Относно достигането до нормална работа температура на маторя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Относно достигането до нормална работа температура на маторя
Въпроса ми е относно времето за достигане на температурата извън синята зона. Струва ми се че малко бавно достига температура в зоната извън синята. При студен двигател запалих и побръмча малко и като отворих капака (това след 1-2 мин работа и стрелката някъде по средата на синьото) и маркуча който е от дясно и влиза в радятора беше топъл. Струва ми се че термостата ми пропуска дори при студен мотор. Прав ли съм. Че си взех нов термостат и видях че на него пише 80 градуса а бях чел че трябва да е 92. Да ходя ли да си търся такъв къвто трябва, кви са тия смешни каталози с невярна информация из смотаните магазини:evil: Става дума за матор М52Б20.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Като запалиш (студена), не трябва да ти затопля веднага долният маркуч към радиатора.Провери това.
Не разбрах, дали вече си сложил новият термостат
Не разбрах, дали вече си сложил новият термостат

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
в тея жеги за 2 км трябва да си на средата - нормална работна,а не само извън синята зона( която свършва при около 40 градуса а навън е 35)
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Новия не съм сложил още. Като барах маркучите и само горния който завива надясно беше затоплен а тоя наляво и надолу беше студен(това наляво, надясно го считам като стоя пред предната броня и гледам умно:mhihi: , а не по посока на дрижение). Щом долния е студен явно му няма нищо на термостата 

4 мнения
• Страница 1 от 1