ВНИМАНИЕ!!! Заземено :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Според мен Дилян пак се е състезавал с някоя фиеста с турбо, ама го е срам да си каже и затва залъгва с 645тици 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Митко Ганчев написа:Според мен Дилян пак се е състезавал с някоя фиеста с турбо, ама го е срам да си каже и затва залъгва с 645тици
Баш такава и на мен ми каза ,че е била летящата чиния

Георги Пенчев
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ти мани майтапа ама на едно от ходенията до морето на широкия път преди Бургас се подгонихме с неква жипка и зад мене плътно един мохер алеко ама на фарове и аха аха ДА МИ ФЛЕЗНЕ В БАГАЖНИКА
И тоя с жипката ми праи место да го мина от ляво и аз подавам ТРОТЪЛА НА МАКС и викам тоя с това алеко кво се бууутааа бееее
И Следващият момент оставам четиридесет и пет милиона осемстотин седемдесет и шест хиляди триста четиридесет и два пъти по очуден че тоя почти вече ми се е забол под легена за резервната гума и го усещам вътре в мен
И като му правя место да мине отляво със настъпен тротъл на макс чувам ВРООООУУУУМММ ФИУУУУУ ТССССССС ВРОООООУУУУМММММММ и аз ей така:
А то кво се оказва че това алеко било с мотор от Мазерати с Би Турбо
Е вече и заз да види човек не може да е сигурен кво им под капака и дали нема да ти свие топчетата да станат като на свирка балила вътре корковото топченце дето като надуеш и се търкаля в барабанчето
П.С. Понеже с писане не може да се добие реална представа за случката довечера на ЕКО-то мога да я разкажа със всички звукови и визуални ефекти

И тоя с жипката ми праи место да го мина от ляво и аз подавам ТРОТЪЛА НА МАКС и викам тоя с това алеко кво се бууутааа бееее

И Следващият момент оставам четиридесет и пет милиона осемстотин седемдесет и шест хиляди триста четиридесет и два пъти по очуден че тоя почти вече ми се е забол под легена за резервната гума и го усещам вътре в мен

П.С. Понеже с писане не може да се добие реална представа за случката довечера на ЕКО-то мога да я разкажа със всички звукови и визуални ефекти

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Дилян Пенчев написа: зад мене плътно един мохер алеко ама на фарове и аха аха ДА МИ ФЛЕЗНЕ В БАГАЖНИКА![]()
![]()
![]()
И Следващият момент оставам четиридесет и пет милиона осемстотин седемдесет и шест хиляди триста четиридесет и два пъти по очуден че тоя почти вече ми се е забол под легена за резервната гума и го усещам вътре в менИ като му правя место да мине отляво със настъпен тротъл на макс чувам ВРООООУУУУМММ ФИУУУУУ ТССССССС ВРОООООУУУУМММММММ и аз ей така:
![]()
![]()
![]()
Даже и бял на цвят, на външен вид СТОК Алеко го раздава

Един приятел така си карал със 180 и хоп да видиш някаква синя жигула (алекс матрикс) покрай него

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Диляне не си само ти жертва.
Един пич ми разправяше как същият Москвич е изпреварил една 7-мица май 750-тка беше 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ТОМ ги лекува тия с бързите джогани
Поморийския дванайсетак е правил всичко на салата докато Томата не му е напукал канчето с 315-ката , та чак по Бургаската преса го писаха
Георги Пенчев

Поморийския дванайсетак е правил всичко на салата докато Томата не му е напукал канчето с 315-ката , та чак по Бургаската преса го писаха

Георги Пенчев
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

е са палим и долитам

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
ама на тоя мохер ако сте го виждали хич не му стърчи отдолу интетколера все едно ша падне всеки момент ,щеше да е още по яко ако беше вързан с автотел 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
диляне много бързо смени темата та не ни каза какво стана с онази фиеста турбо
чудя ти се на акъла толкова пари,нерви,стрес и безсъние за един смотан мотор дееба
досега да си направил един М52 ребилд и да си пич..Виж батко ти с М50 той един път не се оплакал пък се скъсал да пътува наляво и надясно...чак тероризира гражданите и те пускат теми в форума
join the m50 side my son..come...your brother awaits you in the dark plastic m50 side dilian

join the m50 side my son..come...your brother awaits you in the dark plastic m50 side dilian

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
grnka написа:диляне много бързо смени темата та не ни каза какво стана с онази фиеста турбо![]()
![]()
чудя ти се на акъла толкова пари,нерви,стрес и безсъние за един смотан мотор дееба
досега да си направил един М52 ребилд и да си пич..Виж батко ти с М50 той един път не се оплакал пък се скъсал да пътува наляво и надясно...чак тероризира гражданите и те пускат теми в форума
![]()
![]()
![]()
![]()
join the m50 side my son..come...your brother awaits you in the dark plastic m50 side dilian![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая па фиеста стана прословута

А относно М50-то - аз съм голям привърженик на М50 в Е30, но нали съм мазохист и имам М20-ки за проби и за туй продължавам да се мъча

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Дилян Пенчев написа: имам М20-ки за проби и за туй продължавам да се мъчаАма лошото е че се поддавам на едни странни течения и ми минават едни еретични мисли през главата
![]()
![]()
Т'ва щот не си оставил Б27-цата да е със степен на сгъстяване под 8:1
както й е било писано да стане

тия М50 почитатели дет всъщност карат орехотрошачки

щяха да ти гледат задния номер с бинокъл

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Дилян Пенчев написа::mhihi: Ама лошото е че се поддавам на едни странни течения и ми минават едни еретични мисли през главата![]()
![]()

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Абе до последно ще се дърпам ама накрая ще се предам на желанието
Май почти съм се предал