 17:35

Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Авг 2007, 18:04

ТОМ ги лекува тия с бързите джогани :twisted:
Поморийския дванайсетак е правил всичко на салата докато Томата не му е напукал канчето с 315-ката , та чак по Бургаската преса го писаха :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Авг 2007, 18:21

Изображение

е са палим и долитам :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 30 Авг 2007, 18:40

ама на тоя мохер ако сте го виждали хич не му стърчи отдолу интетколера все едно ша падне всеки момент ,щеше да е още по яко ако беше вързан с автотел :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 30 Авг 2007, 18:54

диляне много бързо смени темата та не ни каза какво стана с онази фиеста турбо :mhihi: :mhihi: :mhihi: чудя ти се на акъла толкова пари,нерви,стрес и безсъние за един смотан мотор дееба :confused: досега да си направил един М52 ребилд и да си пич..Виж батко ти с М50 той един път не се оплакал пък се скъсал да пътува наляво и надясно...чак тероризира гражданите и те пускат теми в форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

join the m50 side my son..come...your brother awaits you in the dark plastic m50 side dilian :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 31 Авг 2007, 8:22

grnka написа:диляне много бързо смени темата та не ни каза какво стана с онази фиеста турбо :mhihi: :mhihi: :mhihi: чудя ти се на акъла толкова пари,нерви,стрес и безсъние за един смотан мотор дееба :confused: досега да си направил един М52 ребилд и да си пич..Виж батко ти с М50 той един път не се оплакал пък се скъсал да пътува наляво и надясно...чак тероризира гражданите и те пускат теми в форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

join the m50 side my son..come...your brother awaits you in the dark plastic m50 side dilian :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тая па фиеста стана прословута :mhihi: Кво има да сменям темата като по принцип фиестата не е от тая тема :mhihi:
А относно М50-то - аз съм голям привърженик на М50 в Е30, но нали съм мазохист и имам М20-ки за проби и за туй продължавам да се мъча :mhihi: Ама лошото е че се поддавам на едни странни течения и ми минават едни еретични мисли през главата :twisted: :mhihi: 8)
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 31 Авг 2007, 9:30

Дилян Пенчев написа: имам М20-ки за проби и за туй продължавам да се мъча :mhihi: Ама лошото е че се поддавам на едни странни течения и ми минават едни еретични мисли през главата :twisted: :mhihi: 8)

Т'ва щот не си оставил Б27-цата да е със степен на сгъстяване под 8:1
както й е било писано да стане :mhihi: И после с още малко зор и
тия М50 почитатели дет всъщност карат орехотрошачки :mhihi:
щяха да ти гледат задния номер с бинокъл :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: по диагонал
Мечтае да кара: E9 CSL
Детайли за колата: 2979 cc

Мнение от Radichev » 31 Авг 2007, 10:07

Дилян Пенчев написа::mhihi: Ама лошото е че се поддавам на едни странни течения и ми минават едни еретични мисли през главата :twisted: :mhihi: 8)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 31 Авг 2007, 10:58

Абе до последно ще се дърпам ама накрая ще се предам на желанието :mhihi: Май почти съм се предал :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Авг 2007, 11:52

Добре, че си модератор, иначе таа, тема отдавна да е потънала д прах под катинара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E30