За членството в официалния BMW клуб в България.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 07 Апр 2003, 1:24

KGB заради постове като твоя по-горе, хората си мислят, че няма такъв клуб в БГ или е много трудно да се присъединят към него. Досега който се е поинтерсувал сериозно а не е писал глупости само, е получил точна информация за Клуба и е разбрал, че не е толкова сложно да се стане член. Клуба има устав и председател, говорете с човека, поинтересуваите се сриозно и ако имате истинско желание и сте истински ентусиаст ще станете членове на клуба.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 07 Апр 2003, 1:39

"Клуба има устав и председател, говорете с човека, поинтересуваите се сриозно и ако имате истинско желание и сте истински ентусиаст ще станете членове на клуба."

Обективно и конструктивно :!: ,без шикалкавене :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 07 Апр 2003, 2:47

Ok, Баварец.

Щом мислиш че плета интриги си изтривам веднага мненията!!!
Последна промяна KGB на 08 Апр 2003, 0:07, променена общо 1 път
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 07 Апр 2003, 8:56

Ми вие май не четете въобще!!! Ми според вас кво правят хората от клуба постоянно обикалят с брошурите за събора ,правят се сбирки, БУЛИ обикаля половин България и т.н. Тва ли е тайното общество на БМВ-братята.
Вместо да пишете глупости и да творите интриги направете и вие нещо за клуба!
Както писах по-горе у нашенско вместо да дадеш пример критикуваш щото е по-лесно!!! Нещо свястно да е направено и веднага тряа да се омаскари!
Аз като имам N на брой БМВ-та и нито едно на мое име да не съм се оплакал?! Да не са ме изгоноли случайно?!

Потребител
Аватар

Мнение от saab » 03 Мар 2004, 13:24

Къде мога да се запозная с устава на Вашия клуб?
Изображение

Потребител
Аватар

HAI

Мнение от malkia1602 » 03 Мар 2004, 18:08

I AZ IMAM BMW A KRASTELNO TO NA KOLATA DA GO NOSALI ILI MOZE SAMO S TALON NA MOE IME. NE USESTATE LI 4E STAVATE SMESNI AKO STE POLICAI DA VI POKAZA TALON NO INA4E NE VIZDAM SMISAL AZ V TAKAV KLUB NE IZKAM DA 4LENUVAM

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 03 Мар 2004, 18:17

I AZ IMAM BMW A KRASTELNO TO NA KOLATA DA GO NOSALI ILI MOZE SAMO S TALON NA MOE IME

Ти си бил голям маятапчия вееееееее........!? :puke:

NE USESTATE LI 4E STAVATE SMESNI AKO STE POLICAI DA VI POKAZA TALON NO INA4E NE VIZDAM SMISAL AZ V TAKAV KLUB NE IZKAM DA 4LENUVAM

А някой да те е карал да членуваш, а и с тая нагласа с сигурност не си добре дошъл! Най-добре членувай в клуб "На баща ми колта" :!:

ПС: И ако мислиш въобще да пишеш нещо го пиши на КИРИЛЦА!!!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Мар 2004, 18:48

Gazzzar и аз карам на баща ми колата айде да не се обиждаме :wink:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Мар 2004, 20:29

батки имам няколко въпроса:
първо какво полу4ава6 след като стане6 4лен на клуба???освен 4ленската карта???
второ какво става ако има6 бмв и по обстоятелства ве4е не притежава6 такова ве4е.изхвърлят ли те от клуба?
и трето последно.еми ако съм голям фен и на марката и искам да 4ленувам а не притежавам бмв/по финансови при4ини примерно/ за6то не мога???
предварително благодаря.
п.п:не искам да 4ленувам да не се залъжете от 1-вото лице ед.ч.....не 4е нямам желание ама съм непълнолетен.
Изображение
8.32

Потребител
Аватар

Мнение от saab » 04 Мар 2004, 0:43

PIONEER написа:батки имам няколко въпроса:
първо какво полу4ава6 след като стане6 4лен на клуба???освен 4ленската карта???
второ какво става ако има6 бмв и по обстоятелства ве4е не притежава6 такова ве4е.изхвърлят ли те от клуба?
и трето последно.еми ако съм голям фен и на марката и искам да 4ленувам а не притежавам бмв/по финансови при4ини примерно/ за6то не мога???
предварително благодаря.
п.п:не искам да 4ленувам да не се залъжете от 1-вото лице ед.ч.....не 4е нямам желание ама съм непълнолетен.

Извинявай, че се обаждам .. ама ето такива като теб най-обичам.
Дори не съм ти чел писанията, ама това неуважение към кирилицата, което направо струи от творението ти ...
Само да ти кажа, че Ч+Ш не е равно на 10.
Пробвай се да напишеш нещо подобно във форума на Дата.бг ... ще видиш за колко рекордно време ще ти бъде изтрит поста.

P.S. Sorry за Off-topic-а.

btw ... все още питам за устава и членството при вас.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Мар 2004, 8:52

не ме обиждаШ ама аз не съм седнал тук да пиШа някакъв буквар с българсия правопис...а и доста постове има с 4-ки,а и никой не ми е забранил да пиШа с цифри.ако има такова неЩо моля модераторите да ме предупредят
Изображение
8.32

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Мар 2004, 9:04

Спокойно ...!

Saab благодаря за помощта, но остави разпореждането кой как да пише в този форум на мен и другия администратор! Благодаря отново!

Член на BMW Клуб България може да стане всеки ентусиаст на марката. Имаме устав, който Saab можеш да получиш от президента на Клуба г-н Мегов, макар да мисля, че повече ти трябва за сверка с вашия ... извини ме ако греша!
Не е задължително да притежаваш личен автомобил BMW, много хора карат коли регистрирани на инвалиди, с пълномощни или нямат собствени такива - затова това условие отпадна преди време.
Членството става след попълване на молба за членство, новият член бива препоръчан от стар такъв, гласува се на събрание от вече приетите членове... В момента процедурата по приемане ще бъде малко видоизменена най-вероятно, но повече в техническо отношение, което няма да касае кандидат членовете и няма да се различава много от досегашната.
Заплаща се членски внос в размер на 60лв (или 5лв месечно), който включва освен членска карта, куп преференции и намаления! Работим над изготвянето на пакет, но поради скромни правни спънки не сме обявили публично какво включва членството.. Ще го направим в най-скоро време. Работим над карти за намаления в ЛукОйл, гуми, масла, техника в Импас56, автомивки и т.н. нека да е вскичко готово и мисля, че ще предложим доста апетитни неща, макар все пак да сме членове не заради намаленията, а заради BMW ентусиазма!!!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 04 Мар 2004, 9:27

Извиянвам се, че след това прекрасно разяснение от Turturelo пак ще питам, но ако искам да стана член на клуба Август например и имам БМВ на мое име и т.н. трябва ли да чакам общо събрание или може да се направи изключение :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Мар 2004, 13:30

По принцип не е проблем, но предлагам да се направи събрание като се посъберат малко молби, защото аз например съм в управителния съвет и не е много разумно да пътувам 300км заради една молба :oops: Можем да го направим примерно по време на събора, когато ще се съберем всички на едно място, така че подавайте си молбите Май месец е Вашия месец ;)

Потребител
Аватар

Мнение от saab » 04 Мар 2004, 14:53

Turturelo написа:Спокойно ...!

Saab благодаря за помощта, но остави разпореждането кой как да пише в този форум на мен и другия администратор! Благодаря отново!

Член на BMW Клуб България може да стане всеки ентусиаст на марката. Имаме устав, който Saab можеш да получиш от президента на Клуба г-н Мегов, макар да мисля, че повече ти трябва за сверка с вашия ... извини ме ако греша!
Не е задължително да притежаваш личен автомобил BMW, много хора карат коли регистрирани на инвалиди, с пълномощни или нямат собствени такива - затова това условие отпадна преди време.
Членството става след попълване на молба за членство, новият член бива препоръчан от стар такъв, гласува се на събрание от вече приетите членове... В момента процедурата по приемане ще бъде малко видоизменена най-вероятно, но повече в техническо отношение, което няма да касае кандидат членовете и няма да се различава много от досегашната.
Заплаща се членски внос в размер на 60лв (или 5лв месечно), който включва освен членска карта, куп преференции и намаления! Работим над изготвянето на пакет, но поради скромни правни спънки не сме обявили публично какво включва членството.. Ще го направим в най-скоро време. Работим над карти за намаления в ЛукОйл, гуми, масла, техника в Импас56, автомивки и т.н. нека да е вскичко готово и мисля, че ще предложим доста апетитни неща, макар все пак да сме членове не заради намаленията, а заради BMW ентусиазма!!!

That's what I'm talking about.

Повече от прав си за нуждата от устава :-) Не съм го и крил. Пуснал съм запитване за същото в клубовете на Alfa, Audi, Honda, Opel и Peugeot. И доколкото разбирам навсякъде се върти едно и също нещо, модифицирано според нуждите на съответния клуб. Тогава защо аз трябва да преоткривам колелото? Затова съвсем съвсем учтиво и смирено Ви моля да ми изпратите Вашия устав. Можете да го изпратите на следния e-mail: webmaster@saab.bg

По отношение на PIONEER - както се казва .. професионална деформация .. поувлякох се :-) В Data.bg съм модератор - цензура, и по навик взех отношение по въпроса. http://www.data.bg/forum/groupcp.php?g=27 Аз съм ЗА чистата азбука и коректния правопис. Нищо, че не съм българин. Още повече .. а? :wink: Но .. забравих, че тук съм никой ....

Поздрави.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум