и аз за ангелските очички

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 14 Авг 2007, 0:39

Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 14 Авг 2007, 0:45

SuPeR_FLY написа:Тая тема изчезна, да взема да я ъпдейтна малко :P Направих си като оригиналните ангелски очи на Е39-ките със крушки, ама незнам дали ще издържат, щото доста греят тея крушки - 2W :confused: уж им сложих едни метални капачки където са крушките, за да не се разтича плексигласа от жегата. Ще видим кво ще стане след време и ако няма проблеми ги пускам в серийно производство :mhihi: :mhihi: Вчера ги монтирах ама нямам снимки на колата, само от вкъщи :mhihi: днес ще направя и на колата :D Ето какво представляват :arrow: [/img][/URL]

Мите пробваи с маркуч за водни съединения 8мм той издържа на топлината а и крушката се слага много по лесно -просто вкарай крушката в маркуча и го надени на очото и няма да имаш проблем с t.
става нещо като мека връзка ;) Аз така го бях измислил ама зверски ми омръзна да ги правя тея очи и спрях :(
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 16 Авг 2007, 14:44

furnata написа:Мите пробваи с маркуч за водни съединения 8мм той издържа на топлината а и крушката се слага много по лесно -просто вкарай крушката в маркуча и го надени на очото и няма да имаш проблем с t.
става нещо като мека връзка ;) Аз така го бях измислил ама зверски ми омръзна да ги правя тея очи и спрях :(

Мерси за съвета Ники, тея ако се стопят ще го пробвам :twisted: Иначе на път за морето карах час и нещо на очички+къси и почти не са мръднали, само единия леко в края се е деформирал ама не се вижда от веждата :mhihi: Единствения проблем е, че бяха много замъглени и незнам откъде се е взела тая влага :roll: На другия ден я нямаше... незнам дали не е от силикона, че не беше хубаво изсъхнал ама ако се изпотят пак ще ги надупча отдолу за вентилация :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 16 Авг 2007, 15:48

furnata написа:Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора ;)

е добре де колега ама аз си мислех че се сваля предното стъкло и се залепят(ринговете) върху малките(кръгли)стъкла и се прекарват кабелчетата някак си и тн. ...
тея дни мислех да монтирам моите щото бая отлежаха
П.С. дано работят
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 16 Авг 2007, 16:23

Така и така си нямам работа и си измайсторих ей тез, от едната страна жълт идиот от другата светеща запалка :mhihi: Ако си ги сложа дали ще ида в една интересна тема в тунинг отдела :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 16 Авг 2007, 22:00

пробвай :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 17 Авг 2007, 9:51

dobo-is написа:
furnata написа:Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора ;)

е добре де колега ама аз си мислех че се сваля предното стъкло и се залепят(ринговете) върху малките(кръгли)стъкла и се прекарват кабелчетата някак си и тн. ...
П.С. дано работят

Може и да го свалиш ама не те съветвам просто ще го счупиш....
Затова най-добре го отвори на две и махни кръглите стъкла и пак ще можеш да ги сложиш пред тях-демек между кръглите и голямото.
Успех :D
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dobo-is » 17 Авг 2007, 10:58

furnata написа:
dobo-is написа:

П.С. дано работят

Може и да го свалиш ама не те съветвам просто ще го счупиш....
Затова най-добре го отвори на две и махни кръглите стъкла и пак ще можеш да ги сложиш пред тях-демек между кръглите и голямото.
Успех :D

О.К колега,благодаря за инфото
утре започвам голямото творене,опасявам се да не стане само торене
brillantrot team
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dobo-is » 30 Авг 2007, 13:06

всичкото хубаво колеги,ама куде да сложа дроселите
нещо ми се види тясно зад рефлекторите
моля дайте съвет
brillantrot team
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 30 Авг 2007, 14:45

Колеги,моля ви кажете със сигурност къде ги има тия кръгли и плътно плексигласови пръчки.Ходих до Практис в Хаджи Димитър,защото един колега тук каза че оттам ги е взел,но там ми казаха че никога не са имали....

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 30 Авг 2007, 15:03

В бриколаж Люлин по принцип има, по принцип щот във вторник взех последните... :mhihi:
Предполагам са извадили от склада още, така че там ги има. струват 6.99лв
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dobo-is » 30 Авг 2007, 22:28

а ве аз сигурно досаждам вече,ама искам да споделя с вас колеги,какво измайсторих днес и моля ако има грешки да ме поправите ->става дума за CCFL:
1.свалих фаровете както бе обяснил по горе колегата Суперфлай;
2.отворих ги през средата и отлепих малките стъкла(моите са Бош) както ме посъветва колегата Фурната;
3.залепих ринговете със силикон към малките стъкла и поизрязах МАСТПЛАСАТА :mhihi: над тях за да минат кабелчетета назад;
исках да сваля рефлектора и да скрия зад него дросела,обаче не успях да го сваля
4.прокарах кабелчетата над рефлектора така че да се покажат отзад при капака на дългия фар;
5.свързах захранването им със захранването на габарита(извадих крушката на габарита и и счупих крачетата за да не свети и я набодах пак за да не зейне дупка :mhihi:)
6.пробих дупка на капачето на дълг.фар за кабелчетата за да излязат навън(уплътних със силикон),защото монтирах дроселчето отвън върху въпросното капаче и свързах буксите на ринговете с тези на дросела и ги изолирах
7.монтирах на местото си фара и включих куплунга
с най голямо удоволствие видах че светят страхотно
така и с другия фар,но при него се получи нещо интересно и същевремено ме претисни-единия ринг светна по слабо,
след известно време изключих и пак включих-взе да свети по силно,така още веднъж - малко по силно и на следващия път светна както трябва
повече не съм ги чевъркал-прибрах се(преди 30минути :lol: )
та моля ако съм сгрешил пишете как да се поправя,
най ме притесняват дроселите че са отвън и този ринг дето не светна веднага както си трябва
благодаря предварително
brillantrot team
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 09 Сеп 2007, 16:54

Joro_Paveto написа:В бриколаж Люлин по принцип има, по принцип щот във вторник взех последните... :mhihi:
Предполагам са извадили от склада още, така че там ги има. струват 6.99лв

Колега,немога да разбера защо всеки път когато отида и ги попитам винаги ме гледат много учудено,аз живея на 1 мин от бриколаж в люлин и често ходя,вече мисля че ме познават.Всеки път ми казват че такова чудо нямали.Питам си аз,обяснявам им че ми трябва цилиндричен пластмасов профил който да е плътен но всеки път отговоре е един и същ,Един колега тук пък каза да ходя в Практис в Хаджи Димитър,той от там си бил взел неговите-отивам аз,питам и познайте какво ми казаха-"г-не,не само че нямаме,а и никога не сме имали!!!" Обяснявам аз че наскоро познат си ги е купил от тях,а те ме гледат като извънземен....вече незнам какво да направя
Последна промяна valeto на 13 Сеп 2007, 13:44, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 09 Сеп 2007, 19:36

изчетох цялата тема от 1-та до последната страница всичко много готино но нито един не спомена тази технология дали става да речем за Е30 :arrow: :?: :help:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 09 Сеп 2007, 20:46

Тея дни ще пробвам как вървят нещата с Е30, дано да стане :!: valeto търси около всички щандове за пердета и тапети. В различните магазини са на различни места закачени. Обиколи всичко и ще ги намериш - по 2 са във найлон със син етикет отгоре, 1м са дълги. Аз днес в Бургаския Бриголаж колко ги търсих мани... :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36