Въпрос за гумените уплътнения на вратите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Въпрос за гумените уплътнения на вратите
Мисля че имам проблем с гумените уплътнения на почти всички врати. Когато се затварят вратите и ако е леко засилена и като наближи момента в който трябва да се затвори и някакси запецва и ми се струва че я спират гумените уплътнения(тези дето са кухи и заоблени). Само смяна с нови ли ще реши проблема или ...... ако някой е имал подобен проблем и го е решил да сподели, ако обича!
Избери си някоя от вратите (която се затваря най трудно) и свали уплътнението (внимателно го издърпваш - най лесно е да започнеш от някоя извивка)
Ако проблема изчезне тогава му мисли, ама чак така да са се одървили уплътненията - не ми се вярва.
Виж вратите дали са регулирани въпреки че и четирите да не са в ред не ми се вярва ама почвй проверките от елементарното.
Ако проблема изчезне тогава му мисли, ама чак така да са се одървили уплътненията - не ми се вярва.
Виж вратите дали са регулирани въпреки че и четирите да не са в ред не ми се вярва ама почвй проверките от елементарното.
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
И на мен задните врати са ми много стегнати, нормално се затварят (за това няма проблем), но като се затворят стоят под напрежение и след това, за да отвориш, на дръжката се създава голямо услилие. Дори едната дръжка се счупи и сега от външната страна не се отваря.
Опитах да регулирам бравата, като я издърпах 3-4 мм. навън и наистина започна съвсем леко да се отваря, но пък се получи луфт
т.е. вратата при затворено състояние изглеждаше, като незатворена.
Опитах да регулирам бравата, като я издърпах 3-4 мм. навън и наистина започна съвсем леко да се отваря, но пък се получи луфт

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
6 мнения
• Страница 1 от 1