За членството в официалния BMW клуб в България.
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
KGB заради постове като твоя по-горе, хората си мислят, че няма такъв клуб в БГ или е много трудно да се присъединят към него. Досега който се е поинтерсувал сериозно а не е писал глупости само, е получил точна информация за Клуба и е разбрал, че не е толкова сложно да се стане член. Клуба има устав и председател, говорете с човека, поинтересуваите се сриозно и ако имате истинско желание и сте истински ентусиаст ще станете членове на клуба.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Ok, Баварец.
Щом мислиш че плета интриги си изтривам веднага мненията!!!
Щом мислиш че плета интриги си изтривам веднага мненията!!!
Последна промяна KGB на 08 Апр 2003, 0:07, променена общо 1 път

Ми вие май не четете въобще!!! Ми според вас кво правят хората от клуба постоянно обикалят с брошурите за събора ,правят се сбирки, БУЛИ обикаля половин България и т.н. Тва ли е тайното общество на БМВ-братята.
Вместо да пишете глупости и да творите интриги направете и вие нещо за клуба!
Както писах по-горе у нашенско вместо да дадеш пример критикуваш щото е по-лесно!!! Нещо свястно да е направено и веднага тряа да се омаскари!
Аз като имам N на брой БМВ-та и нито едно на мое име да не съм се оплакал?! Да не са ме изгоноли случайно?!
Вместо да пишете глупости и да творите интриги направете и вие нещо за клуба!
Както писах по-горе у нашенско вместо да дадеш пример критикуваш щото е по-лесно!!! Нещо свястно да е направено и веднага тряа да се омаскари!
Аз като имам N на брой БМВ-та и нито едно на мое име да не съм се оплакал?! Да не са ме изгоноли случайно?!
- malkia1602
- Потребител
-
HAI
I AZ IMAM BMW A KRASTELNO TO NA KOLATA DA GO NOSALI ILI MOZE SAMO S TALON NA MOE IME. NE USESTATE LI 4E STAVATE SMESNI AKO STE POLICAI DA VI POKAZA TALON NO INA4E NE VIZDAM SMISAL AZ V TAKAV KLUB NE IZKAM DA 4LENUVAM
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
I AZ IMAM BMW A KRASTELNO TO NA KOLATA DA GO NOSALI ILI MOZE SAMO S TALON NA MOE IME
Ти си бил голям маятапчия вееееееее........!?

NE USESTATE LI 4E STAVATE SMESNI AKO STE POLICAI DA VI POKAZA TALON NO INA4E NE VIZDAM SMISAL AZ V TAKAV KLUB NE IZKAM DA 4LENUVAM
А някой да те е карал да членуваш, а и с тая нагласа с сигурност не си добре дошъл! Най-добре членувай в клуб "На баща ми колта"

ПС: И ако мислиш въобще да пишеш нещо го пиши на КИРИЛЦА!!!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Gazzzar и аз карам на баща ми колата айде да не се обиждаме 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
батки имам няколко въпроса:
първо какво полу4ава6 след като стане6 4лен на клуба???освен 4ленската карта???
второ какво става ако има6 бмв и по обстоятелства ве4е не притежава6 такова ве4е.изхвърлят ли те от клуба?
и трето последно.еми ако съм голям фен и на марката и искам да 4ленувам а не притежавам бмв/по финансови при4ини примерно/ за6то не мога???
предварително благодаря.
п.п:не искам да 4ленувам да не се залъжете от 1-вото лице ед.ч.....не 4е нямам желание ама съм непълнолетен.
второ какво става ако има6 бмв и по обстоятелства ве4е не притежава6 такова ве4е.изхвърлят ли те от клуба?
и трето последно.еми ако съм голям фен и на марката и искам да 4ленувам а не притежавам бмв/по финансови при4ини примерно/ за6то не мога???
предварително благодаря.
п.п:не искам да 4ленувам да не се залъжете от 1-вото лице ед.ч.....не 4е нямам желание ама съм непълнолетен.

8.32
PIONEER написа:батки имам няколко въпроса:
предварително благодаря.
Извинявай, че се обаждам .. ама ето такива като теб най-обичам.
Дори не съм ти чел писанията, ама това неуважение към кирилицата, което направо струи от творението ти ...
Само да ти кажа, че Ч+Ш не е равно на 10.
Пробвай се да напишеш нещо подобно във форума на Дата.бг ... ще видиш за колко рекордно време ще ти бъде изтрит поста.
P.S. Sorry за Off-topic-а.
btw ... все още питам за устава и членството при вас.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
не ме обиждаШ ама аз не съм седнал тук да пиШа някакъв буквар с българсия правопис...а и доста постове има с 4-ки,а и никой не ми е забранил да пиШа с цифри.ако има такова неЩо моля модераторите да ме предупредят

8.32
Спокойно ...!
Saab благодаря за помощта, но остави разпореждането кой как да пише в този форум на мен и другия администратор! Благодаря отново!
Член на BMW Клуб България може да стане всеки ентусиаст на марката. Имаме устав, който Saab можеш да получиш от президента на Клуба г-н Мегов, макар да мисля, че повече ти трябва за сверка с вашия ... извини ме ако греша!
Не е задължително да притежаваш личен автомобил BMW, много хора карат коли регистрирани на инвалиди, с пълномощни или нямат собствени такива - затова това условие отпадна преди време.
Членството става след попълване на молба за членство, новият член бива препоръчан от стар такъв, гласува се на събрание от вече приетите членове... В момента процедурата по приемане ще бъде малко видоизменена най-вероятно, но повече в техническо отношение, което няма да касае кандидат членовете и няма да се различава много от досегашната.
Заплаща се членски внос в размер на 60лв (или 5лв месечно), който включва освен членска карта, куп преференции и намаления! Работим над изготвянето на пакет, но поради скромни правни спънки не сме обявили публично какво включва членството.. Ще го направим в най-скоро време. Работим над карти за намаления в ЛукОйл, гуми, масла, техника в Импас56, автомивки и т.н. нека да е вскичко готово и мисля, че ще предложим доста апетитни неща, макар все пак да сме членове не заради намаленията, а заради BMW ентусиазма!!!
Saab благодаря за помощта, но остави разпореждането кой как да пише в този форум на мен и другия администратор! Благодаря отново!
Член на BMW Клуб България може да стане всеки ентусиаст на марката. Имаме устав, който Saab можеш да получиш от президента на Клуба г-н Мегов, макар да мисля, че повече ти трябва за сверка с вашия ... извини ме ако греша!
Не е задължително да притежаваш личен автомобил BMW, много хора карат коли регистрирани на инвалиди, с пълномощни или нямат собствени такива - затова това условие отпадна преди време.
Членството става след попълване на молба за членство, новият член бива препоръчан от стар такъв, гласува се на събрание от вече приетите членове... В момента процедурата по приемане ще бъде малко видоизменена най-вероятно, но повече в техническо отношение, което няма да касае кандидат членовете и няма да се различава много от досегашната.
Заплаща се членски внос в размер на 60лв (или 5лв месечно), който включва освен членска карта, куп преференции и намаления! Работим над изготвянето на пакет, но поради скромни правни спънки не сме обявили публично какво включва членството.. Ще го направим в най-скоро време. Работим над карти за намаления в ЛукОйл, гуми, масла, техника в Импас56, автомивки и т.н. нека да е вскичко готово и мисля, че ще предложим доста апетитни неща, макар все пак да сме членове не заради намаленията, а заради BMW ентусиазма!!!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Извиянвам се, че след това прекрасно разяснение от Turturelo пак ще питам, но ако искам да стана член на клуба Август например и имам БМВ на мое име и т.н. трябва ли да чакам общо събрание или може да се направи изключение 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
По принцип не е проблем, но предлагам да се направи събрание като се посъберат малко молби, защото аз например съм в управителния съвет и не е много разумно да пътувам 300км заради една молба
Можем да го направим примерно по време на събора, когато ще се съберем всички на едно място, така че подавайте си молбите Май месец е Вашия месец 

Turturelo написа:Спокойно ...!
That's what I'm talking about.
Повече от прав си за нуждата от устава :-) Не съм го и крил. Пуснал съм запитване за същото в клубовете на Alfa, Audi, Honda, Opel и Peugeot. И доколкото разбирам навсякъде се върти едно и също нещо, модифицирано според нуждите на съответния клуб. Тогава защо аз трябва да преоткривам колелото? Затова съвсем съвсем учтиво и смирено Ви моля да ми изпратите Вашия устав. Можете да го изпратите на следния e-mail: webmaster@saab.bg
По отношение на PIONEER - както се казва .. професионална деформация .. поувлякох се :-) В Data.bg съм модератор - цензура, и по навик взех отношение по въпроса. http://www.data.bg/forum/groupcp.php?g=27 Аз съм ЗА чистата азбука и коректния правопис. Нищо, че не съм българин. Още повече .. а?

Поздрави.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3