и аз за ангелските очички
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- furnata
- ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Тая тема изчезна, да взема да я ъпдейтна малкоНаправих си като оригиналните ангелски очи на Е39-ките със крушки, ама незнам дали ще издържат, щото доста греят тея крушки - 2W
уж им сложих едни метални капачки където са крушките, за да не се разтича плексигласа от жегата. Ще видим кво ще стане след време и ако няма проблеми ги пускам в серийно производство
![]()
Вчера ги монтирах ама нямам снимки на колата, само от вкъщи
днес ще направя и на колата
Ето какво представляват
[/img][/URL]
Мите пробваи с маркуч за водни съединения 8мм той издържа на топлината а и крушката се слага много по лесно -просто вкарай крушката в маркуча и го надени на очото и няма да имаш проблем с t.
става нещо като мека връзка

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
furnata написа:Мите пробваи с маркуч за водни съединения 8мм той издържа на топлината а и крушката се слага много по лесно -просто вкарай крушката в маркуча и го надени на очото и няма да имаш проблем с t.
става нещо като мека връзкаАз така го бях измислил ама зверски ми омръзна да ги правя тея очи и спрях
Мерси за съвета Ники, тея ако се стопят ще го пробвам

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
furnata написа:Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора
е добре де колега ама аз си мислех че се сваля предното стъкло и се залепят(ринговете) върху малките(кръгли)стъкла и се прекарват кабелчетата някак си и тн. ...
тея дни мислех да монтирам моите щото бая отлежаха
П.С. дано работят
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Така и така си нямам работа и си измайсторих ей тез, от едната страна жълт идиот от другата светеща запалка
Ако си ги сложа дали ще ида в една интересна тема в тунинг отдела

- furnata
- ентусиаст
-
dobo-is написа:furnata написа:Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора
е добре де колега ама аз си мислех че се сваля предното стъкло и се залепят(ринговете) върху малките(кръгли)стъкла и се прекарват кабелчетата някак си и тн. ...
П.С. дано работят
Може и да го свалиш ама не те съветвам просто ще го счупиш....
Затова най-добре го отвори на две и махни кръглите стъкла и пак ще можеш да ги сложиш пред тях-демек между кръглите и голямото.
Успех

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
furnata написа:dobo-is написа:furnata написа:Няма да махаш стъклото а ше отвориш фара на две и ще махнеш кръглите стъкла -като внимаваш да не пре....ш рефлектора
П.С. дано работят
Може и да го свалиш ама не те съветвам просто ще го счупиш....
Затова най-добре го отвори на две и махни кръглите стъкла и пак ще можеш да ги сложиш пред тях-демек между кръглите и голямото.
Успех
О.К колега,благодаря за инфото
утре започвам голямото творене,опасявам се да не стане само торене
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
всичкото хубаво колеги,ама куде да сложа дроселите
нещо ми се види тясно зад рефлекторите
моля дайте съвет
нещо ми се види тясно зад рефлекторите
моля дайте съвет
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Колеги,моля ви кажете със сигурност къде ги има тия кръгли и плътно плексигласови пръчки.Ходих до Практис в Хаджи Димитър,защото един колега тук каза че оттам ги е взел,но там ми казаха че никога не са имали....
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
В бриколаж Люлин по принцип има, по принцип щот във вторник взех последните...
Предполагам са извадили от склада още, така че там ги има. струват 6.99лв

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
а ве аз сигурно досаждам вече,ама искам да споделя с вас колеги,какво измайсторих днес и моля ако има грешки да ме поправите ->става дума за CCFL:
1.свалих фаровете както бе обяснил по горе колегата Суперфлай;
2.отворих ги през средата и отлепих малките стъкла(моите са Бош) както ме посъветва колегата Фурната;
3.залепих ринговете със силикон към малките стъкла и поизрязах МАСТПЛАСАТА
над тях за да минат кабелчетета назад;
исках да сваля рефлектора и да скрия зад него дросела,обаче не успях да го сваля
4.прокарах кабелчетата над рефлектора така че да се покажат отзад при капака на дългия фар;
5.свързах захранването им със захранването на габарита(извадих крушката на габарита и и счупих крачетата за да не свети и я набодах пак за да не зейне дупка
)
6.пробих дупка на капачето на дълг.фар за кабелчетата за да излязат навън(уплътних със силикон),защото монтирах дроселчето отвън върху въпросното капаче и свързах буксите на ринговете с тези на дросела и ги изолирах
7.монтирах на местото си фара и включих куплунга
с най голямо удоволствие видах че светят страхотно
така и с другия фар,но при него се получи нещо интересно и същевремено ме претисни-единия ринг светна по слабо,
след известно време изключих и пак включих-взе да свети по силно,така още веднъж - малко по силно и на следващия път светна както трябва
повече не съм ги чевъркал-прибрах се(преди 30минути
)
та моля ако съм сгрешил пишете как да се поправя,
най ме притесняват дроселите че са отвън и този ринг дето не светна веднага както си трябва
благодаря предварително
1.свалих фаровете както бе обяснил по горе колегата Суперфлай;
2.отворих ги през средата и отлепих малките стъкла(моите са Бош) както ме посъветва колегата Фурната;
3.залепих ринговете със силикон към малките стъкла и поизрязах МАСТПЛАСАТА

исках да сваля рефлектора и да скрия зад него дросела,обаче не успях да го сваля
4.прокарах кабелчетата над рефлектора така че да се покажат отзад при капака на дългия фар;
5.свързах захранването им със захранването на габарита(извадих крушката на габарита и и счупих крачетата за да не свети и я набодах пак за да не зейне дупка

6.пробих дупка на капачето на дълг.фар за кабелчетата за да излязат навън(уплътних със силикон),защото монтирах дроселчето отвън върху въпросното капаче и свързах буксите на ринговете с тези на дросела и ги изолирах
7.монтирах на местото си фара и включих куплунга
с най голямо удоволствие видах че светят страхотно
така и с другия фар,но при него се получи нещо интересно и същевремено ме претисни-единия ринг светна по слабо,
след известно време изключих и пак включих-взе да свети по силно,така още веднъж - малко по силно и на следващия път светна както трябва
повече не съм ги чевъркал-прибрах се(преди 30минути

та моля ако съм сгрешил пишете как да се поправя,
най ме притесняват дроселите че са отвън и този ринг дето не светна веднага както си трябва
благодаря предварително
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Joro_Paveto написа:В бриколаж Люлин по принцип има, по принцип щот във вторник взех последните...![]()
Колега,немога да разбера защо всеки път когато отида и ги попитам винаги ме гледат много учудено,аз живея на 1 мин от бриколаж в люлин и често ходя,вече мисля че ме познават.Всеки път ми казват че такова чудо нямали.Питам си аз,обяснявам им че ми трябва цилиндричен пластмасов профил който да е плътен но всеки път отговоре е един и същ,Един колега тук пък каза да ходя в Практис в Хаджи Димитър,той от там си бил взел неговите-отивам аз,питам и познайте какво ми казаха-"г-не,не само че нямаме,а и никога не сме имали!!!" Обяснявам аз че наскоро познат си ги е купил от тях,а те ме гледат като извънземен....вече незнам какво да направя
Последна промяна valeto на 13 Сеп 2007, 13:44, променена общо 1 път
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
изчетох цялата тема от 1-та до последната страница всичко много готино но нито един не спомена тази технология дали става да речем за Е30

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Тея дни ще пробвам как вървят нещата с Е30, дано да стане
valeto търси около всички щандове за пердета и тапети. В различните магазини са на различни места закачени. Обиколи всичко и ще ги намериш - по 2 са във найлон със син етикет отгоре, 1м са дълги. Аз днес в Бургаския Бриголаж колко ги търсих мани...