"Кат Ви спира за проверка" - или важна информация.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Авг 2007, 19:13

pAbLo написа:Не :mhihi: :mhihi:
Казах им че те познавам :mhihi: :mhihi:

Тя и жена му там е с връзки... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ноу Офенс... :idea:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 17 Авг 2007, 19:59

Затова ли не взех пари - То Инкасото било минало вече :wave: :lalala: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Авг 2007, 23:24

Много добре е списано ама да го залепят в КАТ на входа и по патрулките ...

А иначе аз с катаджия и с телевизор не споря :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Авг 2007, 23:30

tsb_bg написа:Много добре е списано ама да го залепят в КАТ на входа и по патрулките ...

А иначе аз с катаджия и с телевизор не споря :mhihi:

абе да ги накарат да го назубкат .. ама те сите кукери помнят по 2 секунди пак ше го забравят :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Авг 2007, 21:25

а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета
на бас че поне 2/3 от полицайте ще се посерат като видят колко не са прави и нарушават законите
Изображение

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 18 Авг 2007, 23:04

Вчера едни от криене не можаха да ме спрат, че се показаха много късно и само си дръпнаха слънчогледа да не им го отнеса.... отгоре на всичкоро единия държеше радара в ръката, а до колкото знам трябва да е фиксиран?
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 19 Авг 2007, 0:53

:dummy:
Аз кво ти казах ве :dummy: :dummy:
Утре - довечера на отчет :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36/e39
Мечтае да кара: през просото

Мнение от zodiak » 27 Авг 2007, 17:21

То майтап майтап ама ми спести един акт това ПДФ-че :mhihi:

Мизерника се опита да поиска парички, ама като почнах да му изреждам кво ще пиша си ми връчи документите и да си одя..

А едно момченце след мене без документи, на пръв поглед нямаше и 18 май го отнесе и заради мене... горкото
Чрез светло пиво, към светло бъдеще

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Авг 2007, 18:15

_65536_kb_sec_ написа:а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета
на бас че поне 2/3 от полицайте ще се посерат като видят колко не са прави и нарушават законите

Само трябва да се движиш с някой приятел в колата с камера и да снимате, знаеш ли колко "куки" ще видиш в нарушение!
То без колани, то влизат в насрещтното платно(без сигнализация), или в забранени улици, а "паяка"колко нарушения прави за да "гепи" някой нарушител! А, ако се вгледаш когато са в частните си коли, тогава какви нарушения правят!
И те тръгнали на мен да ми говорят!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Авг 2007, 18:19

Те патрулките са неизправни, ти за спазване на закона ми говориш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Авг 2007, 18:27

bobi_maxo написа:
_65536_kb_sec_ написа:а бе аз някой ден ще си купя от кат всичките закони за движение по пътищата и като ме спират почвам да разлиствам и да им чета

Само трябва да се движиш с някой приятел в колата с камера и да снимате, знаеш ли колко "куки" ще видиш в нарушение!
То без колани, то влизат в насрещтното платно(без сигнализация), или в забранени улици, а "паяка"колко нарушения прави за да "гепи" някой нарушител! А, ако се вгледаш когато са в частните си коли, тогава какви нарушения правят!

Полицайте, инструкторите и бакшишите имат правото да не са с колан.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Авг 2007, 21:27

MaXimal написа:
bobi_maxo написа:

Полицайте, инструкторите и бакшишите имат правото да не са с колан.

Това е само тук в БГ! Но аз исках да кажа, че те не слагат колани когато са в частните си коли и си джиткат с жилетките даже!

ентусиаст
Аватар

я

Мнение от bobi_maxo » 27 Авг 2007, 21:31

Дали ти се е случвало да гледаш "Дискавъри", там всеки полицай които участва в докуманталните им филми слага колан и то когато са на работа. Само когато имат някаква акция малко преди да спре с колата си сваля колана!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 27 Авг 2007, 23:39

Те се крият и изкачат от къде ли не винаги се крият и по това, което пише излиза, че може и да не им спирам! И като не спра какво става :confused: Или ми се разминава или ми скъсват гъза като ме намерят! Я си представете спираме ушев изпълзял от храстите и ми казва, какво съм сгафил, а аз го питам ти от къде изпълзя? Знаеш ли че нямате право да се криете и да ми изкачате така. Въобще за кви права говорим като те спрат може да те направят на пет стотинки без да им кажеш нищо! Винаги са поне двама и могат да ти скалъпят какво ли не и пак да го гризне човек!
Много пъти са ми искал и личните карти на тези, който возя а пише, че трябва да имат основание за това не просто да го реши на момента!
И като ги пойска аз да питам за какво му са каква е причината ами слет такъв въпрос от моя страна сигурно вече има причина да ги иска!
Въобще кви права кви пет лева, като не се подчиниш и ти слагат белезниците!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Авг 2007, 2:48

Е неговата причина може да е, че му се струват съмнителни и отново ще си е в правото. Това за личните карти няма проблеми... :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата